El President de la Societat Ocellaire de _____________________________, de la població de __________________________, manifesta que: • La captura en VIU d’ocells fringíl·lids és una activitat centenària

, cultural i tradicional de Catalunya.

El mètode de captura d’ocells de “l’arbret amb vesc”, és el propi i el més utilitzat en les comarques interiors i centrals de Catalunya. Aquest mètode es fa servir des de temps immemorials i es vol que es segueixi permetent, com fins ara s’ha fet. Aquesta Societat Ocellaire també utilitza com a mètode de captura d’ocells, l’anomenat “arbret amb vesc”.

• Volem mostrar el nostre desacord amb la possibilitat de prohibir aquest mètode de captura centenari. • Els mètodes de captura del Vesc i el de Xarxa Abatible, son totalment Selectius de cara a la nostra pràctica, ja que els ocells es capturen sempre en viu, utilitzant reclams naturals de les mateixes espècies permeses a capturar i amb la possibilitat de tornar a alliberar els ocells capturats. • Volem demanar a la Direcció General del Medi Natural, que de cara al futur reglament, inclogui també el mètode de l’arbret amb vesc, com a mètode de captura en viu de petites quantitats d’ocells fringil·lids.

Firma de President

Segell Societat Ocellaire

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful