2611/2 Pendidikan Seni Visual

4. Abdul Rahim Ahmad Pn. Pilih satu soalan sahaja. Fariza Bt Zin Ketua Panitia PSV 2611/2 Pendidikan Seni Visual .2611/2 Pendidikan Seni Visual November 2009 2 jam SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN PERMATANG TOK LABU 13100. 3. 2. Kertas soalan ini mengandungi 6 soalan. Setiap hasil Karya hendaklah diwarnakan.Pelajar dikehendaki membawa warna dan peralatan yang secukupnya semasa peperiksaan Pendidikan Seni. PENAGA SEBERANG PRAI UTARA PULAU PINANG PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN 2009 PENDIDIKAN SENI VISUAL TINGKATAN 1 MASA : 2 JAM 1. 5. Kertas soalan diberi seminggu awal dari tarikh peperiksaan. Kertas lukisan akan disediakan. Kertas soalan ini mengandungi 3 halaman bercetak Disediakan oleh : : Disemak oleh : Diluluskan oleh En.

Pilih satu (1) soalan sahaja daripada enam soalan yang diberikan. 5. Kertas lukisan akan disediakan pada hari peperiksaan. 4. Setiap hasil karya hendaklah diwarnakan. Pelajar dinasihatkan membuat persediaan dan latihan di rumah. SUDUT KANAN SEBELAH MUKA HADAPAN KERTAS LUKISAN ANDA Nama : 5cm Tingkatan : No. 3. Murid dikehendaki membawa peralatan yang secukupnya semasa peperiksaan Pendidikan Seni Visual. Kertas soalan diberikan seminggu awal dari tarikh peperiksaan.Arahan kepada pelajar: 1. 2. Soalan : 8cm 2611/2 Pendidikan Seni Visual MUKA .

4. Hasilkan catan permandangan tempat kediaman kamu pada dua puluh tahun akan datang. Letakkan beberapa biji buah-buahan tersebut di luar bakul untuk mengimbang dan mempergayakan susunan.Pilih satu daripada soalan berikut: 1. Gubahkan sebuah poster “Membaca Budaya Ilmu” sempena bulan membaca sekolah anda anjuran Persatuan Bahasa Melayu. 2611/2 Pendidikan Seni Visual . 5. 2. 6. Lukiskan susunan beberapa jenis buah-buahan tempatan beraneka warna dan saiz di dalam sebuah bakul yang cetek. Hasilkan satu lukisan bertajuk “sesat di Taman Cendawan ganjil “. 3. Rekakan satu logo untuk Kelab Komputer sekolah anda. Lukis dan warnakan sebuah topeng yang menggambarkan imbangan simetri.

KERTAS SOALAN TAMAT 2611/2 Pendidikan Seni Visual .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful