Paiporta, novembre 2011

Paiporta - novembre 2011

ACTE CENTRAL DE CAMPANYA L’HORTA SUD

Paiporta - Maig 2011

L’alcalde de Paiporta augmenta de forma desproporcionada (entre el 12 i el 215%) les taxes i impostos per als paiportins i paiportines per a l’any 2012.
L’Ajuntament de Paiporta va aprovar el passat mes d’octubre, amb els vots favorables del PP, la modificació de taxes e impostos, amb una pujada del 23% en la taxa de recollida del fem, un 10% en la contribució i un 5% en l’impost de circulació de vehicles de tracció mecànica. Des de Compromís, donada la situació econòmica actual, hem presentat esmenes per demanar la congelació d’impostos per a 2012 i que la pujada de taxes estiga per baix de l’IPC. També per introduir bonificacions en la taxa del fem per a famílies amb tots els membres en situació d’atur. Però el PP no va acceptar les nostres propostes i va fer valdre la seua majoria absoluta per desestimar-les. Ara s’obri un termini per presentar al•legacions a la brutal pujada. En la nostra web disposeu del model d’al•legacions per descarregar i presentar. També tens disponible una aplicació per calcular quant pagaràs en 2012 de quota d’IBI.

EL PP PUJA EL FEM I LA CONTRIBUCIÓ

Dijous, 17 de novembre, 19 hores a l’Auditori de Paiporta Amb:

JOAN BALDOVÍ MÒNICA OLTRA SENTO BEGUER ISABEL MARTÍN

I l’actuació de. PAU ALABAJOS

Grup Municipal d’esquerres, verd i valencianista.

Ibor va votar a favor de pujar un 215% la taxa TA M E R e n l ’ a s s e m b l e a de l’EMTRE.
2011
IBI (CONTRIBUCIÓ)* TAXA FEM (RECOLLIDA) IVTM (IMPOST CIRCULACIÓ) TAXA FEM (TRACTAMENT)**

2012 488€ 48€ 175€ 69,90€ 139,80€

DIFERÈNCIA € +53€ +9€ +8,5€ +47,70€ +95,40€

DIFERÈNCIA % 12,10% 23% 5,11& 215%

435€ 39€ 166,50€ 22,20€ 44,40€

Vols rebre informació de Compromís?
Envian’s un e-mail amb les teues dades a: compromis@paiporta.es i estaràs informat de tota l’actualitat municipal.

També pots seguir-nos a través de

*S’ha calculat l’impost de contribució per a una vivenda de 95m2 en zona centre. ** la taxa del tractament del fem es cobra a través del rebut de l’aigua per l’EMTRE.
www.blocpaiporta.com blocpaiporta@gmail.com
Carretera Benetússer, 5 baix
46.200 Paiporta

I del nostre canal

www.compromispaiporta.org compromis@paiporta.es

Paiporta, novembre 2011 COMPROMÍS QUALIFICA DE CATASTRÒFICA LA SITUACIÓ ECONÒMICA DE L’AJUNTAMENT DE PAIPORTA

Paiporta, novembre 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA: TREBALL I PROPOSTES
A més de la fiscalització de l’equip de govern i de la presentación d’esmenes contra la pujada de taxes i impostos i d’al•legacions contra la pujada de preus de l’EPA, estos mesos hem presentat diferents propostes i mocions que resumim a continuació: APROVADES EN PLE O COMISSIÓ: MOCIÓ PER LA CREACIÓ DE L’OFICINA DE PROMOCIÓ I ÚS DEL VALENCIÀ MOCIÓ PER A L’AMPLIACIÓ DE LA ZONA A DE LES LÍNIES 1 I 5 DE METRO FINS A TORRENT PROPOSTA PER MILLORAR ELS ACCESOS A L’ESTACIÓ DEL METRO DE PAIPORTA PROPOSTA PER AUTORITZAR UNA EXTENSIÓ D’ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES A PAIPORTA.

Paiporta - Maig 2011

Paiporta - novembre 2011

L’any 2010 es tanca amb un muntant de factures impagades de 3,6 milions d’euros.

que va deixar el PSOE, un préstec amb el que es suposava deixàvem la situació de l’Ajuntament sanejada i amb deute zero”. Però res més lluny de la realitat, ja que tal i com avança Martín “ara ens trobem de nou amb 3’6 milions d’euros d’impagaments, i amb un deute amb els bancs de 7,4 milions d’euros”. A més, aquest deute augmentarà en els pròxims dies, ja que l’equip de govern ha plantejat acollir-se a un nou préstec ICO de prop d’1 milió d’euros per pagar a diferents empreses i autònoms. Incompliment del Pla de Sanejament A aquesta situació, cal afegir l’informe negatiu del nou interventor municipal en quant al Pla de Sanejament plantejat per l’equip de Vicente Ibor en 2009, que segons ha informat “el resultat d’avaluació de l’execució del Pla de Sanejament Financer en relació a l’exercici 2010 és d’incompliment”

REBUTJADES PEL PP: MOCIÓ PER LA CREACIÓ DEL “PRIMER PREMI D’INVESTIGACIÓ, PAIPORTA 2012” MOCIÓ PER LA CREACIÓ DEL “FÒRUM DE LA JOVENTUT” MOCIÓ PER LA CREACIÓ DEL “ESPAI JOVE” A LA CARPA D’EDIVAL MOCIÓ PER ATURAR LA REFORMA CONSTITUCIONAL I DEMANANT UN REFERÈNDUM MOCIÓ PER A L’AMPLIACIÓ DELS SERVEIS DE L’ESCOLA D’ADULTS DE PAIPORTA MOCIÓ PER FER UN REGLAMENT D’ÚS DEL BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ MUNICIPAL (BIM) MOCIÓ PER ELIMINAR L’AUGMENT EN LA TAXA DEL FEM (TAMER) APROVAT PER L’EMTRE MOCIÓ PER UNA EDUCACIÓ PLURILINGÜE MOCIÓ PER AMPLIAR L’HORARI DELS CURSOS DE VALENCIÀ DE L’ESCOLA D’ADULTS

Grup Municipal d’esquerres, verd i valencianista.

Davant aquesta situació, la portaveu de Compromís, Isabel Martín, “demana responsabilitats a l’alcalde Ibor i a la que ha estat responsable d’hisenda els últims 4 anys, Isabel Chisbert”, ja que segons explica Martín “aquest deute s’ha generat durant la nefasta gestió del PP d’aquests anys, i no té res a veure amb l’anterior gestió, ja que fa només 2 anys es va demanar un préstec de 4 milions per liquidar el deute

Tens més informació sobre aquestes propostes en la nostra web i al facebook

COMPROMÍS PER PAIPORTA PRESENTA AL•LEGACIONS ALS PREUS ABUSIUS DE L’ESCOLA D’ADULTS
La pujada dels preus de cursos i tallers és totalment injustificada, mostra les intencions del PP de retallar en els serveis públics, bàsicament en educació i benestar social. Compromís per Paiporta ha presentat al•legacions als preus públics de l’Escola Permanent d’Adults de Paiporta aprovats per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament. Amb aquestes al•legacions, el grup denuncia “els preus abusius fixats per l’equip de govern del PP, que en alguns casos doblen les quotes del curs passat”. Des del grup demanen que “es rebaixen els preus i es retornen els diners a aquells alumnes que hagen fet ja el pagament”. El regidor de Compromís Pep Val, ha manifestat que “Vicente Ibor va inclús més enllà del co-pagament”, ja que segons els càlculs fets des d’educació “l’Ajuntament podria inclús obtindre beneficis d’alguns cursos i tallers.”. L’augment de preus ha provocat que la gent es matricule en altres poblacions de la comarca

COMPROMÍS PER PAIPORTA CONSIDERA VERGONYOSA I INASUMIBLE LA CONTRACTACIÓ D’UN ASSESSOR DE RECURSOS HUMANS QUE COBRARÀ 50.000€
L’assessor de confiança d’Ibor cobrarà A més denuncien que “aquest assessor ha més de 3.500€ al mes de les arques de sigut designat per l’alcalde personalment, l’Ajuntament sense cap tipus de procediment obert i sense lliure concurrència”. Compromís per Paiporta considera “vergonyós” que davant la situació econòmica de l’Ajuntament i després d’haver acomiadat Ajudes a llibres 2.665€ a 3 professores de l’escola d’adults, “l’alcalde Assessor: 50.000€ Ibor contracte a un assessor de recursos humans amb un sou de 50.000€”.

www.desenxufals.com
www.blocpaiporta.com blocpaiporta@gmail.com
Carretera Benetússer, 5 baix
46.200 Paiporta

www.compromispaiporta.org compromis@paiporta.es