Está en la página 1de 1

24 - diarims

A LLTIMA

22/11/11

LACUDIT Napi

SUDOKU

Nivell mitj

EL TEMPS
Espai patrocinat per:
Estat del cel: Molt ennuvolat o cobert en general arreu, amb nuvolositat menys compacta a Ponent, sobretot a partir de migdia. A partir del vespre la nuvolositat minvar de nord a sud. Estat de la mar: Bufar moderat amb cops forts de gregal. Mar de fons de lest.

18
CULTURA

Temperatura mnima Temperatura mxima

14

Ressup, de got ample i sense gel, amb Tim Holehouse


El bluesman angls tocar dem en la recta final dun festival que ha portat a Reus grups com els Anmic o 4t1a
cruesa vocal de referents del gnere com Tom Waits. Holehouse, per, no Reus ja t fama de ser un cau de cultusempre va ser un genet solitari i abans ra, malgrat que la crisi sentesti a dedarribar a Grit, el seu darrer lbum, mostrar el contrari. No s casualitat ha transitat per quasi una desena de que, a ms de les estrenes teatrals o bandes amb estils diferents com el les carpes de circ, hi convinguin propunk, el hardcore o el black metal. lfiques propostes musicals. En aquest Holehouse arriba a Reus desprs ltim apartat hi trobem la iniciativa duna gira quilomtrica, de ms de de BraveCoast, una promotora emdos anys, que ha compaginat amb pordanesa que ha programat concerts la gravaci de nou material que prea Reus des del passat 10 de novembre sentar dem. A tall dancdota, Hofins l1 de desembre. Es tracta del Reslehouse t lagenda farcida fins final sup. La idea s senzilla: apropar la dany, com la mateixa msica, de casa per nit de Nadal, que sel tamb de fora, a preus Holehouse s un mpodr veure a Anvers populars. sic fet a lantiga i sobre (Blgica), en un bar El Ressup encara on va deixar el compte la seva ltima setmalescenari llueix la cruesa de cerveses pendent a na i irromp dem a les vocal prpia del blues canvi dun directe. onze de la nit, al CamEl Ressup, on han pus, i de forma gratupres part Anmic, Joan Masdu o 4t 1a, ta amb una proposta de les que cosclour amb les actuacions dAndana ta de veure a la capital del Baix Camp. (dijous al Candil), James Kakande (diHi ha vida ms enll de la rumba i Tivendres al Reus Fusi), Miquel Abras mothy Holehouse ho demostra. El de (dissabte al Reus Fusi), Esperit! (diuPortsmouth (Anglaterra) s un mmenge, a lAbsenta) i Eduard Caminas sic fet a lantiga (quan els que fumaque ser lartista sorpresa que tancar ven a les pellcules no eren noms els els directes l1 de desembre. dolents) i sobre lescenari practica la
JOAN MARC SALVAT
timHoleHouse.com

Timothy Holehouse va nixer a Portsmouth i, tot i caracteritzar-se pel blues, ha militat en nombrosos estils i bandes des del punk o el hardcore passant pel black metal.

También podría gustarte