Está en la página 1de 4

Entra en la cultura, t’hi quedaràs

Programació Cultural

TEMPORADA 2 0 1 1 - 1 2

¡¡Bon Nadal, millor 2012... i molta cultura per a tots!!
NOVEMBRE
Divendres, 25 20,00 hores AJUNTAMENT 20,00 hores CASA CULTURA VIOLÈNCIA DE GÈNERE Ajuntament E. Lliure (Tots els públics) VIOLÈNCIA DE GÈNERE PROJECCIONS CINEMA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics)

DESEMBRE 2011
Inici de la marxa Contra la Violència de Gènere des de l’Ajuntament fins la Casa de Cultura. Acte amb motiu del DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, amb parlaments i projeccions dels curtmetratges «¿Te vas?», de Cristina Molino (6’ Madrid), «Release» de Joanne Priest (9’39’’ Australia) i «Colombia. La guerra que no existe» de Llum Quiñonero (20’38’’ Alacant). Organitzat per la Regidoria de la Dona y d’ Igualtat.

DESEMBRE
Fins 31 desembre CASA CULTURA Divendres, 2 20,30 hores CASA CULTURA 20,30 hores CASA CULTURA Dissabte, 3 19,30 hores CASA CULTURA Dijous, 8 19,00 hores CASA CULTURA Divendres, 9 10,00 hores VILLA MARCO 20,00 hores CASA CULTURA EXPOSICIÓ Sala d’Exposicions E. Lliure (Tots els públics) EXPOSICIÓ Sala Vestíbul Auditori E. Lliure (Tots els públics) PRESENTACIÓ-CONCERT Sala Enric Valor-L’Alternativa E. Lliure (Tots els públics) TEATRE AMATEUR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Majors 16 anys) CONCERT CORAL Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els publics) VISITA A VILLA MARCO Porta principal de Villa Marco E.Lliure (Tots els públics) DANSA FUSIÓ Teatre-Auditori Pedro Vaello E. 8 € (Tots els públics) Continua l’exposició “APODOS, MOTES Y OTROS SOBRENOMBRES” d’ ANTONIO GARCÍA LÓPEZ a la Sala d’Exposicions. Visites, fins 31 de desembre, de 18 a 21 hores. Pels matins, visites concertades (96-5633823-4). Inauguració de l’exposició de fotografia “Reality Show” de JOSÉ LUIS CARRILLO a la Sala Vestíbul de l’Auditori. Visites fins 30 desembre, tots els dies de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, excepte diumenges i festius que no tinguem cap acte cultural. Tel. 96-5636194, 5636491. Presentació del nou videoclip i single “Luces y sombras” del grup DE VERAS, amb miniconcert del grup en directe amb Rafael de Juan (guitarra), Alberto Navarro (guitarra), Tano León (caixò) i Verónica Juan (veu). ¡¡No t’ho perdes!! Re-estrena de l’espectacle “PERVERCITY”, creació col·lectiva d’Almadraba Teatre, a càrrec d’ALMADRABA TEATRE, amb Mª José Peñalver, Miriam Giner, Saúl Martínez i José Luis Alonso, sota la direcció de Mila García. Una comèdia urbana sobre les petites perversions del sexe, l’amor i l’amistat. No falteu a aquesta cita on el grup Almadraba repeteix aquest seu últim espectable, que ens tornarà a sorprendre de nou a tots. Concert coral a càrrec de l’AGRUPACIÓ CORAL Casino del Campello, sota la direcció de José Tomás Moñinos.

Visita guiada als Jardins de la Finca Villa Marco: la seua història, les escultures, les anècdotes, la riquesa del paisatge de la centenària finca,… Punt de trobada a la porta principal de Villa Marco. Places limitades. Informació i reserves, campello@touristinfo.net (96-5634606). Espectacle de dansa “RUMENDÍ” a càrrec de la companyia DANZAFUSIÓN, amb la ballarina MARÍA JOSÉ ÑÍGUEZ acompanyada per Mónica Alavés (piano), Paco Costa (guitarra) i Víctor Traves (percussió) i la coreografia i la direcció de María José Ñíguez. Una fusió de dansa espanyola amb elements de dansa àrab, amb música en directe. Entrada única 8 €, a adquirir, des del dia 1 de desembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, i també en ServiCAM (al telèfon 965 117 117 de dilluns a dissabtes de 8 a 22 hores i diumenges i festius de 9 a 21 hores), i en Internet www.servicam.com Mostra de danses populars tradicionals a càrrec del grup SALPASSA del Campello.

Dissabte, 10 19,00 hores CASA CULTURA 20,15 hores BIBLIOTECA

DANSES TRADICIONALS Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) BETLEM MUNICICIPAL Sala Vestíbul Biblioteca E. Lliure (Tots els públics)

Inauguració del BETLEM MUNICIPAL realitzat per l’Associació de Belenistes del Campello amb la col·laboració de l’Ajuntament del Campello (Regidoria de Participació Ciutadana). L’acte comptarà amb la participació del grup Salpassa i de la Coral de Majors del Campello cantant nadalenques i el Mercadet de Manos Unidas a la Plaça.Sala Vestíbul de la Biblioteca. Visites fins 23 de gener 2012, tots els dies de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, excepte diumenges i festius que no tinguem cap acte cultural. Tel. 96-5632124. Festival de Nadal a càrrec dels alumnes d’Infantil del Col·legi Públic Rafael Altamira.

Divendres, 16 10,00 hores CASA CULTURA 20,00 hores CASA CULTURA 20,30 hores CASA CULTURA Dissabte, 17 19,30 hores CASA CULTURA 20,00 hores CASA CULTURA Diumenge, 18 9,00 a 13,30 h CENTRE SOCIAL 19,00 hores CASA CULTURA

FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) NADALENQUES Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els publics)) CONTACONTES ADULTS Sala Enric Valor-L’Alternativa E. Lliure (Adults) CONCERT BANDA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) AUDICIÓ JAZZ Sala Enric Valor-L’Alternativa E. Lliure (Tots els públics) DONACIÓ DE SANG Centre Social E. Lliure (Tots els públics) CONCERT DE PLECTRE Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics)

Interpretació de cançons nadalenques a càrrec de la Coral de Majors del Campello.

Sessió de contacontes i lectures per a adults “DÉJAME QUE TE CUENTE” a càrrec de Martha Quinteros. Excel·lents textos literaris en la veu i l’expressió d’una excel·lent actriu. Concert de Nadal a càrrec de L’AVANÇ, sota la direcció de Lluís Seguí. Aforament limitat rigorosamente a la capacitat de la sala (600). Concert-audició Fi de Curs dels alumnes del III Taller de Jazz impartit per Fabio Miano i Pierre León.

“En nom de tots els malalts, gràcies a tots els donants del Campello, doncs sense la vostra sang no es podrien realitzar operacions ni trasplantaments d’òrgans”. Al Centre Social. Col·lecta extraordinària de Nadal. Concert de Nadal a càrrec de l’0RQUESTRA BATISTE MUT, sota la direcció de José Antonio Pastor Ruiz. Aforament limitat rigorosamente a la capacitat de la sala (600).

Dilluns, 19 17,45 i 18,45 h BIBLIOTECA 19,00 hores CASA CULTURA Dimarts, 20 10,00 hores CASA CULTURA Dimecres, 21 10,00 hores CASA CULTURA 10,00 hores CASA CULTURA 18,45 hores CASA CULTURA

CONTACONTES INFANTILS INTERACTIUS Sala Infantil E. Lliure (Tots els públics) AUDICIONS MUSICALS Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) ACTUACIÓ BATXILLERAT Sala Enric Valor-L’Alternativa E. Lliure (Tots els públics) INAUGURACIÓ BETLEM DEL TALLER DE BELENISME Hall Principal Casa Cultura E. Lliure (Tots els públics) REPRESENTACIÓ NADAL i PREMIS BETLEMS Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) FESTIVAL ESCOLAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) NADALENQUES Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) TALLERS DIVERSOS Àgora (Pati interior) E. Lliure (Tots els públics) Especial jòvens “BATALLA DE GALLS” Sala Enric Valor-L’Alternativa E. Lliure (Tots els públics) Especial jòvens TEATRE MUSICAL FAMILIAR Teatre-Auditori Pedro Vaello E. 5 € adults. Xiquets fins 14 anys, gratis Per a tota la familia CONCERT DE HIP HOP Sala Enric Valor-L’Alternativa E. Lliure (Tots els públics) Especial jòvens FESTIVAL PER ALS MAJORS Teatre-Auditori Pedro Vaello Entrada amb invitació Especial 3a edat DANSA CONTEMPORÀNIA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) Tota la familia

Dues sessions de contacontes interactius per a xiquets i xiquetes amb “Musiqueries” a càrrec de la Companyia de Dani Miquel. A les 17,45 hores i a les 18,45 hores, amdues en valencià. Cal fer pre-inscripció prèvia a la Biblioteca, amb carnet d’usuari. Audicions dels alumnes de l’ESCOLA DE MÚSICA DEL CAMPELLO.

Festival de Nadal a càrrec dels alumnes del Col·legi Públic Fabraquer (1a part).

Festival de Nadal a càrrec dels alumnes del Col·legi Públic Pla Barraques.

Actuació musical dels alumnes de l’IES Enric Valor.

Inauguració del Betlem confeccionat pels participants en el VII Taller Municipal de Belenisme.

19,30 hores CASA CULTURA

Representació de Nadal dels xiquets/es de catequèsi de la Parròquia de Santa Teresa. Abans de la representació es realitzarà el lliurament dels Premis del XVI Concurs Municipal de Naixements. Festival de Nadal a càrrec dels alumnes del Col·legi Públic Fabraquer (2a part).

Dijous, 22 10,00 hores CASA CULTURA 20,00 hores CASA CULTURA Divendres, 23 11,30 a 14 h CASA CULTURA 18,30 hores CASA CULTURA

Cançons nadalenques a càrrec dels xiquets/es de catequesi de la Parròquia de Santa Teresa.

Taller de Poesia i Escritura, Graffitti i Beatbox a càrrec de LA FAMIGLIA. Si ets jove, vine a disfrutar i crear amb imaginació. Organitzat per la Regidoria de Juventut.

“Batalla de galls” amb La Famiglia. Si ets jove i tens ganes de saltar, ballar, cantar,...no pots faltar. Organitzat per la Regidoria de Juventut.

19,00 hores CASA CULTURA

Magnífica funció de teatre musical per a tota la família “LOS BATAUTOS y el 42 de septubre”, basat en el texte original “Los batautos hacen batautadas” de Consuelo Armijo, a càrrec de la companyia Mudante Cía, amb Andrés Alemán, Jesús García Gallera, Óscar Molina, Fátima Gregorio i Toni Blaya, amb texte i lletres d’Andrés Alemán i música de Manuel Soler Tenorio i Fuensanta Litago Andreu. Entrada única adults 5 € (xiquets fins 14 anys, gratis) a adquirir, des del dia 1 de desembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, i també en ServiCAM (al telèfon 965 117 117 de dilluns a dissabtes de 8 a 22 hores i diumenges i festius de 9 a 21 hores, i en Internet www.servicam.com. Pares i fills, nanos i gegants, ¡no falteu! Concert de Hip Hop a càrrec de LA FAMIGLIA. Si vols sorprendre’t amb un directe arrassador… no pots faltar ni tu ni els teus amics. Organitzat per la Regidoria de Juventut.

20,00 hores CASA CULTURA

Dijous, 29 19,00 hores CASA CULTURA

Magnífic concert “VEUS DEL CAMPELLO”, amb ALMUDENA AGRAZ, NOAH i VERÒNICA JUAN acompanyats per Pablo Fojo (baix), Pablo Fajardo (Piano), Marcos Sagarribay (guitarra), Alex Pugliano (saxo) i Tano León (bateria). Un festival amb diferents tipus de música i cançons pensat i produit per l’Ajuntament del Campello i dirigit especialment als més majors del Campello com a regal de Nadal. Entrada amb invitació (sols per a persones de més de 65 anys i empadronades al Campello més d’un any). Retirada d’invitacións els dies 12,13,14,15 i 16 de desembre de 10 a 14 hores al Centre Social. Aforament limitat a 600 espectadors. Magnífic espectable de dansa contemporània “TAIAT EN EL LAGO DE LOS CISNES”, a càrrec de la companyia TAIAT DANSA, amb Aarón Feliu, Meritxell Barberà, Inma García i Borja Llull, idea i direcció d’ Inma García i Meritxell Barberà, música de Fehaikovsky, intervenció musical original de Caldo. Xiquets, jòvens i adults disfrutaràn amb aquest deliciós espectacle.

Divendres, 30 19,00 hores CASA CULTURA

¡¡ATENCIÓ!! La programació cultural mensual s’imprimeix, però sols s’envia per correu electrònic. Facilíta’ns el teu enviant un correu a entra-en-la-cultura@elcampello.org Conforme a la LOPD de Caràcter Personal 15/1999, l’informem que els seus datos formaràn part d’un fitxer de titularitat de l’Ajuntament del Campello, la finalitat del qual és l’enviament de comunicacions culturals. Podrà exercitar gratuitament els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en la direcció casacultura@elcampello.org. Igualment, conforme a la LSSI i Comerç Electrònic 34/2002 d’11 de juliol, s’autoritza expressament a l’Ajuntament del Campello per a l’enviament de comunicacions promocionals o publicitàries per correu electrònic o d’altres mitjans de comunicació electrònica equivalent. PODEN VISITAR EL MUSEU-COL·LECCIÓ F.A.M.E.C. – FONS ARTÍSTICS MUNICIPALS DEL CAMPELLO (CASA DE CULTURA) i la COL·LECCIÓ DE CARICATURES DE JOSÉ CABALLERO “Cronista de l’ironia” (1a planta CASA DE CULTURA) Casa de cultura: Pl. Constitució, 4. 03560 El Campello. Tels.: 96-5636491 / 5636194 / 5633823 / 5633824. Fax: 96-5630076. casacultura@elcampello.org

Lunes, 19 17,45 y 18,45 h BIBLIOTECA 19,00 horas CASA CULTURA Martes, 20 10,00 horas CASA CULTURA Miércoles, 21 10,00 horas CASA CULTURA 10,00 horas CASA CULTURA 18,45 horas CASA CULTURA

CUENTACUENTOS INFANTILES INTERACTIVOS Sala Infantil E. Libre (Todos los públicos) AUDICIONES MUSICALES Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Lliure (Tots els públics) ACTUACIÓN BACHILLERATO Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los públicos) INAUGURACIÓN BELÉN DEL TALLER DE BELENISMO Hall Principal Casa Cultura E. Libre (Todos los públicos) REPRESENTACIÓN NAVIDAD y PREMIOS BELENES Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) VILLANCICOS Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) TALLERES DIVERSOS Ágora (Patio interior) E. Libre (Todos los públicos) Especial jóvenes “BATALLA DE GALLOS” Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los públicos) Especial jóvenes TEATRO MUSICAL FAMILIAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. 5 € adultos. Niños hasta 14 años, gratis (Para toda la familia) CONCIERTO DE HIP HOP Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los públicos) Especial jóvenes FESTIVAL PARA LOS MAYORES Teatro-Auditorio Pedro Vaello Entrada con invitación Especial 3º edad DANZA CONTEMPORÁNEA Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) Toda la familia

Dos sesiones de cuentacuentos interactivos para niños y niñas con “Musiqueries” a cargo de la Compañía de Dani Miquel. A las 17,45 horas y a las 18,45 horas, ambas en valenciano. Necesario realizar preinscripción previa en la Biblioteca, con el carnet de usuario. Audiciones de los alumnos de la ESCUELA DE MÚSICA DE EL CAMPELLO.

Festival de Navidad a cargo de los alumnos del Colegio Público Fabraquer (1º parte).

Festival de Navidad a cargo de los alumnos del Colegio Público Pla Barraques.

Actuación musical de los alumnos del IES Enric Valor.

Inauguración del Belén confeccionado por los participantes en el VII Taller Municipal de Belenismo.

19,30 horas CASA CULTURA

Representación de Navidad de los niños/as de catequesis de la Parroquia de Santa Teresa. Antes de la representación se realizará la entrega de los Premios del XVI Concurso Municipal de Nacimientos. Festival de Navidad a cargo de los alumnos del Colegio Público Fabraquer (2º parte).

Jueves, 22 10,00 horas CASA CULTURA 20,00 horas CASA CULTURA Viernes, 23 11,30 a 14h CASA CULTURA 18,30 horas CASA CULTURA

Villancicos a cargo de los niños/as de catequesis de la Parroquia de Santa Teresa.

Taller de Poesia y Escritura, Graffitti y Beatbox a cargo de LA FAMIGLIA. Si eres joven, ven a disfrutar y crear con imaginación. Organizado por la Concejalía de Juventud.

“Batalla de gallos” con La Famiglia. Si eres joven y tienes ganas de saltar, bailar, cantar...no puedes faltar. Organizado por la Concejalía de Juventud.

19,00 horas CASA CULTURA

Magnífica función de teatro musical para toda la familia “LOS BATAUTOS y el 42 de septubre”, basado en el texto original “Los batautos hacen batautadas” de Consuelo Armijo, a cargo de la compañía Mudante Cía, con Andrés Alemán, Jesús García Gallera, Óscar Molina, Fátima Gregorio y Toni Blaya, con texto y letras de Andrés Alemán y música de Manuel Soler Tenorio y Fuensanta Litago Andreu. Entrada única adultos a 5 € (niños hasta 14 años, gratis) a adquirir, desde el día 1 de diciembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 y de 17 a 21 horas, y también en ServiCAM (al teléfono 965 117 117 de lunes a sábados de 8 a 22 horas y domingos y festivos de 9 a 21 horas), y en Internet www.servicam.com. Padres e hijos, grandes y pequeños, ¡no faltéis! Concierto de Hip Hop a cargo de LA FAMIGLIA. Si te quieres sorprender con un directo arrasador… no puedes faltar ni tú ni tus amigos. Organizado por la Concejalía de Juventud.

20,00 horas CASA CULTURA

Jueves, 29 19,00 horas CASA CULTURA

Magnífico concierto “VOCES DE EL CAMPELLO”, con ALMUDENA AGRAZ, NOAH y VERÒNICA JUAN acompañados por Pablo Fojo (bajo), Pablo Fajardo (Piano), Marcos Sagarribay (guitarra), Alex Pugliano (saxo) y Tano León (batería). Un festival con diferentes tipos de música y canciones pensado y producido por el Ayuntamiento de El Campello y dirigido especialmente a los más mayores de El Campello como regalo de Navidad. Entrada con invitación (sólo para personas de más de 65 años y empadronadas en El Campello más de un año). Retirada de invitaciones los días 12,13,14,15 y 16 de diciembre de 10 a 14 horas en el Centro Social. Aforo limitado a 600 espectadores. Magnífico espectáculo de danza contemporánea “TAIAT EN EL LAGO DE LOS CISNES”, a cargo de la compañía TAIAT DANSA, con Aarón Feliu, Meritxell Barberà, Inma García y Borja Llull, idea y dirección de Inma García y Meritxell Barberà, música de Fehaikovsky, intervención musical original de Caldo. Niños, jóvenes y adultos disfrutarán con este espectáculo delicioso.

Viernes, 30 19,00 horas CASA CULTURA

¡¡ATENCIÓN!! La programación cultural mensual se imprime, pero sólo se envía por correo electrónico. Facilítanos el tuyo enviando un correo a entra-en-la-cultura@elcampello.org Conforme a la LOPD de Carácter Personal 15/1999, le informamos que sus datos formarán parte de un fichero de titularidad del Ayuntamiento del Campello, la finalidad del cual es el envio de comunicaciones culturales. Podrá ejercitar gratuitamente sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección casacultura@elcampello.org. Igualmente, conforme a la LSSI y Comercio Electrónico 34/2002 del 11 de julio, se autoritza expresamente al Ayuntamiento de El Campello para el envío de comunicaciones promocionales o publicitarias por correo electrónico u otros medios de comunicación electrónica equivalente. PUEDEN VISITAR EL MUSEO-COLECCIÓN F.A.M.E.C. – FONDOS ARTÍSTICOS MUNICIPALES DE EL CAMPELLO (CASA DE CULTURA) y la COLECCIÓN DE CARICATURAS DE JOSÉ CABALLERO “Cronista de la ironia” (1ª planta CASA DE CULTURA) Casa de cultura: Pl. Constitución, 4. 03560 El Campello. Tels.: 96-5636491 / 5636194 / 5633823 / 5633824. Fax: 96-5630076. casacultura@elcampello.org

Entra en la cultura, te quedarás

Programación Cultural

TEMPORADA 2 0 1 1 - 1 2

¡¡Feliz Navidad, mejor 2012... y mucha cultura para todos!!
NOVIEMBRE
Viernes, 25 20,00 horas AYUNTAMIENTO 20,00 horas CASA CULTURA VIOLENCIA DE GÉNERO Ayuntamiento E. Libre (Todos los públicos) VIOLENCIA DE GÉNERO PROYECCIONES CINE Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) Inicio de la marcha Contra la Violencia de Género desde el Ayuntamiento hasta la Casa de Cultura.

DICIEMBRE 2011

Acto con motivo del DÍA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO, con parlamentos y proyecciones de los cortometrajes «¿Te vas?», de Cristina Molino (6’ Madrid), «Release» de Joanne Priest (9’39’’ Australia) y «Colombia. La guerra que no existe» de Llum Quiñonero (20’38’’ Alicante). Organizado por la Concejalía de la Mujer y de Igualdad.

DICIEMBRE
Hasta 31 diciembre CASA CULTURA Viernes, 2 20,30 horas CASA CULTURA 20,30 horas CASA CULTURA Sábado, 3 19,30 horas CASA CULTURA Jueves, 8 19,00 horas CASA CULTURA Viernes, 9 10,00 horas VILLA MARCO 20,00 horas CASA CULTURA EXPOSICIÓN Sala de Exposiciones E. Libre (Todos los públicos) EXPOSICIÓN Sala Vestíbulo Auditorio E. Libre (Todos los públicos) PRESENTACIÓN-CONCIERTO Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los públicos) TEATRO AMATEUR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Mayores 16 años) CONCIERTO CORAL Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) VISITA A VILLA MARCO Puerta principal de Villa Marco E. Libre (Todos los públicos) DANZA FUSIÓN Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. 8 € (Todos los públicos) Continúa la exposición “APODOS, MOTES Y OTROS SOBRENOMBRES” de ANTONIO GARCÍA LÓPEZ en la Sala de Exposiciones. Visitas, hasta el 31 de diciembre, de 18 a 21 horas. Por las mañanas, visitas concertadas (96-5633823-4). Inauguración de la exposición de fotografía “Reality Show” de JOSÉ LUIS CARRILLO en la Sala Vestíbulo del Auditorio. Visitas hasta el 30 de diciembre, todos los días de 10 a 14 y de 18 a 21 horas, excepto domingos y festivos que no tengan ningún acto cultural. Tel. 96-5636194, 5636491. Presentación del nuevo videoclip y single “Luces y sombras” del grupo DE VERAS, con miniconcierto del grupo en directo con Rafael de Juan (guitarra), Alberto Navarro (guitarra), Tano León (cajón) y Verónica Juan (voz). ¡¡No te lo pierdas!! Re-estreno del espectáculo “PERVERCITY”, creación colectiva de Almadraba Teatro, a cargo de ALMADRABA TEATRO, con Mª José Peñalver, Miriam Giner, Saúl Martínez y José Luis Alonso, bajo la dirección de Mila García. Una comedia urbana sobre las pequeñas perversiones del sexo, amor y amistad. No falten a esta cita donde el grupo Almadraba repite este último espectáculo, que nos volverá a sorprender de nuevo a todos. Concierto coral a cargo de la AGRUPACIÓN CORAL Casino de El Campello, bajo la dirección de José Tomás Moñinos. Visita guiada a los Jardines de la Finca Villa Marco: su historia, las esculturas, las anécdotas, la riqueza del paisaje de la centenaria finca,… Punto de encuentro en la puerta principal de Villa Marco. Plazas limitadas. Información y reservas, Oficina de Turismo: campello@touristinfo.net (96-5634606). Espectáculo de danza “RUMENDÍ” a cargo de la compañía DANZAFUSIÓN, con la bailarina MARÍA JOSÉ ÑÍGUEZ acompañada por Mónica Alavés (piano), Paco Costa (guitarra) y Víctor Traves (percusión) y la coreografía y la dirección de María José Ñíguez. Una fusión de danza española con elementos de danza árabe, con música en directo. Entrada única de 8 €, a adquirir, desde el día 1 de diciembre en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 y de 17 a 21 horas, y también en ServiCAM (al teléfono 965 117 117 de lunes a sábados de 8 a 22 horas y domingos y festivos de 9 a 21 horas), y en Internet www.servicam.com Muestra de danzas populares tradicionales a cargo del grupo SALPASSA de El Campello.

Sábado, 10 19,00 horas CASA CULTURA 20,15 horas BIBLIOTECA

DANZAS TRADICIONALES Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) BELÉN MUNICIPAL Sala Vestíbulo Biblioteca E. Libre (Todos los públicos)

Inauguración del BELÉN MUNICIPAL realizado por la Asociación de Belenistas de El Campello con la colaboración del Ayuntamiento de El Campello (Concejalía de Participación Ciudadana). El acto contará con la participación del grupo Salpassa y de la Coral de Mayores de El Campello cantando villancicos y el Mercadillo de Manos Unidas en la Plaza. Sala Vestíbulo de la Biblioteca. Visitas hasta el 23 de enero 2012, todos los días de 10 a 14 y de 18 a 21 horas, excepto domingos y festivos que no tengan ningún acto cultural programado. Tel. 96-5632124. Festival de Navidad a cargo de los alumnos de Infantil del Colegio Público Rafael Altamira.

Viernes, 16 10,00 horas CASA CULTURA 20,00 horas CASA CULTURA 20,30 horas CASA CULTURA Sábado, 17 19,30 horas CASA CULTURA 20,00 horas CASA CULTURA Domingo, 18 9,00 a 13,30 h CENTRO SOCIAL 19,00 horas CASA CULTURA

FESTIVAL ESCOLAR Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) VILLANCICOS Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) CUENTACUENTOS ADULTOS Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los públicos) CONCIERTO BANDA Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos) AUDICIÓN JAZZ Sala Enric Valor-La Alternativa E. Libre (Todos los públicos) DONACIÓN DE SANGRE Centro Social E. Libre (Todos los públicos) CONCIERTO DE PLECTRO Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Todos los públicos)

Interpretación de villancicos a cargo de la Coral de Mayores de El Campello.

Sesión de cuentacuentos y lecturas para adultos “DÉJAME QUE TE CUENTE” a cargo de Martha Quinteros. Excelentes textos literarios en la voz y la expresión de una excelente actriz. Concierto de Navidad a cargo de L’AVANÇ, bajo la dirección de Lluís Seguí. Aforo limitado rigurosamente a la capacidad de la sala (600). Concierto-audición Fin de Curso de los alumnos del III Taller de Jazz impartido por Fabio Miano y Pierre León. “En nombre de todos los enfermos, gracias a todos los donantes de El Campello, porque sin vuestra sangre no se podrían realizar operaciones ni trasplantes de órganos”. En el Centro Social. Colecta extraordinaria de Navidad. Concierto de Navidad a cargo de la 0RQUESTA BATISTE MUT, bajo la dirección de José Antonio Pastor Ruiz. Aforo limitado rigurosamente a la capacidad de la sala (600).