Está en la página 1de 8

S

Et A.M.P.A. BUTLLETQuint Deci Eodem


z

N 20 z

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex s'ascendeix a la llibertat." "Per la ignorncia es descendeix a la servitud, per l'educaci ea commodo consequat. Duis aute Diego Lusirure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse. Crdoba (Advocat i poltic colombi)

Sumari
nnn

Presentaci Carta als socis Activitats Extr. Esports


Com ja s tradici, aquest Nadal vam rebre la visita del Patge i reial i les seves ajudants que van transmetre la seva il.lusi i alegria a petits i grans. Esperem que tots els vostres desitjos per aquest any 2012 es facin realitat. Moltes gracies i ns l'any vinent!

Assemblea General Els jocs en la histria

PRESENTACI

Desprs de les vacances de Nadal ens retrobem una vegada ms encetant el segon trimestre escolar, en aquest butllet trobareu informaci sobre totes les activitats que es van portar a terme al primer trimestre i les que tindran lloc durant aquest any 2012. El nostre objectiu amb aquest butllet s facilitar la comunicaci entre tots, recollir idees i suggeriments que ens ajudin a millorar a tots plegats.

Per a ms informaci, noticies, fotos, el butllet a tot color, esports, direccions d'inters, reutilitzaci de llibres... i tot all que fa referncia a la nostra comunitat educativa, adreeu-vos a: Bloc: ampatresdabril.blogspot.com
facebook: Ampa Institut Escola

CARTA ALS SOCIS


Aquest ltims anys, l'AMPA del I.E. 3 d'Abril ha anat ampliant el ventall d'activitats esportives que oferia. Hem passat de tenir Cros, Futbol, Handbol i Bitlles a incorporar la gimnstica Acrmica, la Nataci i el Basquet, s a dir, prcticament hem duplicat l'oferta. Som conscients dels benecis que aporta la prctica de qualsevol esport i hem volgut que els nens de la nostra escola tinguin l'oportunitat de triar amb llibertat aquelles activitats ms adients a la seva personalitat i capacitats fsiques. L'objectiu de l'AMPA a l'esport NO s la competitivitat. A tots ens agrada guanyar, per l'esport s un mitj per aconseguir valors com la superaci, la integraci, el respecte a la persona, la tolerncia, acceptaci de normes, perseverncia, feina en equip, superaci de lmits, autodisciplina, solidaritat, companyerisme, responsabilitat, honestedat... sn qualitats desitjables per tots i que es poden aconseguir per mitj de la prctica esportiva i l'orientaci dels mestres, entrenadors i famlia, sempre que tots estiguem implicats en el nen/a i treballem de manera conjunta. D'aquesta manera aconseguirem que aquests valors es desenvolupin i perdurin en la persona i l'ajudin a assolir un complert desenvolupament fsic, intel.lectual i social. Aconseguirem formar millors persones i a la vegada millorar la societat. Tot aix, com podeu imaginar, no ha sigut ni s fcil i estem orgullosos de la fora i l'empenta que hem tingut per portar-ho endavant. Noms ens ha calgut ganes de treballar, els nostres lls com a motivaci i donar un exemple al mn de que no tothom es mou pels diners. Som molts voluntaris capa de moure cel i terra per millorar tot all que creiem necessari, sobretot quan parlem d'educaci i dels nostres lls. En aquest sentit tamb volem recolzar als mestres de la nostra escola que enguany no passen per un bon moment, que sempre ho han donat tot pels seus alumnes i han fet dels mnims recursos, grans possibilitats. Volem fer-los saber que estarem al seu costat i sortirem d'aquesta crisi amb l'esfor de tots. Com a representants dels pares i mares del I.E. 3 d'abril ens agradaria comptar amb el suport de tots els socis per a que tot all que hem construt continu creixent amb la mateixa intensitat. Estem oberts a qualsevol crtica constructiva, iniciativa i tamb a que ens doneu un cop de m. Moltes grcies a tots i continuarem treballant per a fer de la nostra comunitat educativa la millor!

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Duran aquest primer trimestre s'han dut a terme tot un ventall d'activitats extraescolars que reforcen o complementen les rees treballades a l'escola durant la jornada lectiva. L'anomenat PACK d'activitats est funcionant amb molt d'xit i hem tingut molta demanda d'inscripcions per part dels pares i mares que veuen com els seus lls aproten el temps per a realitzar els deures amb l'ajuda de monitors qualicats, tamb posen en prctica noves tcniques d'estudi i amplien els seus coneixements en angls i mecanograa. Des de la junta de l'AMPA volem donar les grcies a tots els socis per la seva conana i demanar-vos que continueu ajudant-nos a millorar l'oferta d'activitats que pugui ser ms adient als nostres lls.

BASQUET
Enguany hem incorporat, a demanda dels alumnes, una nova activitat, el Bsquet. Es tracta d'un equip mixte entrenat per Robert LLeberia i que compten amb molta energia i ganes de fer-ho b. Els entrenaments sn els dijous tarda i de moment no entraran en competici, potser si l'any que ve continua l'acci podrem inscriure'ns en lliga. De moment els hi donem tot el nostre suport i conem que amb il.lusi i esfor podrem tirar endavant.

Aquest any hem aconseguit un repte que feia anys que voliem portar a terme, per per manca de compatibilidad d'horaris no havia pogut ser. Enguany els nostres alumnes poden disfrutar de l'activitat de Nataci amb la monitora Marta Buch, que els acompanya dins de l'autocar que els porta a la piscina i te cura dels ms petits als vestidors. La veritat s que practiquen setmanalment d'una manera molt intesa que els deixa esgotats i a la vegada satisfets. Esperem poder gaudir molts anys d'aquesta nova activitat.

NATACI

ESPORTS
GIMNSTICA ACRMICA

El 28 de novembre onze alumnes d'acrmica van participar en un entrenament conjunt a la poblaci de Bellvs, amb aquestes trobades els nens gaudeixen del mn de la gimnstica artstica. L'objectiu era que tingussin coneixement dels diferents tipus d'aparells i juntament amb les gimnastes locals van practicar la barra d'equilibri alta (1.20 del terra), la plataforma de salt, paral.leles asimtriques, minitramp... depenent de la categoria algunes hauran de competir enguany en aquestes condicions.

El dia 22 de desembre vam gaudir del festival de Nadal organitzat pels alumnes de gimnstica acrmica i al capdavant la seva monitora Tonyi Freixes. Musica, equilibris, coordinacio, elasticitat, acrobcies... la veritat s que es van superant cada any per deixar-nos amb la boca oberta. Enhorabona a la mestra Tonyi i a l'esfor que han dedicat tots i cada un d'els alumnes. Seguiu aix que ja estem desitjan veure el festival de nal de curs!!

FUTBOL SALA
Com s habitual aquest curs 2011/12 a l'activitat de Futbol Sala tenim molta auncia de nens, es tracta d'una activitat que agrada molt a grans i petits, on els nens lluiten per superar-se dia a dia i disfrutar dels benecis d'un esport molt clomplert. Comptem amb l'ajuda dels entrenadors Eugenio Vecino amb els prebenjamins, Joan Sola, Mili Beltran i Slug Armitagge amb els Alevins i Pedro Martos amb els Infantils. Els agraim a tots el seu esfor i hores de dedicaci per motivar als nostres esportistes, preparar-los per a competir i sobretot ensenyar-lis que el mes important s gaudir amb l'esport i sentirse dins d'un equip. nim a tots!!

INFANTILS

PRE- BENJAMINS

ALEVINS

CROS

Als darrers mesos s'han celebrat les 3 convocatries de Cros Comarcal de la Ribera d'Ebre. El primer va tenir lloc a Mra d'Ebre, el segon a Mra la Nova i el darrer a Ribaroja d'Ebre. Com sempre hem obtingut molt bons resultats, grcies als entrenaments i la dedicaci de Manel Fuster i Antonio Montaa, a qui els agram de tot cor la seva ajuda. Volem encoratjar als nostres atletes a seguir competint amb esportivitat i gaudir dels seus xits com equip. El medaller:

L'equip de cros de Mra la Nova

HANDBOL

CARINA NICOLA: 3 medalles d'or PALOMA CEBRIAN: 2 medalles bronze MARINA ARDEVOL: 1 medalla bronze RICHARD REYES: 2 medalles d'or ONA FUSTER: 1 medalla bronze YLIAS BOHUALI: 1 medalla de bronze

Durant aquest any l'activitat de Handbol femen continua sent molt participativa, al igual que el futbol. Enguany comptem amb un total de 28 nenes inscrites, repartides en les categories Prebenjam, Benjam i Alev. Tot aix s possible grcies al temps que hi dediquen les entrenadores Mar i Aurora, l'ajuda del les ex-alumnes Agns Abella i Olga Pena com a dinamitzadores i aquest any hem tingut la sort d'incorporar dos entrenadors ms a aquesta activitat: Xavi Hernndez i Jordi Ferrer. Els agram a tots el seu esfor incondicional perqu sense tots ells no podriem portar a terme res del que ens proposem any darrera d'any. Al primer trimestre es van iniciar les competicions de lliga en categoria Alevina i Benjamina, i a ms participem a les diferents Trobades de Handbol que es fan per la nostra comarca. Us informem que el proper diumenge 12 de febrer al Poliesportiu de Mra la Nova, celebrarem la V Trobada de mini-Handbol que organitza conjuntament l'AMPA de l'I.E. 3 d'abril amb el C.H.Asc. Us animem a venir i gaudir d'un mat ldic i esportiu, animant a les vostres companyes!

ASSEMBLEA GENERAL
El passat 18 de Novembre es va celebrar l'Assemblea General de l'A.M.P.A. per a comunicar a tots el socis i interessats aspectes tan importants com sn l'estat de comptes, previsions econmiques, informaci d'activitats realitzades i per realitzar, i qualsevol altre tema d'inters per als pares i mares. L'assistncia va ser de 33 socis, que tot i que no s gaire nombrosa, s tot un xit comparada amb l'any passat. Esperem que el vostre inters continu creixent i cada vegada hi hagi ms pares i mares involucrats, us donem les grcies. El balan econmic del curs passat va ser exposat per la tresorera Anto Caball, que com sempre va fer una exposici clara dels ingressos, despeses i previsions econmiques pel proper any escolar. En aquest punt, cal remarcar que els socis que no paguen les quotes de soci o dels tallers, ocasionen un feina afegida i unes despeses, que paguem entre tots, amb la qual cosa demanem si us plau, que pagueu puntualment tenint en compte que al segon avs de impagament sereu donats de baixa, en beneci de la resta de socis que majoritriament tenen un comportament correcte. Aprotem el moment per a donar les grcies a la que ha sigut Tresorera de l'AMPA durant aquests darrers 5 anys amb plena dedicaci i vetllant pels interessos de tots els socis, i que ara ser substituida per la senyora Elsa Pl que tamb s'hi dedicar plenament. Pressupost del curs 2011-2012 Ingressos Socis i Subvencions: 33.570 Despeses Cursos, Tallers, Festes, Excursions, Activitats AMPA, Esports i altres: 37.105 Resultat de l'exercici: -3.535 El president Jordi Lpez va fer un resum de les activitats realitzades durant el curs 2010-2011 i a continuaci explic les previstes per l'actual curs on es realitzaran les mateixes activitats d'anys anteriors amb l'incorporaci de la Nataci, el Basquet i el PACK d'activitats extraescolars de 12-13h on la novetat s el taller de reps. Finalment el president va informar que cada dos anys es fa una renovaci total de la junta. Enguany, deixen la junta el senyor Miquel Mulet, la secretria Cristina Lasala i la tresorera Anto caball, desprs de molts anys de bona i protosa dedicaci. Degut a l'augment d'alumnes perqu ara som Institut Escola s va acordar al canvi d'estatuts que la junta pot tenir ns a 15 membres en comptes dels 10 que te actualment. Afortunadament 5 socis han volgut participar a la junta de manera activa i voluntria, aix que la junta actual queda aix constituda: President: Jordi Lpez Leor Vice-president: Joan Carles Pujol Ahull Secretria: Lourdes Bienvenido Barrios Tresorera: Elsa Pla Escrib Vocals: Carlos Trinchan Marta Buch Victria Rejano Noemi Mae Santiago Escalera David LLaurad Jordi Vecino

Donem les grcies i la benvinguda a tots aquells que de manera altruista volen col.laborar al bon funcionament d'aquesta entitat i acomiadem amb tot el nostre respecte i la nostra estima a aquells que han sigut companys durant aquest darrers anys. Cristina Lasala, Anto Caball i Miquel Mulet: moltes grcies als tres i seguirem comptant amb vosaltres.

R 2

S I

E M 0 1

G E 1

O S /

N T R 1 2

A.M.P.A. I.E. 3 d'Abril

Edita

Coordinaci Butllet
Lourdes Bienvenido

Col.laboradors
Marta Buch Elsa Pl Victoria Rejano Noemi Ma Jordi Lpez Carlos Trinchan Joan C. Pujol Jordi Vecino Javi Barahona David LLaurado Santiago Escalera

CARNAVAL: Enguany no hi haur rua pels carrers del poble, per potser s hi haur alguna celebraci dins de l'escola. BOTIFARRADA: Durant la primavera celebrarem la tradicional botifarrada de l'A.M.P.A. on gaudirem tots junts d'un dia en famlia al camp. Ms endavant informarem del dia i la compra de tiquets.