KANDINSKY: CERCLES CONCÈNTRICS

TÈCNICA : CERES

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Sobre un paper quadrat dibuixem fluixet els cercles concèntrics. Després omplim els cercles i el voltant pintant amb ceres. Vernissem amb compte. Enganxem els treballs un al costat de l’altre combinant colors.

MATERIALS : - papers de dibuix quadrats - ceres - vernís - cartolina o paper d’embalar - cola

KANDINSKY: ALGUNS CERCLES

TÈCNICA : COLLAGE

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Resseguim cercles de diferents mides sobre papers diferents i els retallem. Sobre una cartolina A3 negra distribuim els cercles tot jugant. Quan ens agrada, ho enganxem. Al final hi afegim alguns gomets.

MATERIALS : - cartolina A3 negra - papers de regal - cartolines de colors - gomets - coles

KANDINSKY: RATLLES NEGRES

TÈCNICA : PINTURA

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Estampem amb pom poms i/o esponges i/o manyocs de roba amb els colors del quadre. Després fem ratlles negres diverses amb pintes i raspalls de diferents tipus.

MATERIALS : - full de dibuix A3 - pintura blava, taronja, verda, vermella,negra, - pintes i raspalls

KANDINSKY: LA MUNTANYA BLAVA

TÈCNICA : PINTURA

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Després d’observar bé el quadre entre tots, pintem una muntanya blava i dos espais al costat amb groc i rosa com ells volen, però conservant la distribució de l’original i escampant bé la pintura. Tot seguit fem puntets negres amb palets de les orelles. Per acabar pintem figures humanes, cavalls o... amb pinzells prims.

MATERIALS : - full de dibuix A3 - pintura blava, groga, rosa I negra - pinzells mitjans i prims - palets per les orelles

KANDINSKY: ESTUDI DE COLORS

TÈCNICA : CERES

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Dibuixem línies rectes en llapis en diagonal a partir de dos punts marcats. Acolorim cada espai amb ceres. Després difuminem els colors seguint la direcció de les línies amb un tros de cotó o de paper de cel·lulosa. S’envernissa amb compte i es munta la composició enganxant les creacions de quatre companys.

MATERIALS : - full de dibuix quadrat - llapis - ceres toves - cotó fluix o paper de cel·lulosa - fixador de ceres - cola

KANDINSKY: COMPOSICIÓ Nº 8

TÈCNICA : RETOLADORS

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Tracem línies rectes i corbes amb regles i plantilles. Pintem dins d’alguns espais.

MATERIALS : - full A3 - retoladors - regles i escaries - plantilles i objectes circulars,…

KANDINSKY: EN EL CEL BLAU

TÈCNICA :

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT : Demanem que els suggereixen les formes extretes del quadre de Kandinsky en posicions diverses. Triem unes quantes formes fotocopiades i les pintem amb retoladors. Després les retallem i les enganxem en un full A3 i pintem amb cera blava tombada per fer un fons. També pot retallar-ho arran la mestra i enganxar-ho sobre una aiguada blava de manera individual i en un mural col·lectiu.

MATERIALS : - fotocòpies ampliades d’algunes de les formes del quadre - retoladors prims - tisores - coles - ceres blaves o pintura blava aigualida

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful