Está en la página 1de 2

BIBLIOTECA MONTSERRAT ROIG Dr. Santiago Tiffon, 21 Tel. 935704437 a/e: biblioteca@martorelles.cat http://bibliotecamartorelles.blogspot.com Twitter: @bmartorellesmr www.facebook.

com/bibliotecamartorelles HORARI TARDES: De dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h. MATINS: Dimecres i dissabtes de 10 a 13.30 h.

TALLER DE LLENGUA CATALANA PER A ADULTS CASTELLANOPARLANTS

Biblioteca Montserrat Roig Martorelles

Contingut del Taller:

Organitzaci, serveis i materials:

Aquest taller va destinat a la prctica del llenguatge oral. Per dur-lo a terme es faran diverses activitats: conversa, lectura de prosa, poemes i teatre, lletres de canons i cant coral. Saprofitar per corregir barbarismes i aprendre les nocions ms bsiques del catal pel que fa a la gramtica i a lortografia. Nombre mxim dalumnes:

Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles. Activitats complementries:

- Participaci en la tertlia literria de mar, abril i maig que lltim divendres de cada mes, de 18 a 20.00 hores, es fa a la Biblioteca, amb la lectura prvia del llibre a comentar. Al mar es llegir Pere Calders, a labril Empar Moliner i al maig Nadia Ghulam. - Sortida collectiva al teatre (obert a acompanyants dels alumnes).

10 alumnes per grup. Hi haur dos grups: Un els dilluns i laltre els dijous. Inscripcions: - Sortida matinal, en dissabte o diumenge, a la finca-museu de Vilajoana (Collserola) on va morir Jacint Verdaguer. Recital de versos del poeta per part dels alumnes del Taller. Horari i lloc del curs - Sortida matinal, en dissabte o diumenge, a la casa-museu on va viure i morir Joan Maragall (Barcelona). Recital de versos del poeta per part dels alumnes del Taller. - Les sortides seran en grup, obertes a tothom i guiades. Transport i cost Inici i acabament del Taller: de lentrada a crrec dels participants. - Acte de final de curs, obert al pblic, on els alumnes del Taller Quadre de professors voluntaris: interpretaran all que han aprs: recital de poemes, cant coral i interpretaci llegida duna obra teatral. - Direcci del Taller: Joan Sanjuan - Direcci de lectures: Dolors Mil - Direcci de cant: Gerard Magriny - Direcci dinterpretaci teatral: Remei Verjuan - Direcci tcnica de les sortides: Trotacamins. De l1 de mar al 31 de maig de 2012.

Inscripcions gratutes. Per rigors ordre dinscripci a la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles.

Horari del curs: cada dilluns o cada dijous laborals de 19 a 20.30 h. (setmana santa festiva). El curs simpartir a la Biblioteca, menys les classes de cant, que es faran a lEscola Orfenica.

No canvis de llengua quan parlis amb mi. Ajudam. Sigues solidari!