P. 1
Drama Bahasa Jawa

Drama Bahasa Jawa

|Views: 240|Likes:

More info:

Published by: Kakek Rahman Rohmatulloh Alaih on Mar 12, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/14/2012

pdf

text

original

DRAMA BAHASA JAWA

Drama niki didamel kangge syarat melu uijan Praktik Bahasa Jawa

Pangracik 1. Agung Hardianto 2. Rio Arismawanto (IXC/01) (IXC/01)

SMP NEGERI 1 DAMPIT JL. GUNUNGJATI NO. 33 2012

Kepala SMP Negeri 1 Dampit 3) Tiyang sepah ingkang sampun menehi dukungan lan motivasi 4) Rencang-rencang kang sampun menehi saran lan masukan. pangracik saged ngerampungaken pangrakiting ”Drama”. Kerana welas saha asihe Gusti. Ali Arifin. Pangracik . guru pembimbing 2) Drs. S. M. Kaliyan niku prangcarik pengarepaken kritik lan saran ingkang inovatif ingkang kasempurnaan drama niki.PURWAKA Kawula nuwun Puji syukur ing ngarsaning Gusti ingkang Maha Welas tuwin Maha Asih. Mboten wonten gading ingkang mboten retak. Drama niki saget terlaksana kaliyan dukungan dugi pihak-pihak. Nggih puniko kale drama niku ingkang adoh dugi kesempurnaan. H. M. Kaliyan niku wonten kasempatan niki kula ngaturaken matur sembah nuwun marang: 1) Sri Mulyani Puji Hastuti.Pd.Si.

: Owh. Ono opo? : Gelangku ilang mbok jupuk tah? : Orai? : Sing genah? (Wis suwe engkel-engkelan Aldi kait eling gelang ndek kesake) . Dika! : Wa’alaykum salam. Opo Di? : Ayo budhal sembayang! : Ayo! : Ayo wis! (Aldi lan Dika budhal maghriban ing musholla) Dika Aldi Dika : Gelangmu anyara Di? : Ora.KELANGAN GELANG (Sore-sore Aldi lan Dika arepe budhal maghriban wonten musholla) Aldi Dika Aldi Dika Aldi : Assalamualaikum. Dika Aldi Dika Aldi : Di. Dika! : Wa’alaykum salam. gelangmu kok apik? : Wong jik tas tuku. Ka. wis suwe. : Oleh di siliha? : Ojo. ayo! (Sawise maghriban Aldi lan Dika mandhek sik ning pos ronda. engkok ilang! (Mene isuke Aldi bingung nggoleki gelange) Aldi Dika Aldi Dika Aldi : Assalamualaikum. (Pas penak omong-omongan ndek langgar wis qomat) Aldi Dika : Ayo cepetan wis qomat! : Iyo. Ka.

lha iki? : mulakne di eling-eling dhisek ojo langsung nuduh kancane! : Sepurane! (Ali lan Dika bali nang omahe dhewe-dhewe karo kudu ngguyu) .Aldi Dika Aldi : Ya Allah ..

TRI PUSPANDARI NIP. NIP. M. SRI MULYANI PUJI HASTUTIK. 2012. mmmmmmmmmmmmm ii . Pembimbing. Mengetahui Kepala SMP Negeri 1 Dampit Drs. M. H. ALI ARIFIN.Si.Pd. NIP. S.LEMBAR PENGESAHAN Drama niki dirampungaken tanggal …………………………………. Wali Kelas IXC Dra.

You're Reading a Free Preview

Descarga
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->