Está en la página 1de 9

TRƯỜNG THCS LÊ HỒNG PHONG Lớp: …… Họ tên: ……………………………………

KIỂM TRA ĐỊNH KỲ HỌC KỲ I Môn Tiếng Anh 9 – Bài 1 – (Tuần 7) Thời gian làm bài: 45 phút

Điểm:

Mã đề 129

I/ Pronunciation. Choose the word which is pronounced differently from others (1m ) Câu 1: A. subject B. unique C. sun D. study Câu 2: A. divide B. primary C. climate D. ringgit Câu 3: A. divided B. enjoyed C. wanted D. planted Câu 4: A. near B. wear C. here D. hear II/ Vocabulary and gramar: 1- Choose the best answer - A, B, C or D ( 3 ms ) Câu 5: When students wear uniforms, they sometimes feel proud…………………their school. A. of B. in C. with D. at Câu 6: Jeans ………………………of cotton cloth and come from Europe. A. are made B. make C. makes D. have made Câu 7: Today is Sunday ……………………… we don’t go to school A. but B. so C. because D. and Câu 8: The unit of ……………………used in Viet Nam is dong. A. bank B. change C. money D. currency Câu 9: He writes famous songs, he is a ………………………… A. writer B. sailor C. designer D. musician Câu 10: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. All the rooms at our school will repair next summer. A B C D Câu 11: We wish my mother …………………………not sick today. A. were B. are C. is D. does Câu 12: We have lived in this town ………………ten years. A. in B. since C. for D. on Câu 13: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. This is the first time she got ten marks at the English test. A B C D Câu 14: Vietnamese women today prefer modern clothes ……………work A. to B. in C. at D. for Câu 15: ………you ever been to Ha Long bay ? – Yes, twice A. Did B. Are C. Have D. Do Câu 16: Shall we go for a picnic tomorrow ?- It depends ……………… the weather A. in B. to C. on D. at 2- Give the correct verb form in the brackets ( 1.5ms ) 1. My sister ( have ) …………this ao dai since she ( live )………………here in 2004. 2. Lan ( be ) …………late for school often, so we wish she ( be )………on time. That house should ( sell )…………because people ( not live )…………there for years.
-----------------------------------------------

III. Read the text and do the following task. ( 2ms )
Sa-29/9/10

1. Decide whether each of the statements is true (T) or false (F). Jeans are very popular with young people all over the world. Some people say that jeans are the “uniform” of youth. The story of jeans started almost two hundred years ago. People in Genoa, Italy, made pants. The cloth made in Genoa was called “jeans”. In 1850, a salesman in California began to sell pants made of canvas. His name was Levis Strauss. Because they were so strong, “Levis’s pants” became popular with farmers and cowboys. Soon after, factory workers in the United States and Europe began wearing jeans a. _____Young people all over the world like wearing jeans. b. _____ Jeans come from Genoa,Italy. c. _____ In 1850, jeans became popular with university students. d. _____ Factory workers in USA don’t wear jeans. 2. Answer the questions a. Do you like wearing jeans ? ………………………………………… b. What do some people think about jeans ?  ……………………………………….. IV. Write ( 1,5ms ) Rewrite the sentences so that the meaning stays the same 1. People will build a supermarket here .  A supermarket ……………………………………………… 2. I don’t have a good dictionary .  I wish ……………………………………………………….. 3. Tim goes to school late.  Tim wishes he did not …………………………………….. V. Listen ( 1m ) Listen and complete the letter with ONE correct word for each gap Dear mom and dad How are you? I arrived Hanoi at three o’clock yesterday. Aunt Mai met me at the (1)……….. She was very happy to see me. We travelled by bus from the airport to the city and it took us about (2)……….. minutes. We had a rest for an hour, and then took a walk along the (3) …………..I was lucky to enjoy the autumn in Hanoi. I intend to go home (4)………….. a week here. I miss you so much….

----------------The end--------------

Sa-29/9/10

TRƯỜNG THCS LÊ HỒNG PHONG Lớp: …… Họ tên: ……………………………………

KIỂM TRA ĐỊNH KỲ HỌC KỲ I Môn Tiếng Anh 9 – Bài 1 – (Tuần 7) Thời gian làm bài: 45 phút

Điểm:

Mã đề 218

I/ Pronunciation. Choose the word which is pronounced differently from others (1m ) Câu 1: A. ringgit B. climate C. divide D. primary Câu 2: A. divided B. planted C. wanted D. enjoyed Câu 3: A. near B. wear C. here D. hear Câu 4: A. sun B. unique C. subject D. study II/ Vocabulary and gramar: 1- Choose the best answer - A, B, C or D ( 3 ms ) Câu 5: Today is Sunday ……………………… we don’t go to school A. so B. because C. but D. and Câu 6: The unit of ……………………used in Viet Nam is dong. A. money B. bank C. currency D. change Câu 7: ………you ever been to Ha Long bay ? – Yes, twice A. Have B. Are C. Do D. Did Câu 8: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. All the rooms at our school will repair next summer. A B C D Câu 9: We have lived in this town ………………ten years. A. in B. since C. for D. on Câu 10: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. This is the first time she got ten marks at the English test. A B C D Câu 11: When students wear uniforms, they sometimes feel proud…………………their school. A. in B. at C. with D. of Câu 12: Jeans ………………………of cotton cloth and come from Europe. A. make B. are made C. have made D. makes Câu 13: Vietnamese women today prefer modern clothes ……………work A. to B. in C. for D. at Câu 14: Shall we go for a picnic tomorrow ?- It depends ……………… the weather A. in B. to C. on D. at Câu 15: He writes famous songs, he is a ………………………… A. designer B. writer C. musician D. sailor Câu 16: We wish my mother …………………………not sick today. A. does B. were C. are D. is 2- Give the correct verb form in the brackets ( 1.5ms ) 3. My sister ( have ) …………this ao dai since she ( live )………………here in 2004. 4. Lan ( be ) …………late for school often, so we wish she ( be )………on time. That house should ( sell )…………because people ( not live )…………there for years.
-----------------------------------------------

III. Read the text and do the following task. ( 2ms ) 1. Decide whether each of the statements is true (T) or false (F).
Sa-29/9/10

Jeans are very popular with young people all over the world. Some people say that jeans are the “uniform” of youth. The story of jeans started almost two hundred years ago. People in Genoa, Italy, made pants. The cloth made in Genoa was called “jeans”. In 1850, a salesman in California began to sell pants made of canvas. His name was Levis Strauss. Because they were so strong, “Levis’s pants” became popular with farmers and cowboys. Soon after, factory workers in the United States and Europe began wearing jeans e. _____Young people all over the world like wearing jeans. f. _____ Jeans come from Genoa,Italy. g. _____ In 1850, jeans became popular with university students. h. _____ Factory workers in USA don’t wear jeans. 2. Answer the questions c. Do you like wearing jeans ? ………………………………………… d. What do some people think about jeans ?  ……………………………………….. IV. Write ( 1,5ms ) Rewrite the sentences so that the meaning stays the same 1. People will build a supermarket here .  A supermarket ……………………………………………… 2. I don’t have a good dictionary .  I wish ……………………………………………………….. 3. Tim goes to school late.  Tim wishes he did not …………………………………….. V. Listen ( 1m ) Listen and complete the letter with ONE correct word for each gap Dear mom and dad How are you? I arrived Hanoi at three o’clock yesterday. Aunt Mai met me at the (1)……….. She was very happy to see me. We travelled by bus from the airport to the city and it took us about (2)……….. minutes. We had a rest for an hour, and then took a walk along the (3) …………..I was lucky to enjoy the autumn in Hanoi. I intend to go home (4)………….. a week here. I miss you so much….

----------------The end--------------

Sa-29/9/10

TRƯỜNG THCS LÊ HỒNG PHONG Lớp: …… Họ tên: ……………………………………

KIỂM TRA ĐỊNH KỲ HỌC KỲ I Môn Tiếng Anh 9 – Bài 1 – (Tuần 7) Thời gian làm bài: 45 phút

Điểm:

Mã đề 367

I/ Pronunciation. Choose the word which is pronounced differently from others (1m ) Câu 1: A. climate B. ringgit C. primary D. divide Câu 2: A. here B. hear C. wear D. near Câu 3: A. wanted B. enjoyed C. divided D. planted Câu 4: A. study B. unique C. subject D. sun II/ Vocabulary and gramar: 1- Choose the best answer - A, B, C or D ( 3 ms ) Câu 5: We have lived in this town ………………ten years. A. in B. since C. for D. on Câu 6: Today is Sunday ……………………… we don’t go to school A. because B. so C. but D. and Câu 7: We wish my mother …………………………not sick today. A. were B. does C. are D. is Câu 8: Vietnamese women today prefer modern clothes ……………work A. at B. for C. to D. in Câu 9: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. This is the first time she got ten marks at the English test. A B C D Câu 10: When students wear uniforms, they sometimes feel proud…………………their school. A. in B. at C. with D. of Câu 11: Jeans ………………………of cotton cloth and come from Europe. A. are made B. makes C. make D. have made Câu 12: He writes famous songs, he is a ………………………… A. writer B. designer C. sailor D. musician Câu 13: Shall we go for a picnic tomorrow ?- It depends ……………… the weather A. in B. to C. on D. at Câu 14: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. All the rooms at our school will repair next summer. A B C D Câu 15: The unit of ……………………used in Viet Nam is dong. A. money B. change C. bank D. currency Câu 16: ………you ever been to Ha Long bay ? – Yes, twice A. Do B. Did C. Have D. Are 2- Give the correct verb form in the brackets ( 1.5ms ) 5. My sister ( have ) …………this ao dai since she ( live )………………here in 2004. 6. Lan ( be ) …………late for school often, so we wish she ( be )………on time. That house should ( sell )…………because people ( not live )…………there for years.
-----------------------------------------------

III. Read the text and do the following task. ( 2ms ) 1. Decide whether each of the statements is true (T) or false (F).
Sa-29/9/10

Jeans are very popular with young people all over the world. Some people say that jeans are the “uniform” of youth. The story of jeans started almost two hundred years ago. People in Genoa, Italy, made pants. The cloth made in Genoa was called “jeans”. In 1850, a salesman in California began to sell pants made of canvas. His name was Levis Strauss. Because they were so strong, “Levis’s pants” became popular with farmers and cowboys. Soon after, factory workers in the United States and Europe began wearing jeans i. _____Young people all over the world like wearing jeans. j. _____ Jeans come from Genoa,Italy. k. _____ In 1850, jeans became popular with university students. l. _____ Factory workers in USA don’t wear jeans. 2. Answer the questions e. Do you like wearing jeans ? ………………………………………… f. What do some people think about jeans ?  ……………………………………….. IV. Write ( 1,5ms ) Rewrite the sentences so that the meaning stays the same 1. People will build a supermarket here .  A supermarket ……………………………………………… 2. I don’t have a good dictionary .  I wish ……………………………………………………….. 3. Tim goes to school late.  Tim wishes he did not …………………………………….. V. Listen ( 1m ) Listen and complete the letter with ONE correct word for each gap Dear mom and dad How are you? I arrived Hanoi at three o’clock yesterday. Aunt Mai met me at the (1)……….. She was very happy to see me. We travelled by bus from the airport to the city and it took us about (2)……….. minutes. We had a rest for an hour, and then took a walk along the (3) …………..I was lucky to enjoy the autumn in Hanoi. I intend to go home (4)………….. a week here. I miss you so much….

----------------The end--------------

Sa-29/9/10

TRƯỜNG THCS LÊ HỒNG PHONG Lớp: …… Họ tên: ……………………………………

KIỂM TRA ĐỊNH KỲ HỌC KỲ I Môn Tiếng Anh 9 – Bài 1 – (Tuần 7) Thời gian làm bài: 45 phút

Điểm:

Mã đề 476

I/ Pronunciation. Choose the word which is pronounced differently from others (1m ) Câu 1: A. here B. hear C. wear D. near Câu 2: A. study B. sun C. subject D. unique Câu 3: A. ringgit B. divide C. primary D. climate Câu 4: A. enjoyed B. planted C. wanted D. divided II/ Vocabulary and gramar: 1- Choose the best answer - A, B, C or D ( 3 ms ) Câu 5: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. This is the first time she got ten marks at the English test. A B C D Câu 6: Jeans ………………………of cotton cloth and come from Europe. A. makes B. have made C. are made D. make Câu 7: We have lived in this town ………………ten years. A. since B. for C. in D. on Câu 8: The unit of ……………………used in Viet Nam is dong. A. money B. change C. bank D. currency Câu 9: He writes famous songs, he is a ………………………… A. writer B. sailor C. designer D. musician Câu 10: Vietnamese women today prefer modern clothes ……………work A. in B. for C. at D. to Câu 11: Today is Sunday ……………………… we don’t go to school A. and B. so C. but D. because Câu 12: Shall we go for a picnic tomorrow ?- It depends ……………… the weather A. in B. to C. on D. at Câu 13: When students wear uniforms, they sometimes feel proud…………………their school. A. at B. of C. in D. with Câu 14: We wish my mother …………………………not sick today. A. were B. are C. is D. does Câu 15: ………you ever been to Ha Long bay ? – Yes, twice A. Do B. Did C. Have D. Are Câu 16: Choose the words or phrases that are not correct in standard Enlish. All the rooms at our school will repair next summer. A B C D 2- Give the correct verb form in the brackets ( 1.5ms ) 7. My sister ( have ) …………this ao dai since she ( live )………………here in 2004. 8. Lan ( be ) …………late for school often, so we wish she ( be )………on time. That house should ( sell )…………because people ( not live )…………there for years.
-----------------------------------------------

III. Read the text and do the following task. ( 2ms ) 1. Decide whether each of the statements is true (T) or false (F).
Sa-29/9/10

Jeans are very popular with young people all over the world. Some people say that jeans are the “uniform” of youth. The story of jeans started almost two hundred years ago. People in Genoa, Italy, made pants. The cloth made in Genoa was called “jeans”. In 1850, a salesman in California began to sell pants made of canvas. His name was Levis Strauss. Because they were so strong, “Levis’s pants” became popular with farmers and cowboys. Soon after, factory workers in the United States and Europe began wearing jeans m. _____Young people all over the world like wearing jeans. n. _____ Jeans come from Genoa,Italy. o. _____ In 1850, jeans became popular with university students. p. _____ Factory workers in USA don’t wear jeans. 2. Answer the questions g. Do you like wearing jeans ? ………………………………………… h. What do some people think about jeans ?  ……………………………………….. IV. Write ( 1,5ms ) Rewrite the sentences so that the meaning stays the same 1. People will build a supermarket here .  A supermarket ……………………………………………… 2. I don’t have a good dictionary .  I wish ……………………………………………………….. 3. Tim goes to school late.  Tim wishes he did not …………………………………….. V. Listen ( 1m ) Listen and complete the letter with ONE correct word for each gap Dear mom and dad How are you? I arrived Hanoi at three o’clock yesterday. Aunt Mai met me at the (1)……….. She was very happy to see me. We travelled by bus from the airport to the city and it took us about (2)……….. minutes. We had a rest for an hour, and then took a walk along the (3) …………..I was lucky to enjoy the autumn in Hanoi. I intend to go home (4)………….. a week here. I miss you so much….

----------------The end--------------

Sa-29/9/10

KIỂM TRA ĐỊNH KỲ HỌC KỲ I Môn Tiếng Anh 9 – Bài 1 – (Tuần 7) ĐÁP ÁN VÀ BIỂU ĐIỂM

I/ 0,25đ X 4 (1m )
Câu 1 2 3 4 Đề 129 B D B B Đề 218 A D B B Đề 367 B C B B Đề 476 C D A A

II/ 1/ 0,25đ X 12 ( 3 ms )
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 A A B D D D A C B C C C A C A D C B D B D C C B C B A A B D A D C D D C B C B D D C B C B A C D

III. ( 2ms ) 1. 0,25đ X 4 ( 1m ) a. T b. T c. F d. F 2. 0,5đ X 2 ( 1m ) a. Yes,I do / No, I don’t b. Some people say that jeans are the “uniform” of youth. IV. 0,5đ X 3 ( 1,5ms ) 1. A supermarket will be built here 2. I wish I had a good dictionary . 3. Tim wishes he did not go to school late V. 0,25đ X 4 ( 1m ) (1) airport (2) forty- five (3) lake (4) after

Sa-29/9/10