ACORDS DARRERA REUNIÓ AMB LES AMPA´S

Lliurament del Manifest, [dimecres, 11 de maig]

Entrega d'un escrit, el proper 11 de maig, al Departament d'Ensenyament de Via Augusta a Barcelona, en el que manifestem el nostre desacord per les retallades i la política que s'està portant a terme i que afecta directament a la nostra població.

Ho portarem juntamnet amb les signatures que van recollir a la Diada el passat 3 d’abril, i les que encara es podem recollir fins al proper dia 8 demaig.

Concentració Plaça de la Vila, [dilluns, 2 de maig] Cercavila Gran, [dissabte, 7 de maig] Lliurament del Manifest, [dimecres, 11 de maig]

Manifestació Unitària a Barcelona, [dissabte, 14 de maig]
DISSABTE GROC!!! TOTS PLEGATS!!! Anirem junts, totes les escoles grogues de Badalona, mestres, famílies i alumnes!!! I també vindràn la resta d’escoles grogues de “Catalunya es mou”, veniu amb instruments de percussió!! Que ens escoltin als groguillos!!!!

Manifestació a Barcelona, [dissabte, 14 de maig] Cursa del Dimoni, [diumenge, 15 de maig]

BADALONA ES MOU Plataforma per la defensa dels Serveis Públics, Sanitat i Ensenyament.
El passat 18 d'abril es van reunir representants de diferents entitats de Badalona, com: FAVB, AAVV, AMPA's, FAMPAS, CCOO, UGT, COMITÉS DE TREBALLADORS DE SERVEIS ASSISTENCIAS I CAN RUTI, … La plataforma Badalona es mou en defensa dels serveis públics prepara accions. Es va acordar presentar dues mocións al Ple de l’Ajuntament en defensa dels serveis públics educatius i sanitaris. Les mocions aniran acompanyades de la demanda de paraula al Ple, alhora que a la plaça de la Vila es farà una concentració convocada per les diverses entitats. El dilluns 2 de maig, es presentaran les dues mocions, en defensa dels serveis educatius i sanitaris. En la roda de premsa de presentació, el president de la FAVB, Manolo López, ha remarcat l'esperit unitari de la plataforma i la realització d'una propera trobada, on ja s'han convocat a més entitats i grups polítics. Raül Martin, representant del comitè de BSA ha denunciat que les mesures del conseller de sanitat provocaran tancaments de serveis, de llits, de quiròfans, disminució de personal, acomiadaments, i una "afectació als usuaris". Montse Conejo, en representació de les AMPA ha parlat de retallades "reals" de pressupostos. El professor que l'acompanyava ha fet una crida per l'escola pública com a "la garantia per als pares per satisfer les necessitats educatives dels seus fills". El candidat a l'alcaldia pel grup municipal d'IV-EUiA, Carles Sagués, ha fet èmfasi en la importància que no es perdi el suport educatiu com poden ser els plans d'entorn, o la construcció i manteniment d'edificis escolars com el Lola Anglada, el Bufala II o el Pau Picasso, així com la defensa i manteniment dels serveis sanitaris a Badalona. Per la seva banda la coordinadora general de CCOO, Maria Gallardo, ha denunciat que el govern de CiU "suprimeix l'impost de successions als rics per valor de 450 milions d'euros i fa retallades de 1.000 milions d'euros en sanitat". Per a Felipe Barrera, secretari comarcal d'UGT, el conseller "no creu en la sanitat pública" i les retallades són "una decisió política". La propera gran concentració en defensa dels serveis públics es farà a Barcelona el proper 14 de maig.

ACORDS DARRERA REUNIÓ AMB LES AMPA´S

Participem de les festes de maig , lluint el groc reivindicatiu!
Cercavila Gran, [dissabte, 7 de maig] Fem una crida per les escoles participants al Cercavila, i per aquells que us apropeu a fer un cop d’ull.

Cursa del Dimoni, [diumenge, 15 de maig] Us animem a participar a la Cursa del Dimoni, amb la samarreta groga.

Fem correr el groc pels carres de la nostra ciutat!

Concentració Plaça de la Vila, [dilluns, 2 de maig]