Está en la página 1de 2

MEN MUSICAL

DESEMBRE 2011

TEMPS DE NADALES

Dilluns. Happy christmas. John Lennon

Dimarts. All dalt de la muntanya. Tradicional catalana. Arranjaments Josep Mas Kitflus

Dimecres. Alleluia.El Messies. Georg Friedrich Hndel

Dijous. Quan somrius. Josep Thi. Diversos intrprets

Divendres. El caganer. Albert Pla, Joan Miquel Oliver, Gerard Quintana, Estopa, Quimi Portet i Manel

ENIGMES MES DE DESEMBRE

TEMPS DE NADALES
1.Aquesta can la va escriure John Lennon el 1971 com a protesta per una guerra en la que hi participaven els Estats Units. A quina guerra ens referim?

2. El 1982 en Josep Mas Kitflus, larranjador del tema, va formar un reconegut grup musical juntament amb Max Sunyer, Rafael Escot i Santi Arisa. Com es deia aquest grup?

3. El Messies de Georg Friedrich Hndel s una obra que forma part dels concerts participatius, oberts a cantants afeccionats, que organitza lobra social duna entitat bancria. Aquest any, quin prestigis director dorquestra els dirigir?

4. Quan somrius s una can collectiva on hi intervenen entre altres membres de grups reconeguts com Umpah-pah, Els pets, Ja tho dir o Los sencillos. Qui sn aquests collaboradors?

5. El caganer s una de les figures habituals del pessebre a Catalunya. Quin sant va impulsar aquest costum de fer pessebres al s. XIII?

Escriu les solucions a les paperetes que trobars a consergeria o al costat de la bstia dels enigmes del Men musical. A final de mes donarem a conixer el/la guanyador/a.