Está en la página 1de 1

24 - diarimés

A L’ÚLTIMA

22/11/11

L’ACUDIT Napi

SUDOKU

Nivell mitjà

EL TEMPS
Espai patrocinat per:
Estat del cel: Molt ennuvolat o cobert en general arreu, amb nuvolositat menys compacta a Ponent, sobretot a partir de migdia. A partir del vespre la nuvolositat minvarà de nord a sud. Estat de la mar: Bufarà moderat amb cops forts de gregal. Mar de fons de l’est.

18
CULTURA

º

Temperatura mínima Temperatura màxima

14º

Ressupó, de got ample i sense gel, amb Tim Holehouse
El ‘bluesman’ anglès tocarà demà en la recta final d’un festival que ha portat a Reus grups com els Anímic o 4t1a
cruesa vocal de referents del gènere com Tom Waits. Holehouse, però, no Reus ja té fama de ser un cau de cultusempre va ser un genet solitari i abans ra, malgrat que la crisi s’entesti a ded’arribar a «Grit», el seu darrer àlbum, mostrar el contrari. No és casualitat ha transitat per quasi una desena de que, a més de les estrenes teatrals o bandes amb estils diferents com el les carpes de circ, hi convinguin propunk, el hardcore o el black metal. lífiques propostes musicals. En aquest Holehouse arriba a Reus després últim apartat hi trobem la iniciativa d’una gira quilomètrica, de més de de BraveCoast, una promotora emdos anys, que ha compaginat amb pordanesa que ha programat concerts la gravació de nou material que prea Reus des del passat 10 de novembre sentarà demà. A tall d’anècdota, Hofins l’1 de desembre. Es tracta del Reslehouse té l’agenda farcida fins final supó. La idea és senzilla: apropar la d’any, com la mateixa música, de casa però nit de Nadal, que se’l també de fora, a preus Holehouse és un múpodrà veure a Anvers populars. sic fet a l’antiga i sobre (Bèlgica), en un bar El Ressupó encara on va deixar el compte la seva última setmal’escenari llueix la cruesa de cerveses pendent a na i irromp –demà a les vocal pròpia del blues canvi d’un directe. onze de la nit, al CamEl Ressupó, on han pus, i de forma gratuïpres part Anímic, Joan Masdéu o 4t 1a, ta– amb una proposta de les que cosclourà amb les actuacions d’Andana ta de veure a la capital del Baix Camp. (dijous al Candil), James Kakande (diHi ha vida més enllà de la rumba i Tivendres al Reus Fusió), Miquel Abras mothy Holehouse ho demostra. El de (dissabte al Reus Fusió), Esperit! (diuPortsmouth (Anglaterra) és un múmenge, a l’Absenta) i Eduard Caminas sic fet a l’antiga (quan els que fumaque serà l’artista sorpresa que tancarà ven a les pel·lícules no eren només els els directes l’1 de desembre. dolents) i sobre l’escenari practica la
JOAN MARC SALVAT
timHoleHouse.com

Timothy Holehouse va néixer a Portsmouth i, tot i caracteritzar-se pel blues, ha militat en nombrosos estils i bandes des del ‘punk’ o el ‘hardcore’ passant pel ‘black metal’.