Está en la página 1de 8

000001ms: LOGINTERNAL: Xperia Companion version 1.7.2.

0
000001ms: LOGINTERNAL: Xperia Companion arch Win32
000002ms: FILE: CreateFileW failed with 2 for C:\Users\PETROVISK
MEDEIROS\Documents\Sony\Xperia Companion\xc-config.xml
000002ms: FILE: CreateFileW failed with 2 for C:\Users\PETROVISK
MEDEIROS\Documents\Sony\Xperia Companion\xc-pro-app-settings.xml
000003ms: AppSettings: Loading app settings from disk
000004ms: AppSettings: Saved app settings
000004ms: CompanionMain::CompanionMain()
000005ms: System: Windows 10 64 bit
000005ms: System: Time 2017-08-05T11:49:18Z
000005ms: AppSettings: App settings requested
000006ms: AppSettings: Loading app settings from disk
000006ms: AppSettings: App settings requested
000006ms: AppSettings: Loading app settings from disk
000007ms: getCountryCode: Found country BR
000007ms: UIState: UI env info updated
000008ms: Starting remote features controller session
000008ms: UIState: UI deviceupdate updated to idle
000008ms: UIState: UI devicerepair updated to idle
000008ms: UIState: UI verifyprologin updated to idle
000008ms: Starting UE session
000008ms: UIState: UI backuprestore updated to idle
000008ms: BRsession: BRContainer()
000009ms: Starting BR session
000011ms: autoupdate: Getting downloaded version
000012ms: autoupdate: Failed to check path status, O sistema no pode encontrar o
arquivo especificado
000012ms: autoupdate: Failed to get version info path.
000012ms: AutoUpdatesession: AutoUpdateContainer()
000012ms: UIState: UI autoupdates updated to idle
000012ms: Starting Auto update session
000012ms: AutoUpdatesession: Check command received
000013ms: UIState: UI autoupdates updated to checking
000013ms: autoupdate: Getting manifest from server:
000014ms: UIState: UI mediaaccess updated to idle
000014ms: Mediasession: MediaContainer()
000014ms: Starting Media session
000014ms: UIState: UI photoaccess updated to idle
000015ms: AppSettings: App settings requested
000016ms: AppSettings: Loading app settings from disk
000016ms: Photosession: PhotoContainer()
000020ms: Starting Photo session
000020ms: UIState: UI xperiatransfer updated to idle
000020ms: XTsession: XTContainer()
000021ms: Starting XT session
000021ms: UIState: UI testingtool updated to idle
000021ms: TestingToolSession: TestingToolContainer()
000029ms: Starting Testing Tool session
000030ms: CompanionMain::companionMainLoop()
000085ms: getPreferredLocales: Found locale pt-BR
000085ms: getPreferredLocales: Found locale en-US
000085ms: getPreferredLocales: 2 locales found
000085ms: getPreferredLocales: Found locale pt-BR
000085ms: getPreferredLocales: Found locale en-US
000085ms: getPreferredLocales: 2 locales found
000171ms: PlatformWin32: Main window set
000642ms: Remote features controller: Downloaded xml successfully!
000642ms: Remote features controller: Parsing xml
000642ms: Remote features controller: Result: OK
000643ms: Remote features controller: Case "os" = "win"
000643ms: getCountryCode: Found country BR
000643ms: Remote features controller: Case "country" = "BR"
000643ms: Remote features controller: Case "applicationBuild" = "1.7.2.0"
000643ms: Remote features controller: Case "systemVersion" = "10.0"
000643ms: Remote features controller: Feature "XTICloudLogin" Disable
000643ms: UIState: UI remote features info updated
000643ms: autoupdate: Manifest downloaded successfully.
000646ms: autoupdate: Current version is 1.7.2.0
000646ms: autoupdate: Newest version is 1.7.2.0
000646ms: autoupdate: Up to date.
000646ms: AutoUpdateaccess: handleCheckResult OK
002096ms: AppSettings: App settings requested
002097ms: AppSettings: Loading app settings from disk
020574ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
020574ms: analytics: event = DeviceRepair / Start
020574ms: UEsession: Starting local listener...
020574ms: UEsession: Trying listener on port 0
020577ms: UListener started on port : 52085
020577ms: UEsession: Local listener started on port 52085
020577ms: UEsession: runStartLocalListener completed successfully
020828ms: UEsession: Starting UE...
020829ms: PlatformWin32: RegOpenKeyExW failed with 2 requesting UE install path
020838ms: PlatformWin32: RegOpenKeyExW failed with 2 requesting UE install path
020838ms: UEsession: UE installation not found.. retrying from GetRemoteVersionInfo
020838ms: UEsession: runStartUE completed successfully with no UE installed
021089ms: UEsession: Connecting to UE version info JSON...
021089ms: UEsession: UE version info server = , url =
https://software.sonymobile.com/update-application/update-engine/windows/
021903ms: UEsession: Saving manifest to
"C:\Users\PETROV~1\AppData\Local\Temp\xperiacompanion\B0FD.tmp"
021908ms: UESession: 877
021910ms: UEsession: UE information retrieved!
021910ms: UEsession: runGetRemoteVersion completed successfully
021910ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
022162ms: UEsession: runCheckVersion completed with new version available
022412ms: UEsession: Downloading UE installer...
167887ms: UEsession: Received enough data...
167887ms: UEsession: UE installer downloaded correctly and matching manifest, HTTP
206, 69779216 bytes
167887ms: UEsession: Saving installer with size 69779216 to
"C:\Users\PETROV~1\AppData\Local\Temp\xperiacompanion\Sony_Mobile_Update_Engine_Set
up-2.17.10.201707071302.exe"
168329ms: UEsession: runDownloadInstaller completed successfully
168330ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
170125ms: UEsession: runCheckInstaller completed successfully
170376ms: UEsession: Installing UE...
170378ms: base: Sending 374 byte message: UE_INSTALL
"C:/Users\PETROV~1\AppData\Local\Temp\xperiacompanion\Sony_Mobile_Update_Engine_Set
up-2.17.10.201707071302.exe"
"C:/Users\PETROV~1\AppData\Local\Temp\xperiacompanion\B0FD.tmp"
170378ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
172942ms: base: SUCCESS
172942ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
172942ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
172942ms: base: FAILURE
172942ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
177943ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
177943ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
177943ms: base: FAILURE
177944ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
182944ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
182944ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
182944ms: base: FAILURE
182944ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
187945ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
187945ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
187945ms: base: FAILURE
187945ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
192947ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
192947ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
192947ms: base: FAILURE
192947ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
197948ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
197948ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
197948ms: base: FAILURE
197948ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
202949ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
202949ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
202949ms: base: FAILURE
202950ms: PlatformWin32: Service failed to get result of Update Engine install.
207950ms: base: Sending 30 byte message: UE_POLL_RESULT
207950ms: base: Message sent to server, receiving reply as follows:
207951ms: base: SUCCESS WaitExit 0
207951ms: analytics: event = Service / UEInstall / Success
207951ms: UEsession: UE installed!
207951ms: UEsession: runInstall completed successfully
207951ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
208202ms: UEsession: runStartLocalListener skipping, already started
208202ms: UEsession: Local listener started on port 52085
208202ms: UEsession: runStartLocalListener completed successfully
208453ms: UEsession: Starting UE...
208463ms: UEsession: Running UE from "C:\Program Files (x86)\Sony Mobile\Update
Engine\Sony Mobile Update Engine.exe" on port 58088
208463ms: UEsession: UE start without service filtering
208463ms: UEsession: UE server =
208463ms: UEsession: UE customization =
208463ms: UEsession: Clearing UE ini
208475ms: UEsession: UE started
208475ms: UEsession: runStartUE completed successfully, process = c8c
208475ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
214675ms: HttpGet: HttpSendRequestA failed with 12029
214675ms: UEsession: ERROR sendSmartPing sending ping, action res = -1, size = 0
214675ms: UEsession: runSendSmartPing sendSmartPing to localhost:58088 failed
214675ms: UEsession: runSendSmartPing failed to send on attempt 1, will retry
220128ms: UEsession: runSendSmartPing completed successfully, waiting for
response...
220398ms: UEsession: Response to smart ping, UE at http://localhost:58088/ and
local listener at http://localhost:52085/
220399ms: UEsession: runSendLogin no active device type found, proceeding to
fallback
220399ms: UEsession: runSendLogin device is commercial
220399ms: UEsession: runSendLogin commercial login set
220399ms: AppSettings: App settings requested
220399ms: AppSettings: Loading app settings from disk
220399ms: UEsession: runSendLogin searching for system proxy settings
220402ms: getProxySettings: WinHttpGetProxyForURL type 1, 12180
220402ms: UEsession: runSendLogin proxy search result: .ynn.e
220402ms: UEsession: No proxies (left), logging in to UE with no proxy
220402ms: UEsession: runSendLogin will login anonymously
220575ms: UEsession: runSendLogin completed successfully
230393ms: UEsession: UE responded to login
230394ms: UEsession: Logged in to UE!
230394ms: UIState: UI devicerepair updated to repairDeviceInstructions
834633ms: UEsession: Device connection detected!
835651ms: UEsession: runSendGetAllConnections completed successfully
835660ms: UEsession: UE responded to getAllConnections
835660ms: UEsession: Device connection detected
835660ms: UEsession: getAllConnectionsResult returned device connection
successfully!
835668ms: UEsession: runSendGetDeviceInfo completed successfully
838692ms: UEsession: Device info: D5106 3548 1286-6141 R8B 18.1.A.2.32
838692ms: UEsession: getPhoneInfoResult recommended = 2
838692ms: UEsession: oldVersion = 18.1.A.2.32
838692ms: UEsession: getPhoneInfoResult found id EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE
838692ms: UEsession: Firmware EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE with config SUCE and
version 18.1.A.2.32-R8B
838692ms: UEsession: getPhoneInfoResult found id EveId:280693-COMMERCIAL_SU
838692ms: UEsession: Firmware EveId:280693-COMMERCIAL_SU with config SU and version
18.1.A.2.32-R8B
838692ms: UEsession: Repair software found, version = 18.1.A.2.32-R8B, suce =
EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE, sucr =
838692ms: UIState: UI devicerepair updated to repairFinalInstructions
848153ms: UEsession: runSendFinalDeviceCheck will check device connection
848154ms: UIState: UI devicerepair updated to repairInstalling
848409ms: UEsession: runSendGetAllConnections completed successfully
848415ms: UEsession: UE responded to getAllConnections
848415ms: UEsession: Device connection detected
848415ms: UEsession: getAllConnectionsResult confirmed device connection, will
start final repair phase
848415ms: analytics: event = FeatureUse / SoftwareRepair / Commit
848415ms: UEsession: runSendUpdate sending update for EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE
848415ms: UEsession: runSendUpdate refurbish = true
848428ms: UEsession: runSendUpdate completed successfully
850607ms: UIState: UI devicerepair updated to repairInstalling
1832634ms: UEsession: phoneConnectedStatusChanged notification received in
unexpected state 29
1832638ms: UEsession: Received actionFailed for action updatePhone7 with resultCode
= 1404, subResultCode = 0, deviceSessionID = 05db576f-f8f9-430b-8710-7ed878aef79e
1832638ms: UEsession: ERROR UE updatePhone failed
1833666ms: UEsession: runSendShutdown completed successfully
1835543ms: UEsession: UE exited with 0
1835794ms: UEsession: runTerminateUE process = c8c
1836044ms: UEsession: runCloseLocalListener
1836045ms: UEListener: Stopping server
1836045ms: UEListener: Waiting for connections to clear..
1836395ms: UEListener: Pre-stop sleep
1836745ms: UEListener: Stopping daemon
1836746ms: UEListener: Server stopped!
1836997ms: UEsession: runResetToIdle
1836997ms: analytics: event = DeviceRepair / Failure / UEUpdateFailed
1836997ms: UEsession: UE reset to error (idle) state
1836997ms: UIState: UI devicerepair updated to errorFatal
1845438ms: UEsession: runResetToIdle
1845439ms: UIState: UI devicerepair updated to idle
1854616ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
1854616ms: analytics: event = DeviceRepair / Start
1854616ms: UEsession: Starting local listener...
1854617ms: UEsession: Trying listener on port 0
1854619ms: UListener started on port : 52602
1854619ms: UEsession: Local listener started on port 52602
1854619ms: UEsession: runStartLocalListener completed successfully
1854869ms: UEsession: Starting UE...
1854874ms: UEsession: Running UE from "C:\Program Files (x86)\Sony Mobile\Update
Engine\Sony Mobile Update Engine.exe" on port 58088
1854874ms: UEsession: UE start without service filtering
1854874ms: UEsession: UE server =
1854874ms: UEsession: UE customization =
1854874ms: UEsession: Clearing UE ini
1854895ms: UEsession: UE started
1854895ms: UEsession: runStartUE completed successfully, process = c6c
1854895ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
1861114ms: UEsession: runSendSmartPing completed successfully, waiting for
response...
1861466ms: UEsession: Response to smart ping, UE at http://localhost:58088/ and
local listener at http://localhost:52602/
1861466ms: UEsession: runSendLogin no active device type found, proceeding to
fallback
1861466ms: UEsession: runSendLogin device is commercial
1861466ms: UEsession: runSendLogin commercial login set
1861466ms: AppSettings: App settings requested
1861467ms: AppSettings: Loading app settings from disk
1861467ms: UEsession: runSendLogin searching for system proxy settings
1861471ms: getProxySettings: WinHttpGetProxyForURL type 1, 12180
1861471ms: UEsession: runSendLogin proxy search result: .ynn.e
1861471ms: UEsession: No proxies (left), logging in to UE with no proxy
1861471ms: UEsession: runSendLogin will login anonymously
1861674ms: UEsession: runSendLogin completed successfully
1875164ms: UEsession: UE responded to login
1875164ms: UEsession: Logged in to UE!
1875164ms: UIState: UI devicerepair updated to repairDeviceInstructions
2416973ms: UEsession: Device connection detected!
2417987ms: UEsession: runSendGetAllConnections completed successfully
2417993ms: UEsession: UE responded to getAllConnections
2417993ms: UEsession: Device connection detected
2417993ms: UEsession: getAllConnectionsResult returned device connection
successfully!
2417999ms: UEsession: runSendGetDeviceInfo completed successfully
2428867ms: UEsession: Device info: D5106 3548 1286-6141 R8B 18.1.A.2.32
2428867ms: UEsession: getPhoneInfoResult recommended = 2
2428867ms: UEsession: oldVersion = 18.1.A.2.32
2428867ms: UEsession: getPhoneInfoResult found id EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE
2428867ms: UEsession: Firmware EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE with config SUCE and
version 18.1.A.2.32-R8B
2428867ms: UEsession: getPhoneInfoResult found id EveId:280693-COMMERCIAL_SU
2428867ms: UEsession: Firmware EveId:280693-COMMERCIAL_SU with config SU and
version 18.1.A.2.32-R8B
2428868ms: UEsession: Repair software found, version = 18.1.A.2.32-R8B, suce =
EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE, sucr =
2428868ms: UIState: UI devicerepair updated to repairFinalInstructions
2436623ms: UEsession: runSendFinalDeviceCheck will check device connection
2436623ms: UIState: UI devicerepair updated to repairInstalling
2436879ms: UEsession: runSendGetAllConnections completed successfully
2436884ms: UEsession: UE responded to getAllConnections
2436884ms: UEsession: Device connection detected
2436884ms: UEsession: getAllConnectionsResult confirmed device connection, will
start final repair phase
2436884ms: analytics: event = FeatureUse / SoftwareRepair / Commit
2436884ms: UEsession: runSendUpdate sending update for EveId:280693-COMMERCIAL_SUCE
2436885ms: UEsession: runSendUpdate refurbish = true
2436892ms: UEsession: runSendUpdate completed successfully
2439429ms: UIState: UI devicerepair updated to repairInstalling
2532524ms: UEsession: phoneConnectedStatusChanged notification received in
unexpected state 29
2532527ms: UEsession: Received actionFailed for action updatePhone14 with
resultCode = 1404, subResultCode = 0, deviceSessionID = 3d1fc51b-1595-41fd-815d-
ae31a3b0d465
2532527ms: UEsession: ERROR UE updatePhone failed
2532548ms: UEsession: runSendShutdown completed successfully
2535688ms: UEsession: UE exited with 0
2535938ms: UEsession: runTerminateUE process = c6c
2536189ms: UEsession: runCloseLocalListener
2536189ms: UEListener: Stopping server
2536189ms: UEListener: Waiting for connections to clear..
2536539ms: UEListener: Pre-stop sleep
2536890ms: UEListener: Stopping daemon
2536891ms: UEListener: Server stopped!
2537141ms: UEsession: runResetToIdle
2537141ms: analytics: event = DeviceRepair / Failure / UEUpdateFailed
2537142ms: UEsession: UE reset to error (idle) state
2537142ms: UIState: UI devicerepair updated to errorFatal
2540838ms: UEsession: runResetToIdle
2540838ms: UIState: UI devicerepair updated to idle
2604945ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
2604946ms: analytics: event = DeviceRepair / Start
2604946ms: UEsession: Starting local listener...
2604946ms: UEsession: Trying listener on port 0
2604947ms: UListener started on port : 52809
2604947ms: UEsession: Local listener started on port 52809
2604947ms: UEsession: runStartLocalListener completed successfully
2605197ms: UEsession: Starting UE...
2605202ms: UEsession: Running UE from "C:\Program Files (x86)\Sony Mobile\Update
Engine\Sony Mobile Update Engine.exe" on port 58088
2605202ms: UEsession: UE start without service filtering
2605202ms: UEsession: UE server =
2605202ms: UEsession: UE customization =
2605202ms: UEsession: Clearing UE ini
2605207ms: UEsession: UE started
2605208ms: UEsession: runStartUE completed successfully, process = d08
2605208ms: UIState: UI devicerepair updated to repairLoading
2610383ms: UEsession: runSendSmartPing completed successfully, waiting for
response...
2610664ms: UEsession: Response to smart ping, UE at http://localhost:58088/ and
local listener at http://localhost:52809/
2610664ms: UEsession: runSendLogin no active device type found, proceeding to
fallback
2610664ms: UEsession: runSendLogin device is commercial
2610664ms: UEsession: runSendLogin commercial login set
2610664ms: AppSettings: App settings requested
2610665ms: AppSettings: Loading app settings from disk
2610665ms: UEsession: runSendLogin searching for system proxy settings
2610667ms: getProxySettings: WinHttpGetProxyForURL type 1, 12180
2610668ms: UEsession: runSendLogin proxy search result: .ynn.e
2610668ms: UEsession: No proxies (left), logging in to UE with no proxy
2610668ms: UEsession: runSendLogin will login anonymously
2610852ms: UEsession: runSendLogin completed successfully
2638853ms: UEsession: UE responded to login
2638853ms: UEsession: Logged in to UE!
2638853ms: UIState: UI devicerepair updated to repairDeviceInstructions
3977220ms: CompanionMain::companionClose()
3977221ms: StateMachine: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: AutoUpdateaccess: runResetToIdle
3977221ms: AutoUpdateaccess: State reset to idle
3977221ms: TestingToolSession: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: XTsession: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: XTsession: Exiting...
3977221ms: Remote features controller: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: StateMachine: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: StateMachine: Exiting...
3977221ms: UIState: UI autoupdates updated to idle
3977221ms: StateMachine: Exiting...
3977221ms: Mediasession: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: XTThreadProc: ~ exiting
3977221ms: Remote features controller: Exiting...
3977221ms: BRsession: Input channel disconnected, exiting
3977221ms: TestingToolSession: Exiting...
3977221ms: Mediasession: Exiting...
3977221ms: FeatureControllerThreadProc: ~ exiting
3977221ms: BRsession: Exiting...
3977222ms: BRThreadProc: ~ exiting
3977273ms: UEsession: Input channel disconnected, exiting
3977622ms: AnalyticsRunner: waitExit done!
3977622ms: FeatureControllerRunner: waitExit done!
3978022ms: UERunner: waitExit done!
3978023ms: BRRunner: waitExit done!
3978023ms: StateMachine: waitExit done!
3978023ms: MediaRunner: waitExit done!
3978023ms: StateMachine: waitExit done!
3978023ms: XTRunner: waitExit done!
3978023ms: TestingToolRunner: waitExit done!
3978291ms: UEsession: runSendShutdown completed successfully
3978521ms: UEsession: UE exited with 0
3978521ms: UEsession: runTerminateUE process = d08
3978521ms: UEsession: runCloseLocalListener
3978522ms: UEListener: Stopping server
3978522ms: UEListener: Waiting for connections to clear..
3978872ms: UEListener: Pre-stop sleep
3979223ms: UEListener: Stopping daemon
3979224ms: UEListener: Server stopped!
3979224ms: UEsession: runResetToIdle
3979224ms: UIState: UI devicerepair updated to idle
3979224ms: UEsession: Exiting...
3979224ms: UEThreadProc: ~ exiting
3980923ms: AnalyticsRunner: waitExit done!
3980923ms: FeatureControllerRunner: waitExit done!
3980923ms: UERunner: waitExit done!
3980923ms: BRRunner: waitExit done!
3980923ms: StateMachine: waitExit done!
3980923ms: MediaRunner: waitExit done!
3980923ms: StateMachine: waitExit done!
3980923ms: XTRunner: waitExit done!
3980923ms: TestingToolRunner: waitExit done!
3980923ms: WARNING services still running...
3980923ms: companionClose exiting (hopefully near the end of the log)