Está en la página 1de 8

L'aparell digestiu

L'aparell digestiu desintegra els aliments que mengem. Converteix aliments en nutrients perqu puguin passar a la sang. La sang dna energia a totes les cllules del nostre cos. Expulsa els residus de la digesti pels intestins fins l'anus.

Completa: L'aparell digestiu


L'aparell digestiu ______________els _________ ________que mengem. Converteix __________ en ______ ________perqu puguin passar a la _________. La sang dna ____________a totes les _____________ del nostre cos. Expulsa els __________de la ___________pels ________ fins _____.

Completa:

L'aparell excretor s l'encarregat de expulsar del cos tot all que no ens serveix Expulsem a travs de: Els pulmons: Expulsen el que sobra quan respirem (dixid de carboni) La pell: Expulsa substncies de rebuig mitjanant la suor . Els ronyons: Filtren la sang i la netegen. Els residus s'expulsen per l'orina.

Completa: L'aparell excretor s l'encarregat de _________ del cos tot all que no ens ______ Expulsem a travs de: _____________: Expulsen el que sobra quan respirem (dixid de carboni) ____________: Expulsa substncies de rebuig mitjanant la suor .

_____________: Filtren la sang i la netegen. Els residus s'expulsen per l'orina.

Completa