Directori de webs de l’Àrea À

Navega segur per un munt de pàgines fetes només per a infants. També trobareu un espai adreçat als pares i mares.

Infantil

2

Índex 1. Aprendre idiomes 2. Aprendre jugant 3. Un món millor 4. Música 5. Art i Manualitats 6. Els Petits de casa 7. Jocs infantils 8. Pares i mares

Directori elaborat des de l’Àrea Infantil de la Biblioteca Can Mulà. Els webs han estat avaluats pels seus continguts i oferta lúdica i educativa abans de ser inclosos en aquest llistat. Àrea Infantil Biblioteca Can Mulà Gener 2011
3

APRENDRE IDIOMES
 Bon join de france

www.bonjoindefrance.com Per aprendre francès d’un forma ben divertida, amb molt de vocabulari i un munt de jocs.
 British Council

www.britishcouncil.org/kids Web per aprendre anglès amb tot de fitxes per practicar vocabulari i frases fàcils.
 Learning vocabulary can be fun

www.vocabulary.co.il Per aprendre vocabulari en anglès d’una manera ben divertida.

2. APRENDRE JUGANT
 Mapes Flash interactius

www.xtec.net/~ealonso/flash/mapesflash.htm Si vols practicar la geografia aquí trobaràs un munt de mapes interactius i repassar capitals, rius, muntanyes,...
 Cinc al dia

www.5aldia.es/cat Si vols estar al dia del què cal menjar per a estar en forma aquesta és la vostra pàgina. Trobareu jocs, fitxes d’aliments, receptes i un espai adreçat als pares i mares
 Xarxa Recursos Telemàtics de Catalunya

www.xtec.net Un web amb un munt d’activitats per a practicar les lliçons de l’escola i on trobareu informació i fitxes temàtiques a més de jocs per aprendre.
 Jocs del món

www.joves.org/jocs/html Web amb jocs d’arreu del món on conèixer altres formes de jugar.

4

Edu365  www.edu365.cat Un dels portals educatius més importants que tenim. Trobareu activitats diferenciades per a educació infantil i primària.
 El joc de les comarques

www.municat.net Un web on trobareu la informació de totes les comarques catalanes i un joc interactiu per a practicar geografia.
 Jocs de l’Enciclopèdia Catalana

www.grec.net/home/escolar/15/index.htm Jocs ideats per l’Enciclopèdia Catalana on practicar les lliçons d’algunes assignatures.
 Les mines prehistòriques de Gavà

www.patrimonigava.cat Un recorregut virtual per les mines, jocs sobre com vivien els nostre avantpassats prehistòrics,...
 Educàlia

www.educalia.org Portal educatiu on trobareu un munt de jocs ben divertits per aprendre jugant.
 Astrogea

www.astrogea.org És el web del grup d’estudis astronòmics. Trobareu informació sobre l’univers i algunes activitats interactives.
 Webcam de l’àliga perdiguera

www.diba.cat/parcns/webcams.asp Si vols veure en directe el niu de l’àliga perdiguera o que fan en aquest mateix moment algunes espècies de casa nostra, entra al web dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

5

 e-boletaires

www.tocatsdelbolet.com Saps de bolets? En sabries trobar de comestibles al bosc? Aquesta és un web per a tots aquells que gaudeixen del món dels bolets.
 Chillias

www.diba.es/Chilias Web infantil de les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona, amb link al catàleg, tallers de pintura, jocs i activitats del calendari festiu.

3. UN MÓN MILLOR
 Eco Vidrio

www.reciclavidrio.com Si vols saber com reciclar el vidre i que se’n un cop es recupera dels contenidors, entrar en aquest web.
 Futur Energia

www.futurenergia.org Com reciclar, recuperar materials de rebuig o com reduir les nostres escombraries ho trobareu aquí.
 Quins són els drets dels infants?

www.bcn.cat/infancia Al web de l’Ajuntament de Barcelona podreu trobar l’arbre dels drets dels infants, hi podeu participar.
 Creu Roja Juventud

www.creurojajuventud.org Trobareu un munt de jocs i activitats sobre el respecte als demés i a l’entorn, la no violència,...
 Amics capaços

www.educalia.org/aacc/c/menufs.html Tenir una discapacitat física, psíquica o sensorial no fa que altres nens i nenes deixin de fer coses com els altres...

6

 Educació vial

www.dgt.es Web de la Dirección General de Tráfico on trobareu jocs adreçats segons la vostra edat.
 SOL-Intervida

www.fundacionintervida.org Web on trobaràs activitats sobre els drets dels infants, la no violència, el respecte o la tolerància.

4. MÚSICA
 Abdaja Rythym

www.aviarts.com/demos/flash/abadjarhytym/index.html En aquest web podreu tocar i veure com sonen els instruments tradicionals de Ghana.
 SFS KIDS

www.sfskids.org Web de l’orquestra simfònica de Sant Francisco. Està en anglès però trobareu jocs divertidíssims per aprendre música i coses sobre els músics de l’orquestra.
 Jugar amb sol mi la

www.aulodia.com És el web de l’associació de professors de música del País Valencià. Trobareu jocs i fitxes per aprendre solfeig.
 El Món de Mama Lisa

www.mamalisa.com Com són les cançons que canten els nens del Senegal? I els nens de Noruega? Aquí trobareu cançons d’arreu del món per a infants i cantades per infants.

7

 Infinite wheel

www.infinitewheel.com Us agrada fer de DJ, sou dels que poseu la música a les festes. Doncs aquí podreu fer la vostra pròpia música electrònica.
 Atrapasons

http://www.tv3.cat/pprogrames/atrapasons/atrSeccio.jsp T’agradaria fer música amb coses que tens per casa, saber com sonen els instruments de la Polinèsia? Aquest és la web del programa de TV3.

5. ART I MANUALITATS
 NGA KIDS

www.nga.gov/kids Pàgina de la National Gallery de Londres. Està en anglès però trobareu jocs molt interessants i un viatge virtuals per les obres d’art més famoses d’aquest fantàstic museu.
 Paper Pilot

www.solidworkspilot.com T’agrada fer avions de paper? Aquí pots fer el teu propi disseny i competir amb els teu amics.
 Museus de Birmingham

www.schoolsliaison.org/uk/kids Pàgina dels museus de la ciutat anglesa de Birmingham. Està en anglès però si t’agrada l’art i la història trobaràs un munt de jocs i activitats molt divertides.
 Destinació: Art Modern

www.moma.org/destination/destination Sabeu què és el MOMA? El Museu d’Art Modern de Nova York. Voleu ensenyar a un extraterrestre què és l’art?

8

 Manualitats

www.educared.edu.pe Web adreçada a infants on trobareu diferents recursos educatius, entre ells, un munt de manualitats per fer a casa pas a pas.
 Taller de plàstica

www.xardevives.com/plastica Trobareu manualitats, fitxes per pintar molt originals i divertides.
 Pizarra para colorear

www.cerotec.net/aplicaciones/pizarra Us agrada pintar a la pissarra del cole? Aquesta és igual però a dins de l’ordinador!
 Flors

www.zefrank.com/flowers Web molt divertida on confeccionar els vostres propis dissenys de flors: teniu pètals de diferents formes i colors, fulles, tiges,...
 Art.com/Artpad

www.artpad.art.com Si us agrada dibuixar i pintar heu d’entrar a aquesta web.
 Art Attack

www.artattack.com El famós programa de televisió on ens ensenyen a dibuixar, pintar i un munt dem anualitats. Està en anglès però, podeu seguir les manualitats pas a pas amb les fotografies.

9

6. ELS PETITS DE CASA
 La Vaca Connie

www.lavacaconnie.com Web del popular personatge de televisió amb jocs interactius per als més petits i espai dedicat als pares i mares.
 Bob el manetes

www.bobysusamigos.es Trobareu en Bob, la Wendy i tota la colla amb jocs, fitxes dels personatges i vídeos de les seves aventures en castellà.
 Planetnemo

www.planetnemo.com Jocs, notícies, dibuixos per pintar omplen aquesta web colorista i molt divertida.
 En el jardín de los sueños

www.inthenightgarden.co.uk/en/default.asp Segur que heu sentit als vostres fills parlar del Makka Pakka o la Upsy Daisy. Aquest és el web oficial, encara que està en anglès podreu trobar jocs i les cançons d’aquest programa de televisió.
 Jim Jam y Sunny

www.jimjam.es Web del popular programa de televisió on trobareu vídeos, jocs i cançons per als més petits de casa.
 Ciudad 17

www.ciudad17.com Web en castellà per aprendre els colors, formes, números,...
 Pequenet

www.pequenet.com Web on trobareu jocs interactius per als més petits, dibuixos per pintar, fitxes de vocabulari i links a altres webs

10

7. JOCS INFANTILS
 Chaval

www.chaval.red.es Trobareu jocs adreçats només a infants, notícies i un apartat especial per a mares i pares.
 Tickle U

www.cartoonnetwork.com Jocs amb els vostres personatges de televisió favorits.
 Funky face labs

www.funkyfaces.com Aquí teniu un munt de jocs molt originals i divertits, estan en anglès però no tindreu cap problema per jugar.
 Childtopia

www.childtopia.com Web molt divertida amb un munt de jocs molt educatius però a la vegada molt divertits.
 Super3 Jocs

www.super3.net Al web dels Súpers trobareu jocs adreçats només a infants: estratègia, plataformes, arcade,... de tot una mica!
 Les Tres Bessones

www.lestresbessones.com Passeu una bona estona amb els jocs que trobareu al Pati de les Tres Bessones.
 Barbie

www.chicasbarbie.com Només per a les admiradores de la nina Barbie. Com decorar la teva habitació, vestir i maquillar les nines,...

11

 Pequejuegos

www.pequejuegos.com Jocs no violents per nois noies a partir dels 8 anys.
 Megajocs

www.megajocs.com Pàgina de jocs infantils en català.
 Jocs infantils

www.jocsinfantils.cat Jocs infantils en català per a nois i noies a partir dels 8 anys.

8. PARES I MARES
 On anem?

www.onamen.com Activitats i sortides per descobrir Catalunya amb infants.
 La Paeria Infants

www.paeria.es/infancia Web de l’Ajuntament de Lleida adreçada als infants, pares i educadors amb molts links i pàgines sobre el món dels infants.
 Cavall Fort

www.cavallfort.net Pàgina virtual de la revista Cavall Fort on trobareu un calendari d’activitats i espectacles per a infants.
 Zoo Barcelona

www.zoobarcelona.com Web oficial del zoo de Barcelona. Horaris, tarifes, activitats familiars, tallers per a infants,..

12

 Aquàrium Barcelona

www.aquariumbcn.com Horaris, tarifes, exposicions, tallers programats, activitats familiars,...
 CosmoCaixa Barcelona

http://obrasocial.lacaixa.es/centros/cosmocaixabcn_ca.html Antic Museu de la Ciència. Trobareu un munt d’espais interactius i exposicions on passar una estona ben divertida i educativa. També s’organitzen activitats infantils i familiars.
 Petit BCN

www.petitbcn.com Web amb el calendari d’activitats infantil Barcelona: tallers, espectacles, titelles,...
 TOC-TOC

a

www.totctoc.cat Revista virtual amb articles de psicologia infantil i altres temes d’interès adreçats a pares i mares.
 Biblioteca Can Mulà

www.molletvalles.net/biblioteca http://bibliotecamollet.blogspot.com/ Web oficial de la Biblioteca Can Mulà i blog on trobareu el calendari de les activitats que s’hi organitzen: hora del conte, tallers, conferències, exposicions, club literari,...

13

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful