Está en la página 1de 2

FULL INFORMATIU

PRIMAVERA 2012
BARRI DE SANTA ANNA

ASSEMBLEA GENERAL
El proper 20 dabril farem lassemblea de vens del barri. La presncia dels vens s important, ja que es plantejar la possible dissoluci de lassociaci a causa de la manca defectius per tirar endavant les activitats que shan estat duent a terme els darrers anys. Convocatria: Divendres 20 dabril de 2012 a les 9 del vespre al Centre Cvic del barri. Ordre del dia:
1. Aprovaci de lacta anterior. 2. Estat de comptes i memria dactivitats de lany 2011. 3. Debat: final d'un llarg perode de junta gestora, possible dissoluci de l'Associaci, liquidaci d'actius a entitats benfiques i el futur de les festes del barri. 4. Precs i preguntes.

BLOC DEL BARRI


Us recordem que tots els vens del barri teniu a la vostra disposici el bloc, que s obert a la participaci i a la consulta per part de tothom. Ladrea s:

barrisantaanna.blogspot.com

Caramelles
La coral xicalla refeta noms per aquesta ocasi torna amb les caramelles el diumenge de pasqua 8 d'abril a 2/4 de 2 del migdia al Parc de Santa Anna.

Col.laboraci amb Osona contra el Cncer


Com cada any, 1 del tiquet de la castanyada del barri es va destinar a fer una aportaci a aquesta entitat. Aquest any 2011 ha estat de 85.

Geganters de Santa Anna i Grallers del batre


Els geganters de Santa Anna i els Grallers del batre tornen a estar en marxa i demanen suport i collaboraci. Si us engresqueu, podeu contactar amb en David al telfon 688 893 157.

Canvi de telfon al centre cvic


El centre cvic del barri ha canviat el nmero de telfon. A partir dara s el

93 881 43 41