Está en la página 1de 1

COMPARSA MASEROS C/JUAN XXIII,

Estimat/da Maser@:

65 (03420) CASTALLA TFNO 626792077 CIF G-03409737 maseroscastalla@gmail.com www.maseroscastalla.com


2_ les oficines de la Comparsa estaran obertes per a la venda de tiquets

El

Mig

Any

sacosta

els

preparatius

per

al

proper

els segents dies: 27,28,29 de febrer i 1 de mar de 20:00h a 21:00h.

setembre estan ja en marxa. Amb aquesta carta volem informar-te de les ltimes novetats referides a la nostra Festa: 1_ gui dactes: AGRUPACI DE COMPARSES 2 de Mar (Divendres): Concert de Mig Any a crrec de lAgrupaci Musical Santa Cecilia. Lacte es celebrar a lAuditori de Castalla a les 20:30h. Es presentaran els nous Delegats de lAlcalde de Festes. 3 de Mar (Dissabte): a les 16:45h ens veurem a la Plaa de Els pagaments deuen fer-se dins dels terminis previstos per poder portar una bona organitzaci; els pagaments fora de les dates previstes portaran un recrrec del 10% i es faran efectius a partir del primer pagament. Per agilitar tots els trmits, deveu domiciliar els pagaments de la quota: podeu fer-ho tant de manera individual, com per esquadra. 3_ recordem que abans del proper 10 de Mar shan de realitzar els pagaments de la segona fracci de la quota (100 ): ingressos en CAM o BBVA.

lAjuntament per comenar el recorregut a les 17:00h i arreplegar a tots els Capitans. A les 19:00h tornarem a la Plaa de lAjuntament per pujar a lErmita per celebrar la Missa de Comparses a les 20:00h. Desprs tornarem a la Plaa de lAjuntament per gaudir de la Ball de les Banderes cap a les 21:15h. A continuaci acompanyarem als Capitans, Dama i Bandera fins a la Comparsa on soparem. A LA COMPARSA Ens agradaria voret el proper dia de Mig Any a la Comparsa, perqu sin vens, desprs tho hauran de contar i saps que no s igual. Recorda, a ms, que durant el sopar tindrem xaranga! Els preus i mens sn els segents: Per a dinar (20 ): (Entrants) Pernil de bodega amb formatge manxec, calamars amb la seua tinta, croquetes de bacallar i pernil, amanida masera, (Plat principal a elegir) Pasta de full cruixent amb verdureta o rotllet de peix amb salsa americana. (Postres) Profiteroles amb salsa de xocolata blanca, caf, herbes i licors. Per a sopar (23 ): (Entrants) Sortit dibrics, olives, lacn rostit a la pebre, taula de pats amb tostes i fruts secs, remenat de verdureta amb gambes i bolets. (Plat principal), medall ibric amb salsa de pebre i crelles al pilot. (Postres) gelat, caf, herbes i licors. 2 tiquets de beguda per al ball desprs de sopar. Durant el sopar es presentar a la Dama 2012 i a lngel de la Rodella 2012.

4_ recordar-vos que estem arreplegant les adreces electrniques de tots els comparsistes per agilitar la comunicaci entre tots. Les heu de fer arribar als Delegats dEsquadra o als Secretaris de la Directiva. (Si has rebut aquesta circular per correu electrnic, ja no en rebrs ms per carta. Grcies per la teua collaboraci)

5_ recordar-vos que heu denviar els articles per al llibre de festes a lAgrupaci abans del 21 de maig de 2012.

Animat, que hem de traure-li profit a la xaranga i ambient! Hem de fer Comparsa! Ens veem al Mig Any!
Febrer 2012

hi haur bon

Atentament la Directiva

También podría gustarte