Está en la página 1de 4

Entra en la cultura, thi quedars

Programaci Cultural

TEMPORADA 2 0 1 1 - 1 2

Bon Nadal, millor 2012... i molta cultura per a tots!!


NOVEMBRE
Divendres, 25 20,00 hores AJUNTAMENT 20,00 hores CASA CULTURA VIOLNCIA DE GNERE Ajuntament E. Lliure (Tots els pblics) VIOLNCIA DE GNERE PROJECCIONS CINEMA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics)

DESEMBRE 2011
Inici de la marxa Contra la Violncia de Gnere des de lAjuntament fins la Casa de Cultura. Acte amb motiu del DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLNCIA DE GNERE, amb parlaments i projeccions dels curtmetratges Te vas?, de Cristina Molino (6 Madrid), Release de Joanne Priest (939 Australia) i Colombia. La guerra que no existe de Llum Quionero (2038 Alacant). Organitzat per la Regidoria de la Dona y d Igualtat.

DESEMBRE
Fins 31 desembre CASA CULTURA Divendres, 2 20,30 hores CASA CULTURA 20,30 hores CASA CULTURA Dissabte, 3 19,30 hores CASA CULTURA Dijous, 8 19,00 hores CASA CULTURA Divendres, 9 10,00 hores VILLA MARCO 20,00 hores CASA CULTURA EXPOSICI Sala dExposicions E. Lliure (Tots els pblics) EXPOSICI Sala Vestbul Auditori E. Lliure (Tots els pblics) PRESENTACI-CONCERT Sala Enric Valor-LAlternativa E. Lliure (Tots els pblics) TEATRE AMATEUR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Majors 16 anys) CONCERT CORAL Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els publics) VISITA A VILLA MARCO Porta principal de Villa Marco E.Lliure (Tots els pblics) DANSA FUSI Teatre-Auditori Pedro Vaello E. 8 (Tots els pblics) Continua lexposici APODOS, MOTES Y OTROS SOBRENOMBRES d ANTONIO GARCA LPEZ a la Sala dExposicions. Visites, fins 31 de desembre, de 18 a 21 hores. Pels matins, visites concertades (96-5633823-4). Inauguraci de lexposici de fotografia Reality Show de JOS LUIS CARRILLO a la Sala Vestbul de lAuditori. Visites fins 30 desembre, tots els dies de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, excepte diumenges i festius que no tinguem cap acte cultural. Tel. 96-5636194, 5636491. Presentaci del nou videoclip i single Luces y sombras del grup DE VERAS, amb miniconcert del grup en directe amb Rafael de Juan (guitarra), Alberto Navarro (guitarra), Tano Len (caix) i Vernica Juan (veu). No tho perdes!! Re-estrena de lespectacle PERVERCITY, creaci collectiva dAlmadraba Teatre, a crrec dALMADRABA TEATRE, amb M Jos Pealver, Miriam Giner, Sal Martnez i Jos Luis Alonso, sota la direcci de Mila Garca. Una comdia urbana sobre les petites perversions del sexe, lamor i lamistat. No falteu a aquesta cita on el grup Almadraba repeteix aquest seu ltim espectable, que ens tornar a sorprendre de nou a tots. Concert coral a crrec de lAGRUPACI CORAL Casino del Campello, sota la direcci de Jos Toms Moinos.

Visita guiada als Jardins de la Finca Villa Marco: la seua histria, les escultures, les ancdotes, la riquesa del paisatge de la centenria finca, Punt de trobada a la porta principal de Villa Marco. Places limitades. Informaci i reserves, campello@touristinfo.net (96-5634606). Espectacle de dansa RUMEND a crrec de la companyia DANZAFUSIN, amb la ballarina MARA JOS GUEZ acompanyada per Mnica Alavs (piano), Paco Costa (guitarra) i Vctor Traves (percussi) i la coreografia i la direcci de Mara Jos guez. Una fusi de dansa espanyola amb elements de dansa rab, amb msica en directe. Entrada nica 8 , a adquirir, des del dia 1 de desembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, i tamb en ServiCAM (al telfon 965 117 117 de dilluns a dissabtes de 8 a 22 hores i diumenges i festius de 9 a 21 hores), i en Internet www.servicam.com Mostra de danses populars tradicionals a crrec del grup SALPASSA del Campello.

Dissabte, 10 19,00 hores CASA CULTURA 20,15 hores BIBLIOTECA

DANSES TRADICIONALS Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) BETLEM MUNICICIPAL Sala Vestbul Biblioteca E. Lliure (Tots els pblics)

Inauguraci del BETLEM MUNICIPAL realitzat per lAssociaci de Belenistes del Campello amb la collaboraci de lAjuntament del Campello (Regidoria de Participaci Ciutadana). Lacte comptar amb la participaci del grup Salpassa i de la Coral de Majors del Campello cantant nadalenques i el Mercadet de Manos Unidas a la Plaa.Sala Vestbul de la Biblioteca. Visites fins 23 de gener 2012, tots els dies de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, excepte diumenges i festius que no tinguem cap acte cultural. Tel. 96-5632124. Festival de Nadal a crrec dels alumnes dInfantil del Collegi Pblic Rafael Altamira.

Divendres, 16 10,00 hores CASA CULTURA 20,00 hores CASA CULTURA 20,30 hores CASA CULTURA Dissabte, 17 19,30 hores CASA CULTURA 20,00 hores CASA CULTURA Diumenge, 18 9,00 a 13,30 h CENTRE SOCIAL 19,00 hores CASA CULTURA

FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) NADALENQUES Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els publics)) CONTACONTES ADULTS Sala Enric Valor-LAlternativa E. Lliure (Adults) CONCERT BANDA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) AUDICI JAZZ Sala Enric Valor-LAlternativa E. Lliure (Tots els pblics) DONACI DE SANG Centre Social E. Lliure (Tots els pblics) CONCERT DE PLECTRE Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics)

Interpretaci de canons nadalenques a crrec de la Coral de Majors del Campello.

Sessi de contacontes i lectures per a adults DJAME QUE TE CUENTE a crrec de Martha Quinteros. Excellents textos literaris en la veu i lexpressi duna excellent actriu. Concert de Nadal a crrec de LAVAN, sota la direcci de Llus Segu. Aforament limitat rigorosamente a la capacitat de la sala (600). Concert-audici Fi de Curs dels alumnes del III Taller de Jazz impartit per Fabio Miano i Pierre Len.

En nom de tots els malalts, grcies a tots els donants del Campello, doncs sense la vostra sang no es podrien realitzar operacions ni trasplantaments drgans. Al Centre Social. Collecta extraordinria de Nadal. Concert de Nadal a crrec de l0RQUESTRA BATISTE MUT, sota la direcci de Jos Antonio Pastor Ruiz. Aforament limitat rigorosamente a la capacitat de la sala (600).

Dilluns, 19 17,45 i 18,45 h BIBLIOTECA 19,00 hores CASA CULTURA Dimarts, 20 10,00 hores CASA CULTURA Dimecres, 21 10,00 hores CASA CULTURA 10,00 hores CASA CULTURA 18,45 hores CASA CULTURA

CONTACONTES INFANTILS INTERACTIUS Sala Infantil E. Lliure (Tots els pblics) AUDICIONS MUSICALS Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) ACTUACI BATXILLERAT Sala Enric Valor-LAlternativa E. Lliure (Tots els pblics) INAUGURACI BETLEM DEL TALLER DE BELENISME Hall Principal Casa Cultura E. Lliure (Tots els pblics) REPRESENTACI NADAL i PREMIS BETLEMS Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) NADALENQUES Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) TALLERS DIVERSOS gora (Pati interior) E. Lliure (Tots els pblics) Especial jvens BATALLA DE GALLS Sala Enric Valor-LAlternativa E. Lliure (Tots els pblics) Especial jvens TEATRE MUSICAL FAMILIAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. 5 adults. Xiquets fins 14 anys, gratis Per a tota la familia CONCERT DE HIP HOP Sala Enric Valor-LAlternativa E. Lliure (Tots els pblics) Especial jvens FESTIVAL PER ALS MAJORS Teatre-Auditori Pedro Vaello Entrada amb invitaci Especial 3a edat DANSA CONTEMPORNIA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) Tota la familia

Dues sessions de contacontes interactius per a xiquets i xiquetes amb Musiqueries a crrec de la Companyia de Dani Miquel. A les 17,45 hores i a les 18,45 hores, amdues en valenci. Cal fer pre-inscripci prvia a la Biblioteca, amb carnet dusuari. Audicions dels alumnes de lESCOLA DE MSICA DEL CAMPELLO.

Festival de Nadal a crrec dels alumnes del Collegi Pblic Fabraquer (1a part).

Festival de Nadal a crrec dels alumnes del Collegi Pblic Pla Barraques.

Actuaci musical dels alumnes de lIES Enric Valor.

Inauguraci del Betlem confeccionat pels participants en el VII Taller Municipal de Belenisme.

19,30 hores CASA CULTURA

Representaci de Nadal dels xiquets/es de catequsi de la Parrquia de Santa Teresa. Abans de la representaci es realitzar el lliurament dels Premis del XVI Concurs Municipal de Naixements. Festival de Nadal a crrec dels alumnes del Collegi Pblic Fabraquer (2a part).

Dijous, 22 10,00 hores CASA CULTURA 20,00 hores CASA CULTURA Divendres, 23 11,30 a 14 h CASA CULTURA 18,30 hores CASA CULTURA

Canons nadalenques a crrec dels xiquets/es de catequesi de la Parrquia de Santa Teresa.

Taller de Poesia i Escritura, Graffitti i Beatbox a crrec de LA FAMIGLIA. Si ets jove, vine a disfrutar i crear amb imaginaci. Organitzat per la Regidoria de Juventut.

Batalla de galls amb La Famiglia. Si ets jove i tens ganes de saltar, ballar, cantar,...no pots faltar. Organitzat per la Regidoria de Juventut.

19,00 hores CASA CULTURA

Magnfica funci de teatre musical per a tota la famlia LOS BATAUTOS y el 42 de septubre, basat en el texte original Los batautos hacen batautadas de Consuelo Armijo, a crrec de la companyia Mudante Ca, amb Andrs Alemn, Jess Garca Gallera, scar Molina, Ftima Gregorio i Toni Blaya, amb texte i lletres dAndrs Alemn i msica de Manuel Soler Tenorio i Fuensanta Litago Andreu. Entrada nica adults 5 (xiquets fins 14 anys, gratis) a adquirir, des del dia 1 de desembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, i tamb en ServiCAM (al telfon 965 117 117 de dilluns a dissabtes de 8 a 22 hores i diumenges i festius de 9 a 21 hores, i en Internet www.servicam.com. Pares i fills, nanos i gegants, no falteu! Concert de Hip Hop a crrec de LA FAMIGLIA. Si vols sorprendret amb un directe arrassador no pots faltar ni tu ni els teus amics. Organitzat per la Regidoria de Juventut.

20,00 hores CASA CULTURA

Dijous, 29 19,00 hores CASA CULTURA

Magnfic concert VEUS DEL CAMPELLO, amb ALMUDENA AGRAZ, NOAH i VERNICA JUAN acompanyats per Pablo Fojo (baix), Pablo Fajardo (Piano), Marcos Sagarribay (guitarra), Alex Pugliano (saxo) i Tano Len (bateria). Un festival amb diferents tipus de msica i canons pensat i produit per lAjuntament del Campello i dirigit especialment als ms majors del Campello com a regal de Nadal. Entrada amb invitaci (sols per a persones de ms de 65 anys i empadronades al Campello ms dun any). Retirada dinvitacins els dies 12,13,14,15 i 16 de desembre de 10 a 14 hores al Centre Social. Aforament limitat a 600 espectadors. Magnfic espectable de dansa contempornia TAIAT EN EL LAGO DE LOS CISNES, a crrec de la companyia TAIAT DANSA, amb Aarn Feliu, Meritxell Barber, Inma Garca i Borja Llull, idea i direcci d Inma Garca i Meritxell Barber, msica de Fehaikovsky, intervenci musical original de Caldo. Xiquets, jvens i adults disfrutarn amb aquest delicis espectacle.

Divendres, 30 19,00 hores CASA CULTURA

ATENCI!! La programaci cultural mensual simprimeix, per sols senvia per correu electrnic. Faciltans el teu enviant un correu a entra-en-la-cultura@elcampello.org Conforme a la LOPD de Carcter Personal 15/1999, linformem que els seus datos formarn part dun fitxer de titularitat de lAjuntament del Campello, la finalitat del qual s lenviament de comunicacions culturals. Podr exercitar gratuitament els drets daccs, rectificaci, cancellaci i oposici en la direcci casacultura@elcampello.org. Igualment, conforme a la LSSI i Comer Electrnic 34/2002 d11 de juliol, sautoritza expressament a lAjuntament del Campello per a lenviament de comunicacions promocionals o publicitries per correu electrnic o daltres mitjans de comunicaci electrnica equivalent. PODEN VISITAR EL MUSEU-COLLECCI F.A.M.E.C. FONS ARTSTICS MUNICIPALS DEL CAMPELLO (CASA DE CULTURA) i la COLLECCI DE CARICATURES DE JOS CABALLERO Cronista de lironia (1a planta CASA DE CULTURA) Casa de cultura: Pl. Constituci, 4. 03560 El Campello. Tels.: 96-5636491 / 5636194 / 5633823 / 5633824. Fax: 96-5630076. casacultura@elcampello.org

Lunes, 19 17,45 y 18,45 h BIBLIOTECA 19,00 horas CASA CULTURA Martes, 20 10,00 horas CASA CULTURA Mircoles, 21 10,00 horas CASA CULTURA 10,00 horas CASA CULTURA 18,45 horas CASA CULTURA

CUENTACUENTOS INFANTILES INTERACTIVOS Sala Infantil E. Libre (Todos los pblicos) AUDICIONES MUSICALES Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Lliure (Tots els pblics) ACTUACIN BACHILLERATO Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los pblicos) INAUGURACIN BELN DEL TALLER DE BELENISMO Hall Principal Casa Cultura E. Libre (Todos los pblicos) REPRESENTACIN NAVIDAD y PREMIOS BELENES Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) VILLANCICOS Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) TALLERES DIVERSOS gora (Patio interior) E. Libre (Todos los pblicos) Especial jvenes BATALLA DE GALLOS Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los pblicos) Especial jvenes TEATRO MUSICAL FAMILIAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. 5 adultos. Nios hasta 14 aos, gratis (Para toda la familia) CONCIERTO DE HIP HOP Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los pblicos) Especial jvenes FESTIVAL PARA LOS MAYORES Teatro-Auditorio Pedro Vaello Entrada con invitacin Especial 3 edad DANZA CONTEMPORNEA Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) Toda la familia

Dos sesiones de cuentacuentos interactivos para nios y nias con Musiqueries a cargo de la Compaa de Dani Miquel. A las 17,45 horas y a las 18,45 horas, ambas en valenciano. Necesario realizar preinscripcin previa en la Biblioteca, con el carnet de usuario. Audiciones de los alumnos de la ESCUELA DE MSICA DE EL CAMPELLO.

Festival de Navidad a cargo de los alumnos del Colegio Pblico Fabraquer (1 parte).

Festival de Navidad a cargo de los alumnos del Colegio Pblico Pla Barraques.

Actuacin musical de los alumnos del IES Enric Valor.

Inauguracin del Beln confeccionado por los participantes en el VII Taller Municipal de Belenismo.

19,30 horas CASA CULTURA

Representacin de Navidad de los nios/as de catequesis de la Parroquia de Santa Teresa. Antes de la representacin se realizar la entrega de los Premios del XVI Concurso Municipal de Nacimientos. Festival de Navidad a cargo de los alumnos del Colegio Pblico Fabraquer (2 parte).

Jueves, 22 10,00 horas CASA CULTURA 20,00 horas CASA CULTURA Viernes, 23 11,30 a 14h CASA CULTURA 18,30 horas CASA CULTURA

Villancicos a cargo de los nios/as de catequesis de la Parroquia de Santa Teresa.

Taller de Poesia y Escritura, Graffitti y Beatbox a cargo de LA FAMIGLIA. Si eres joven, ven a disfrutar y crear con imaginacin. Organizado por la Concejala de Juventud.

Batalla de gallos con La Famiglia. Si eres joven y tienes ganas de saltar, bailar, cantar...no puedes faltar. Organizado por la Concejala de Juventud.

19,00 horas CASA CULTURA

Magnfica funcin de teatro musical para toda la familia LOS BATAUTOS y el 42 de septubre, basado en el texto original Los batautos hacen batautadas de Consuelo Armijo, a cargo de la compaa Mudante Ca, con Andrs Alemn, Jess Garca Gallera, scar Molina, Ftima Gregorio y Toni Blaya, con texto y letras de Andrs Alemn y msica de Manuel Soler Tenorio y Fuensanta Litago Andreu. Entrada nica adultos a 5 (nios hasta 14 aos, gratis) a adquirir, desde el da 1 de diciembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 y de 17 a 21 horas, y tambin en ServiCAM (al telfono 965 117 117 de lunes a sbados de 8 a 22 horas y domingos y festivos de 9 a 21 horas), y en Internet www.servicam.com. Padres e hijos, grandes y pequeos, no faltis! Concierto de Hip Hop a cargo de LA FAMIGLIA. Si te quieres sorprender con un directo arrasador no puedes faltar ni t ni tus amigos. Organizado por la Concejala de Juventud.

20,00 horas CASA CULTURA

Jueves, 29 19,00 horas CASA CULTURA

Magnfico concierto VOCES DE EL CAMPELLO, con ALMUDENA AGRAZ, NOAH y VERNICA JUAN acompaados por Pablo Fojo (bajo), Pablo Fajardo (Piano), Marcos Sagarribay (guitarra), Alex Pugliano (saxo) y Tano Len (batera). Un festival con diferentes tipos de msica y canciones pensado y producido por el Ayuntamiento de El Campello y dirigido especialmente a los ms mayores de El Campello como regalo de Navidad. Entrada con invitacin (slo para personas de ms de 65 aos y empadronadas en El Campello ms de un ao). Retirada de invitaciones los das 12,13,14,15 y 16 de diciembre de 10 a 14 horas en el Centro Social. Aforo limitado a 600 espectadores. Magnfico espectculo de danza contempornea TAIAT EN EL LAGO DE LOS CISNES, a cargo de la compaa TAIAT DANSA, con Aarn Feliu, Meritxell Barber, Inma Garca y Borja Llull, idea y direccin de Inma Garca y Meritxell Barber, msica de Fehaikovsky, intervencin musical original de Caldo. Nios, jvenes y adultos disfrutarn con este espectculo delicioso.

Viernes, 30 19,00 horas CASA CULTURA

ATENCIN!! La programacin cultural mensual se imprime, pero slo se enva por correo electrnico. Faciltanos el tuyo enviando un correo a entra-en-la-cultura@elcampello.org Conforme a la LOPD de Carcter Personal 15/1999, le informamos que sus datos formarn parte de un fichero de titularidad del Ayuntamiento del Campello, la finalidad del cual es el envio de comunicaciones culturales. Podr ejercitar gratuitamente sus derechos de acceso, rectificacin, cancelacin y oposicin en la direccin casacultura@elcampello.org. Igualmente, conforme a la LSSI y Comercio Electrnico 34/2002 del 11 de julio, se autoritza expresamente al Ayuntamiento de El Campello para el envo de comunicaciones promocionales o publicitarias por correo electrnico u otros medios de comunicacin electrnica equivalente. PUEDEN VISITAR EL MUSEO-COLECCIN F.A.M.E.C. FONDOS ARTSTICOS MUNICIPALES DE EL CAMPELLO (CASA DE CULTURA) y la COLECCIN DE CARICATURAS DE JOS CABALLERO Cronista de la ironia (1 planta CASA DE CULTURA) Casa de cultura: Pl. Constitucin, 4. 03560 El Campello. Tels.: 96-5636491 / 5636194 / 5633823 / 5633824. Fax: 96-5630076. casacultura@elcampello.org

Entra en la cultura, te quedars

Programacin Cultural

TEMPORADA 2 0 1 1 - 1 2

Feliz Navidad, mejor 2012... y mucha cultura para todos!!


NOVIEMBRE
Viernes, 25 20,00 horas AYUNTAMIENTO 20,00 horas CASA CULTURA VIOLENCIA DE GNERO Ayuntamiento E. Libre (Todos los pblicos) VIOLENCIA DE GNERO PROYECCIONES CINE Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) Inicio de la marcha Contra la Violencia de Gnero desde el Ayuntamiento hasta la Casa de Cultura.

DICIEMBRE 2011

Acto con motivo del DA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GNERO, con parlamentos y proyecciones de los cortometrajes Te vas?, de Cristina Molino (6 Madrid), Release de Joanne Priest (939 Australia) y Colombia. La guerra que no existe de Llum Quionero (2038 Alicante). Organizado por la Concejala de la Mujer y de Igualdad.

DICIEMBRE
Hasta 31 diciembre CASA CULTURA Viernes, 2 20,30 horas CASA CULTURA 20,30 horas CASA CULTURA Sbado, 3 19,30 horas CASA CULTURA Jueves, 8 19,00 horas CASA CULTURA Viernes, 9 10,00 horas VILLA MARCO 20,00 horas CASA CULTURA EXPOSICIN Sala de Exposiciones E. Libre (Todos los pblicos) EXPOSICIN Sala Vestbulo Auditorio E. Libre (Todos los pblicos) PRESENTACIN-CONCIERTO Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los pblicos) TEATRO AMATEUR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Mayores 16 aos) CONCIERTO CORAL Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) VISITA A VILLA MARCO Puerta principal de Villa Marco E. Libre (Todos los pblicos) DANZA FUSIN Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. 8 (Todos los pblicos) Contina la exposicin APODOS, MOTES Y OTROS SOBRENOMBRES de ANTONIO GARCA LPEZ en la Sala de Exposiciones. Visitas, hasta el 31 de diciembre, de 18 a 21 horas. Por las maanas, visitas concertadas (96-5633823-4). Inauguracin de la exposicin de fotografa Reality Show de JOS LUIS CARRILLO en la Sala Vestbulo del Auditorio. Visitas hasta el 30 de diciembre, todos los das de 10 a 14 y de 18 a 21 horas, excepto domingos y festivos que no tengan ningn acto cultural. Tel. 96-5636194, 5636491. Presentacin del nuevo videoclip y single Luces y sombras del grupo DE VERAS, con miniconcierto del grupo en directo con Rafael de Juan (guitarra), Alberto Navarro (guitarra), Tano Len (cajn) y Vernica Juan (voz). No te lo pierdas!! Re-estreno del espectculo PERVERCITY, creacin colectiva de Almadraba Teatro, a cargo de ALMADRABA TEATRO, con M Jos Pealver, Miriam Giner, Sal Martnez y Jos Luis Alonso, bajo la direccin de Mila Garca. Una comedia urbana sobre las pequeas perversiones del sexo, amor y amistad. No falten a esta cita donde el grupo Almadraba repite este ltimo espectculo, que nos volver a sorprender de nuevo a todos. Concierto coral a cargo de la AGRUPACIN CORAL Casino de El Campello, bajo la direccin de Jos Toms Moinos. Visita guiada a los Jardines de la Finca Villa Marco: su historia, las esculturas, las ancdotas, la riqueza del paisaje de la centenaria finca, Punto de encuentro en la puerta principal de Villa Marco. Plazas limitadas. Informacin y reservas, Oficina de Turismo: campello@touristinfo.net (96-5634606). Espectculo de danza RUMEND a cargo de la compaa DANZAFUSIN, con la bailarina MARA JOS GUEZ acompaada por Mnica Alavs (piano), Paco Costa (guitarra) y Vctor Traves (percusin) y la coreografa y la direccin de Mara Jos guez. Una fusin de danza espaola con elementos de danza rabe, con msica en directo. Entrada nica de 8 , a adquirir, desde el da 1 de diciembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 y de 17 a 21 horas, y tambin en ServiCAM (al telfono 965 117 117 de lunes a sbados de 8 a 22 horas y domingos y festivos de 9 a 21 horas), y en Internet www.servicam.com Muestra de danzas populares tradicionales a cargo del grupo SALPASSA de El Campello.

Sbado, 10 19,00 horas CASA CULTURA 20,15 horas BIBLIOTECA

DANZAS TRADICIONALES Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) BELN MUNICIPAL Sala Vestbulo Biblioteca E. Libre (Todos los pblicos)

Inauguracin del BELN MUNICIPAL realizado por la Asociacin de Belenistas de El Campello con la colaboracin del Ayuntamiento de El Campello (Concejala de Participacin Ciudadana). El acto contar con la participacin del grupo Salpassa y de la Coral de Mayores de El Campello cantando villancicos y el Mercadillo de Manos Unidas en la Plaza. Sala Vestbulo de la Biblioteca. Visitas hasta el 23 de enero 2012, todos los das de 10 a 14 y de 18 a 21 horas, excepto domingos y festivos que no tengan ningn acto cultural programado. Tel. 96-5632124. Festival de Navidad a cargo de los alumnos de Infantil del Colegio Pblico Rafael Altamira.

Viernes, 16 10,00 horas CASA CULTURA 20,00 horas CASA CULTURA 20,30 horas CASA CULTURA Sbado, 17 19,30 horas CASA CULTURA 20,00 horas CASA CULTURA Domingo, 18 9,00 a 13,30 h CENTRO SOCIAL 19,00 horas CASA CULTURA

FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) VILLANCICOS Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) CUENTACUENTOS ADULTOS Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los pblicos) CONCIERTO BANDA Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos) AUDICIN JAZZ Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los pblicos) DONACIN DE SANGRE Centro Social E. Libre (Todos los pblicos) CONCIERTO DE PLECTRO Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los pblicos)

Interpretacin de villancicos a cargo de la Coral de Mayores de El Campello.

Sesin de cuentacuentos y lecturas para adultos DJAME QUE TE CUENTE a cargo de Martha Quinteros. Excelentes textos literarios en la voz y la expresin de una excelente actriz. Concierto de Navidad a cargo de LAVAN, bajo la direccin de Llus Segu. Aforo limitado rigurosamente a la capacidad de la sala (600). Concierto-audicin Fin de Curso de los alumnos del III Taller de Jazz impartido por Fabio Miano y Pierre Len. En nombre de todos los enfermos, gracias a todos los donantes de El Campello, porque sin vuestra sangre no se podran realizar operaciones ni trasplantes de rganos. En el Centro Social. Colecta extraordinaria de Navidad. Concierto de Navidad a cargo de la 0RQUESTA BATISTE MUT, bajo la direccin de Jos Antonio Pastor Ruiz. Aforo limitado rigurosamente a la capacidad de la sala (600).