Está en la página 1de 2

MEN MUSICAL

FEBRER 2013

ESPIRITUALS NEGRES

Dilluns. Joshua fit the battle of Jericho (Joshu va conquerir Jeric) Dimarts. La marxa dels sants Dimecres. Oh, rock my soul (Mou senyor) Dijous. Its my lord (Sc jo senyor) Divendres. Dalt del tren

ENIGMES

ESPIRITUALS NEGRES

1. Joshua fit the battle of Jericho s una de les espirituals negres ms conegudes. Hi ha per un altre gnere derivat molt semblant sorgit per en lmbit urb que actualment compta amb molts seguidors. Quin s aquest gnere? . 2. La marxa dels sants va ser interpretada en un disc de lany 1970 per Jaume Arnella, en una adaptaci de la lletra que va fer un reconegut escriptor i pedagog catal que tamb ha escrit molt sobre cultura popular. Digues qui s aquest personatge. 3. Aquest tema,Oh, rock my soul (Mou senyor) est interpretat pel que es considera el trompetista de jazz ms gran de la histria. A qui ens referim?

4. En aquesta can, Its my lord (Sc jo senyor), hi ha un instrument de percussi que marca contnuament la pulsaci. Digues quin s.

5. Dalt del tren s interpretada per El grup de 3, una formaci dels anys seixanta que cant diferents temes del folk americ com Puff era un drac mgic. Hi hagu per un animador infantil molt conegut que version moltes espirituals negres al catal. Com es deia?

Escriu les solucions a les paperetes que trobars a consergeria o al costat de la bstia dels enigmes del Men musical. A final de mes donarem a conixer el/la guanyador/a.