Está en la página 1de 4

PROGRAMACI

Casa de Cultura
Gener 2012
BETLEM MUNICIPAL Sala Vestbul Biblioteca E. Lliure (Tots els pblics) ASSABORIR LA BIBLIOTECA Sala Infantil Especial xiquets de 3 a 5 anys VISITA A VILLA MARCO Porta principal de Villa Marco E.Lliure (Tots els pblics) ASSABORIR LA BIBLIOTECA Sala Infantil Especial xiquets de 6 a 7 anys EXPOSICI Sala Vestbul Auditori E. Lliure (Tots els pblics) PARC MUSICAL gora (pati interior) E. Lliure (Tots els pblics) Especial xiquets/es CONCERT POP Sala Enric Valor (LAlternativa) E. Lliure (Tots els pblics) ENCONTRE LITERARI Sala Enric Valor (LAlternativa) E. Lliure (Tots els pblics) Especial Estudiants IES LLIBRES, CINE I DEBAT Sala Ramon Llull E. Lliure (Adults) CONCERT DE CORDA Teatre-Auditori Pedro Vaello E. Lliure (Adults) LLIBRES, CINE I DEBAT Sala Ramon Llull E. Lliure (Adults) RECITAL MULTIMEDIA Sala Enric Valor (LAlternativa) E. Lliure (Tots els pblics) EL MUSICAL Teatre-Auditori Pedro Vaello (Tots els pblics) E. 10 adults (2 xiquets de 5 a 10 anys)

s ura, thi quedarTemporada 2011-12 Entra en la cult


Contina el BETLEM MUNICIPAL realitzat per lAssociaci de Belenistes del Campello amb la collaboraci de lAjuntament del Campello. Sala Vestbul de la Biblioteca. Visites fins 23 de gener 2012, tots els dies de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, excepte diumenges i festius que no tinguem cap acte cultural. Tel. 96-5632124. Activitat per a Assaborir la Biblioteca coneixent-la millor amb dinmiques, tallers i jocs danimaci lectora. Activitat Diverteix-te en la Biblioteca amb zoolandia . Dirigit a xiquets/es de 3 a 5 anys. Cal fer pre-inscripci prvia a la Biblioteca, amb carnet dusuari. Plaes limitades a 25 assistents.

El Campello

Fins dia 23 Tot el dia BIBLIOTECA Dimarts, 3 17,30 a 19,00 h BIBLIOTECA

Dissabte, 7 10,00 hores VILLA MARCO Divendres, 13 17,30 a 19,00 h BIBLIOTECA

Visita guiada als Jardins de la Finca Villa Marco: la seua histria, les escultures, les ancdotes, la riquesa del paisatge de la centenria finca, Punt de trobada a la porta principal de Villa Marco. Places limitades. Informaci i reserves, campello@touristinfo.net (96-5634606). Activitat per a Assaborir la Biblioteca coneixent-la millor amb dinmiques, tallers i jocs danimaci lectora. Activitat De major vull ser, bibliotecari. Dirigit a xiquets/es de 6 a 7 anys. Cal fer pre-inscripci prvia a la Biblioteca, amb carnet dusuari. Plaes limitades a 25 assistents.

20,30 hores CASA CULTURA Dissabte, 14 17 a 21 hores CASA CULTURA 20,30 hores CASA CULTURA

Inauguraci de lexposici Retrospectiva de pintura de FANCHI MOYA a la Sala Vestbul de lAuditori. Visites fins 31 gener, tots els dies de 10 a 14 i de 18 a 21 hores, excepte diumenges i festius que no tinguem cap acte cultural. Tel. 96-5636194, 5636491. PARC MUSICAL per a tots. Trobareu installats a lgora de la Casa de Cultura un Laberint musical per a xiquets/es des dels 2 anys (un recorregut laberntic amb elements que fan sons) i, a ms a ms, un altre conjunt de 10 instruments musicals gegants per a totes les edats. (Una producci de Rezoloco). Veniu tots, grans i menuts, a disfrutar jugant i fent msica i soroll, des de les 17 a les 21 hores. Concert de presentaci del nou disc Invisibles a la luz del grup RADIO Z, produit per Michael Voss (M. Schenker, Scorpions) amb Jimmy The Vagabond (guitarra i cors), Jos Ignacio Gras (Veu i guitarra), Jos Manuel Zamora (baix) i Roberto Daz Tito (batera i cors). Presentarn tamb el single Muertos despiertos (Honorable Mention en la categora de Millor Can Llatina 2010 pel International Songwriting Competition USA). Encontre amb lescriptor LUIS LEANTE, premi Alfaguara 2007 per la novella Mira si yo te querr, dirigit especialment als estudiants de lIES Enric Valor. (2 sessions: a les 10 h i a les 12 h)

Divendres, 20 10 i 12 hores CASA CULTURA

19,00 hores BIBLIOTECA

Llibrefrum-Videofrum, activitat per a conixer i relacionar cine i llibres, i debatir. Llibrefrum amb el llibre El nio con el pijama de rayas, de John Boyne. Dirigit a adults. Cal fer pre-inscripci prvia a la Biblioteca, amb carnet dusuari. Plaes limitades a 25 assistents. Continua el divendres 27 amb la pellcula. El llibre per als 5 primers inscrits. Concert de corda Nostalgia a crrec del ENSEMBLE DE VIOLINES CAPILLA DE SAN ESTEBAN, amb Ignacio Lara, Raquel Campos, Josep Gabald, ngel Campos, Guillem Gadea i Marta Burriel (violins) i Antn Gil (piano), sota la direcci de Victoria Lorente, amb un Programa dobres de Purcell, Warlock, Brahms, Chaikovski, Dvorak, Hrennikov, Bhm, Jachaturian, McLean, Debn i Monti. Un concert exquisit que no heu de perdre-vos. Disfrutareu molt!! Llibrefrum-Videofrum, activitat per a conixer i relacionar cine i llibres, i debatir. Videofrum amb projecci de El nio con el pijama de rayas (John Boyne), de Mark Herman. Dirigit a adults. Cal fer pre-inscripci prvia a la Biblioteca, amb carnet dusuari. Plaes limitades a 25 assistents. (Ve del divendres 20). El llibre per als 5 primers inscrits. Recital literari multimedia a crrec dANUESCA amb Conchi Izquierdo, Harmonie Botella, Manolo Condevolne i Jos Antonio Navarro, acompanyats per guitarra i piano.

Dissabte, 21 19,30 hores CASA CULTURA

Divendres, 27 19,00 hores BIBLIOTECA 20,30 hores CASA CULTURA

Dissabte, 28 19,30 hores CASA CULTURA

Magnfic espectacle NOWHERE a crrec de SEADANCE COMPANY, amb 12 artistes sobre lescenari en un gran espectacle que barreja dansa, msica i can en directe amb una producci molt cuidada i exigent. Intervenen el BALLET DE SOFA SANCHO amb Cristina Martnez, Neus Martnez, Vanesa Yago, Rosa Ortiz (ballarines), Jordan Bentez (ballar ex Ballet Nacional de Cuba) i Sofa Sancho (ex Ballet Nacional dEspanya); el grup SEACLUB BAND amb Izzy Cueto (guitarra), Tommy Lpez (batera), Jake Knights (teclats), Antonio Molt (saxos), Yanyssha Lyon (veu) i Miguel ngel Mascarat (actor), amb msica original de Tommy Lpez, coreografia de Sofa Sancho, direcci actoral de Manuel Troncoso, tot sota la direcci de SOFA SANCHO i TOMMY LPEZ. Entrada adults 10 (xiquets de 5 a 10 anys, 2 ), a adquirir, des del dia 1 de gener en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores, i tamb en ServiCAM (al telfon 965 117 117 de dilluns a dissabtes de 8 a 22 hores i diumenges i festius de 9 a 21 hores, i en Internet www.servicam.com. No ten penedirs! Dues sessions de contacontes interactius per a xiquets i xiquetes amb Minicontes/Minicuentos a crrec de lAssociaci de Narradors Tresconta. A les 17,45 hores, en castell, i a les 18,45 hores, en valenci. Cal fer pre-inscripci prvia a la Biblioteca, amb carnet dusuari.

Dilluns, 30 17,45 i 18,45 h BIBLIOTECA

CONTACONTES INFANTILS INTERACTIUS Sala Infantil E. Lliure (Tots els pblics) Especial xiquets/es

2012

PRESENTACI DE LA BIBLIOTECA ALS CENTRES EDUCATIUS (Gener, febrer i mar) SALA DESTUDI Casa de Cultura

ACTIVITAT Coneix els llibres de la Biblio

Dirigit a Infantil (4-5 anys) i Primria (1er a 4rt). A la Sala Infantil de la Biblioteca, de gener a mar, en horari escolar. Temtiques (animals, planetes, etc) i dates i horaris de les sessions (de 50 minuts) a concertar amb els collegis.

AULA C (Damunt dels Camerins)

Dilluns a divendres, de 17 a 24 hores. Dissabtes, de 10 a 13 hores (i, si nhi ha programat algn acte cultural, tamb de 17 a 22 hores aproximadament)

PER RESPECTE AL PBLIC ASSISTENT I ALS ARTISTES, NO ES PERMETR LENTRADA AL TEATRE-AUDITORI UNA VEGADA COMENAT LACTE. SEREM MS RIGOROSOS DES DARA. SIGUEN VOSTS PUNTUALS, PER FAVOR ATENCI!! La programaci cultural mensual simprimeix, per sols senvia per correu electrnic. Faciltans el teu enviant un correu a entra-en-la-cultura@elcampello.org Conforme a la LOPD de Carcter Personal 15/1999, linformem que els seus datos formarn part dun fitxer de titularitat de lAjuntament del Campello, la finalitat del qual s lenviament de comunicacions culturals. Podr exercitar gratuitament els drets daccs, rectificaci, cancellaci i oposici en la direcci casacultura@elcampello.org. Igualment, conforme a la LSSI i Comer Electrnic 34/2002 d11 de juliol, sautoritza expressament a lAjuntament del Campello per a lenviament de comunicacions promocionals o publicitries per correu electrnic o daltres mitjans de comunicaci electrnica equivalent. PODEN VISITAR EL MUSEU-COLLECCI F.A.M.E.C. FONS ARTSTICS MUNICIPALS DEL CAMPELLO (CASA DE CULTURA) i la COLLECCI DE CARICATURES DE JOS CABALLERO Cronista de lironia (1a planta CASA DE CULTURA) Casa de cultura: Pl. Constituci, 4. 03560 El Campello. Tels.: 96-5636491 / 5636194 / 5633823 / 5633824. Fax: 96-5630076 Correu electrnic: casacultura@elcampello.org, perereig@elcampello.org

CONCURSOS, CURSETS I ALTRES ACTIVITATS DEL MES


SENDERISME MERCADET MUNICIPAL SUBHASTA DE PEIX Eixides cada mes doctubre a maig. Informaci i inscripcions: Oficina Esportiva Municipal (96-5632247) . Tots els dimecres de mat a la Pl. St. Christol Les Alz i prking del soterrani (junt lAjuntament) sofereix un mercadet tradicional i pintoresc on podem trobar tot tipus de productes. Totes les setmanes, de dilluns a divendres des de les 1800 hores en hivern i 18,30 hores en estiu, a la Llotja del Peix (Moll del Port Pesquer), es celebra subhasta pblica de productes acabats darribar del mar. Tot un espectacle singular on, a ms a ms, els visitants poden participar a la subhasta i adquirir tot el que vullguen. Tel. 96-5631193. Visites guiades. Informaci i reserves en TouristInfo: 96-5634606 i campello@touristinfo.net Visites teatralitzades. Veure programaci. TouristInfo: 96-5634606 i campello@touristinfo.net Visites guiades al jaciment arqueolgic. Informaci i reserves, MARQ 96-5149006 Divendres, 20, de 18 a 19,30 hores: Escola de pares i mares. Taller prctic-vivencial Educaci en valors, lmits, autoritat i responsabilitat (acudir sense fills). Divendres, 27, de 17,30 a 18,30 hores: Grup Criana (pares i mares de fills de 0 a 3 anys). Tema Nutrici afectiva i joc (poden acudir amb els seus bebs/nens)

VISITES A LA FINCA i JARDINS DE VILLA MARCO VISITES ILLETA DELS BANYETS TALLER PER A PARES I MARES (Curs 2011-12, gener 2012)

ESCOLES, TALLERS i SERVEIS PERMANENTS. CURS 2011-2012


TAE-TALLER DARTS ESCNIQUES Des de setembre, oberta la inscripci per al curs 2011-12. Sis o set grups o nivells en teatre, segons edat i formaci, i novetat!, una Secci de Perfeccionament que inclour diferents disciplines escniques especfiques i tamb Dansa, perqu tots, des dels ms menuts als ms majors, puguen aprendre teatre i dansa. (Consergeria, 96- 563 61 94 / 64 91) Des de setembre, oberta la inscripci per al curs 2011-12. Diferents disciplines darts plstiques (dibuix, pintura-oli / acrlic, pintura-aquarella, escenografia, dibuix i pintura per a xiquets de 7 a 14 anys, altres especialitats). Tots trobareu un lloc. (Consergeria, 96- 563 61 94 / 64 91). Taller de Fotografia del TAP: Iniciaci I, octubre-novembre, dimecres de 17 a 21 hores; Iniciaci II, abril-maig, dimecres de 17 a 21 h.; Mitj I, octubre-novembre-desembre, dissabtes de 10 a 13 h.; Mitj II, gener-febrermar, dimecres de 17 a 21 h.; Avanat, gener a juny, dissabtes de 10 a 13 h. Des de setembre, oberta la inscripci per a iniciaci, solfeig, instrumentscurs 2011-12. Tots els dies de 18 a 20,30 hores Per als futurs msics de la Banda Tel.: 96- 563 41 20 Per a majors de 18 anys: alfabetitzaci, educaci de base, graduat ESO, valenci preparatori dels exmens de la J.Q.C.V., espanyol per a extrangers, angls...Matrcula oberta fins el mes de gener de 2012. (Av. Germanies, 5, Tel.: 96- 563 29 27) Informaci de dilluns a divendres al Centre Social, tel. 96-5636897 (Serveis Socials). Servei dInformaci i Assessorament al Consumidor. Edif. Urbanisme, Pl. Canalejas, 96-5637200, extensi 2621. Horari, tots els dimecres de 10 a 14 hores.. De 7,00 a 9,00 al C.P. Rafael Altamira, C.P Pla Barraques i C.P. El Fabraquer. Informaci i inscripci a la Casa de Cultura (Regidoria dEducaci) Programa Municipal Esportiu 2011-12. Oberta la inscripci. Telfon: 965 63 22 47 BIBLIOTECA: portal dInternet www.elcampello.es / Cultura/Biblioteca clic en htpp://opac.elcampello.es/opac/ ARXIU: portal dInternet www.elcampello.es/Arxiu http://www.elcampello.es/sij/ Dirigit a majors de 16 anys i responsables de la nutrici de menors. Consultes al Centre Social (4a planta): divendres de 17 a 19 hores, prvia citaci al tel 96-5634087 gabinete@elcampello.org.

TAP-TALLER DARTS PLSTIQUES

E.M-ESCOLA DE MSICA ESCOLA DE LAVAN CMFPA-CENTRE MUNICIPAL DE FORMACI DE PERSONES ADULTES VOLUNTARIAT SOCIAL SIAC- OFICINA DEL CONSUMIDOR ESCOLA MATINERA PROGRAMA MUNICIPAL ESPORTIU CONSULTA ON LINE DELS FONS DE LA BIBLIOTECA I DE LARXIU MUNICIPALS CONSULTES PER A JVENS SERVEI DASSESORAMENT NUTRICIONAL

PROGRAMACIN

Casa de Cultura
Enero 2012

te que tra en la cultura, En

daras

Temporada 2011-12

El Campello

Hasta el da 23 Todo el da BIBLIOTECA Martes, 3 17,30 a 19,00 h BIBLIOTECA

BELN MUNICIPAL Sala Vestbulo Biblioteca E. Libre (Todos los pblicos) SABOREAR LA BIBLIOTECA Sala Infantil Especial nios de 3 a 5 aos VISITA A VILLA MARCO Puerta principal de Villa Marco E. Libre (Todos los pblicos) SABOREAR LA BIBLIOTECA Sala Infantil Especial nios de 6 a 7 aos EXPOSICIN Sala Vestbulo Auditorio E. Libre (Todos los pblicos) PARQUE MUSICAL gora (patio interior) E. Libre (Todos los pblicos) Especial nios/as CONCIERTO POP Sala Enric Valor (La Alternativa) E. Libre (Todos los pblicos) ENCUENTRO LITERARIO Sala Enric Valor (La Alternativa) E. Libre (Todos los pblicos) Especial Estudiantes IES LIBROS, CINE Y DEBATE Sala Ramon Llull E. Libre (Adultos) CONCIERTO DE CUERDA Teatro-Auditorio Pedro Vaello E. Libre (Adultos) LIBROS, CINE Y DEBATE Sala Ramon Llull E. Libre (Adultos) RECITAL MULTIMEDIA Sala Enric Valor (La Alternativa) E. Libre (Todos los pblicos) EL MUSICAL Teatro-Auditorio Pedro Vaello (Todos los pblicos) E. 10 adultos (2 nios de 5 a 10 aos)

Contina el BELN MUNICIPAL realizado por la Asociacin de Belenistas de El Campello con la colaboracin del Ayuntamiento de El Campello. Sala Vestbulo de la Biblioteca. Visitas hasta el 23 de enero 2012, todos los das de 10 a 14 y de 18 a 21 horas, excepto domingos y festivos que no tengan ningn acto cultural. Tel. 96-5632124. Actividad para Saborear la Biblioteca conocindola mejor con dinmicas, talleres y juegos de animacin lectora. Actividad Divirtete en la Biblioteca con zoolandia . Dirigido a nios/as de 3 a 5 aos. Hay que hacer pre-inscripcin previa en la Biblioteca, con carnet de usuario. Plazas limitadas a 25 asistentes. Visita guiada a los Jardines de la Finca Villa Marco: su historia, las esculturas, les ancdotas, la riqueza del paisaje de la centenaria finca, Punto de encuentro en la puerta principal de Villa Marco. Plazas limitadas. Informacin y reservas, campello@touristinfo.net (96-5634606). Actividad para Saborear la Biblioteca conocindola mejor con dinmicas, talleres y juegos de animacin lectora. Actividad De mayor quiero ser, bibliotecario. Dirigido a nios/as de 6 a 7 aos. Hay que hacer pre-inscripcin previa en la Biblioteca, con carnet de usuario. Plazas limitadas a 25 asistentes. Inauguracin de la exposicin Retrospectiva de pintura de FANCHI MOYA en la Sala Vestbulo del Auditorio. Visitas hasta el 31 de enero, todos los das de 10 a 14 y de 18 a 21 horas, excepto domingos y festivos que no tengan ningn acto cultural. Tel. 96-5636194, 5636491. PARQUE MUSICAL para todos. Encontrarn instalado en la gora de la Casa de Cultura un Laberinto musical para nios/as desde los 2 aos (un recorrido laberntico con elementos que hacen sonidos) y, adems, otro conjunto de 10 instrumentos musicales gigantes para todas las edades. (Una produccin de Rezoloco). Venid todos, grandes y pequeos, a disfrutar jugando y haciendo msica y ruido, desde las 17 a las 21 horas. Concierto de presentacin del nuevo disco Invisibles a la luz del grupo RADIO Z, producido por Michael Voss (M. Schenker, Scorpions) con Jimmy The Vagabond (guitarra y coros), Jos Ignacio Gras (Voz y guitarra), Jos Manuel Zamora (bajo) y Roberto Daz Tito (batera y coros). Presentarn tambin el single Muertos despiertos (Honorable Mention en la categora de Mejor Cancin Latina 2010 por el International Songwriting Competition USA). Encuentro con el escritor LUIS LEANTE, premio Alfaguara 2007 por la novela Mira si yo te querr, dirigido especialmente a los estudiantes del IES Enric Valor. (2 sesiones: a las 10 h y a las 12 h)

Sbado, 7 10,00 horas VILLA MARCO Viernes, 13 17,30 a 19,00 h BIBLIOTECA

20,30 horas CASA CULTURA Sbado, 14 17 a 21 horas CASA CULTURA

20,30 horas CASA CULTURA

Viernes, 20 10 y 12 hores CASA CULTURA

19,00 horas BIBLIOTECA

Librofrum-Videofrum, actividad para conocer y relacionar cine y libros, y debatir. Librofrum con el libro El nio con el pijama de rayas, de John Boyne. Dirigido a adultos. Hay que hacer pre-inscripcin previa en la Biblioteca, con carnet de usuario. Plazas limitadas a 25 asistentes. Contina el viernes 27 con la pelcula. El libro para los 5 primeros inscritos. Concierto de cuerda Nostalgia a cargo del ENSEMBLE DE VIOLINES CAPILLA DE SAN ESTEBAN, con Ignacio Lara, Raquel Campos, Josep Gabald, ngel Campos, Guillem Gadea y Marta Burriel (violines) y Antn Gil (piano), bajo la direccin de Victoria Lorente, con un Programa de obras de Purcell, Warlock, Brahms, Chaikovski, Dvorak, Hrennikov, Bhm, Jachaturian, McLean, Debn y Monti. Un concierto exquisito que no debis perderos. Disfrutaris mucho!! Librofrum-Videofrum, actividad para conocer y relacionar cine y libros, y debatir. Videofrum con la proyeccin de El nio con el pijama de rayas (John Boyne), de Mark Herman. Dirigido a adultos. Hay que hacer pre-inscripcin previa en la Biblioteca, con carnet de usuario. Plazas limitadas a 25 asistentes. (Viene del viernes 20). El libro para los 5 primeros inscritos. Recital literario multimedia a cargo de ANUESCA con Conchi Izquierdo, Harmonie Botella, Manolo Condevolne y Jos Antonio Navarro, acompaados por guitarra y piano.

Sbado, 21 19,30 horas CASA CULTURA

Viernes, 27 19,00 horas BIBLIOTECA 20,30 horas CASA CULTURA

Sbado, 28 19,30 horas CASA CULTURA

Magnfico espectculo NOWHERE a cargo de SEADANCE COMPANY, con 12 artistas sobre el escenario en un gran espectculo que mezcla danza, msica y cancin en directo con una produccin muy cuidada y exigente. Intervienen el BALLET DE SOFA SANCHO con Cristina Martnez, Neus Martnez, Vanesa Yago, Rosa Ortiz (bailarinas), Jordan Bentez (bailarn ex Ballet Nacional de Cuba) y Sofa Sancho (ex Ballet Nacional de Espaa); el grupo SEACLUB BAND con Izzy Cueto (guitarra), Tommy Lpez (batera), Jake Knights (teclados), Antonio Molt (saxos), Yanyssha Lyon (voz) y Miguel ngel Mascarat (actor), con la msica original de Tommy Lpez, coreografa de Sofa Sancho, direccin actoral de Manuel Troncoso, todo bajo la direccin de SOFA SANCHO y TOMMY LPEZ. Entrada adultos 10 (nios de 5 a 10 aos, 2 ), a adquirir, desde el da 1 de enero en TAQUILLA de la Casa de Cultura, de 10 a 14 y de 17 a 21 horas, y tambin en ServiCAM (al telfono 965 117 117 de lunes a sbados de 8 a 22 horas y domingos y festivos de 9 a 21 horas) y en Internet www.servicam.com. No te arrepentirs! Dos sesiones de cuentacuentos interactivos para nios y nias con Minicontes/Minicuentos a cargo de lAssociaci de Narradors Tresconta. A las 17,45 horas, en castellano, y a las 18,45 horas, en valenciano. Hay que hacer pre-inscripcin previa en la Biblioteca, con carnet de usuario.

Lunes, 30 17,45 y 18,45 h BIBLIOTECA

CUENTACUENTOS INFANTILES INTERACTIVOS Sala Infantil E. Libre (Todos los pblicos) Especial nios/as

2012

PRESENTACIN DE LA BIBLIOTECA A LOS CENTROS EDUCATIVOS (Enero, febrero y marzo) SALA DE ESTUDIO Casa de Cultura

ACTIVIDAD Conoce los libros de la Biblio

Dirigido a Infantil (4-5 aos) y Primaria (1 a 4). En la Sala Infantil de la Biblioteca, de enero a marzo, en horario escolar. Temticas (animales, planetas, etc) y fechas y horarios de las sesiones (de 50 minutos) a concertar con los colegios.

AULA C (Encima de los camerinos)

Lunes a viernes, de 17 a 24 horas. Sbados, de 10 a 13 horas (y, si hay programado algn acto cultural, tambin de 17 a 22 horas aproximadamente)

POR RESPETO AL PBLICO ASISTENTE Y A LOS ARTISTAS, NO SE PERMITIR LA ENTRADA AL TEATRO-AUDITORIO UNA VEZ COMENZADO EL ACTO. SEREMOS MS RIGUROSOS DESDE AHORA. SEAN USTEDES PUNTUALES, POR FAVOR ATENCIN!! La programacin cultural mensual se imprime, pero slo se enva por correo electrnico. Faciltanos el tuyo enviando un correo a entra-en-la-cultura@elcampello.org Conforme a la LOPD de Carcter Personal 15/1999, le informamos que sus datos formarn parte de un fichero de titularidad del Ayuntamiento del Campello, la finalidad del cual es el envio de comunicaciones culturales. Podr ejercitar gratuitamente sus derechos de acceso, rectificacin, cancelacin y oposicin en la direccin casacultura@elcampello.org. Igualmente, conforme a la LSSI y Comercio Electrnico 34/2002 del 11 de julio, se autoritza expresamente al Ayuntamiento de El Campello para el envo de comunicaciones promocionales o publicitarias por correo electrnico u otros medios de comunicacin electrnica equivalente. PUEDEN VISITAR EL MUSEO-COLECCIN F.A.M.E.C. FONDOS ARTSTICOS MUNICIPALES DE EL CAMPELLO (CASA DE CULTURA) y la COLECCIN DE CARICATURAS DE JOS CABALLERO Cronista de la ironia (1 planta CASA DE CULTURA) Casa de cultura: Pl. Constituci, 4. 03560 El Campello. Tels.: 96-5636491 / 5636194 / 5633823 / 5633824. Fax: 96-5630076 Correo electrnico: casacultura@elcampello.org, perereig@elcampello.org

CONCURSOS, CURSOS Y OTRAS ACTIVIDADES DEL MES


SENDERISMO MERCADILLO MUNICIPAL SUBASTA DE PESCADO Salidas cada mes de octubre a mayo. Informacin e inscripciones: Oficina Deportiva Municipal (96-5632247) . Todos los mircoles por la maana en la Pl. St. Christol Les Alz y parking del subtrraneo (junto al Ayuntamiento) se ofrece un mercadillo tradicional y pintoresco donde pueden encontrar todo tipo de productos. Todas las semanas, de lunes a viernes desde las 18,00 h en invierno y 18,30 h en verano, en la Lonja del Pescado (Muelle del Puerto Pesquero), se celebra subasta pblica de productos recin llegados del mar. Todo un espectculo singular donde, adems, los visitantes pueden participar en la subasta y adquirir lo que quieran. Tel. 96-5631193. Visitas guiadas. Informacin y reservas en TouristInfo: 96-5634606 y campello@touristinfo.net Visitas teatralizadas. Ver programacin. TouristInfo: 96-5634606 y campello@touristinfo.net Visitas guiadas al yacimiento arqueolgico. Informacin y reservas, MARQ 96-5149006 Viernes, 20, de 18 a 19,30 horas: Escuela de padres y madres. Taller prctico-vivencial Educacin en valores, lmites, autoridad y responsabilidad (acudir sin hijos). Viernes, 27, de 17,30 a 18,30 horas: Grupo Crianza (padres y madres de hijos de 0 a 3 aos). Tema Nutricin afectiva y juego (pueden acudir con sus bebs/nios)

VISITAS A LA FINCA VILLA MARCO y A LA TORRE DE LA ILLETA VISITAS ILLETA DELS BANYETS TALLER PARA PADRES Y MADRES (Curso 2011-12, enero 2012)

ESCUELAS, TALLERES Y SERVICIOS PERMANENTES. CURSO 2011-2012


TAE-TALLER DE ARTES ESCNICAS Desde septiembre, abierta la inscripcin para el curso 2011-12. Seis o siete grupos o niveles en teatro, segn edad y formacin, y novedad!, una Seccin de Perfeccionamiento, que incluir diferentes disciplinas escnicas especficas, y tambin Seccin de Danza, para que todos, desde los ms pequeos a los ms mayores, pueden aprender teatro y danza. (Conserjera, 96- 563 61 94 / 64 91) Desde septiembre, abierta la inscripcin para el curso 2011-12. Diferentes disciplinas de artes plsticas (dibujo, pintura-leo / acrlico, pintura-acuarela, escenografa, dibujo y pintura para nios de 7 a 14 aos, otras especialidades). Todos encontrarn un lugar. (Conserjera, 96- 563 61 94 / 64 91). Taller de Fotografa del TAP: Iniciacin I, octubre-noviembre, mircoles de 17 a 21 horas; Iniciacin II, abrilmayo, mircoles de 17 a 21 h.; Medio I, octubre-noviembre-diciembre, sbados de 10 a 13 h.; Medio II, enerofebrero-marzo, mircoles de 17 a 21 h.; Avanzado, enero a junio, sbados de 10 a 13 h. Desde septiembre, abierta la inscripcin para iniciacin, solfeo, instrumentos curso 2011-12. Todos los das de 18 a 20,30 horas. Para los futuros msicos de la Banda Tel.: 96- 563 41 20 Para mayores de 18 aos: alfabetizacin, educacin de base, graduado ESO, valenciano preparatorio de los exmenes de la J.Q.C.V., espaol para extranjeros, ingls Matrcula abierta hasta el mes de enero de 2012. (Av. Germanies, 5, Tel.: 96- 563 29 27) Informacin de lunes a viernes en el Centro Social, tel. 96-5636897 (Servicios Sociales). Servicio de Informacin y Asesoramiento al Consumidor. Edif. Urbanismo, Pl. Canalejas, 96-5637200, extensin 2621. Horario, todos los mircoles de 10 a 14 horas. De 7,00 a 9,00 en el C.P. Rafael Altamira, C.P Pla Barraques y C.P. El Fabraquer. Informacin e inscripcin en la Casa de Cultura (Conserjera de Educacin). Programa Municipal Deportivo 2011-12. Abierta la inscripcin. Telfono: 965 63 22 47 BIBLIOTECA: portal de Internet www.elcampello.es/Cultura/Biblioteca clic en htpp://opac.elcampello.es/opac/ ARCHIVO: portal de Internet www.elcampello.es/Arxiu http://www.elcampello.es/sij/ Dirigido a mayores de 16 aos y responsables de la nutricin de menores. Consultas en el Centro Social (4a planta): viernes de 17 a 19 horas, previa cita en el tel. 96-5634087 gabinete@elcampello.org.

TAP-TALLER DE ARTES PLSTICAS

E.M-ESCUELA DE MSICA ESCUELA DE LAVAN CMFPA-CENTRO MUNICIPAL DE FORMACIN DE PERSONAS ADULTAS VOLUNTARIADO SOCIAL SIAC-OFICINA DEL CONSUMIDOR ESCUELA MATINAL PROGRAMA MUNICIPAL DEPORTIVO CONSULTA ON LINE DE LOS FONDOS DE LA BIBLIOTECA Y DEL ARCHIVO MUNICIPAL CONSULTAS PARA JVENES SERVICIO DE ASESORAMIENTO NUTRICIONAL