Millores de les prestacions INK-AWARE del notebook 10

La versió 10 del Notebook no té les restricions que oferia l’anterior 9.7: no cal tenir un tauler connectat a l’ordinador per poder usar aquestes eines. Amb les eines flotants 1 podem escriure amb retolador de colors sobre un word, per exemple, podem inserir allò que fem sobre el document, és a dir, podem desar-ho gravat tot usant les eines ink-aware. Les icones ink-aware les trobem ubicades en diferent espais segons la versió del word, per exemple.

En algunes versions del word 2007 ens trobarem dins la pestanya Complements (a la dreta de la pestanya Visualització)

Accedim a les EINES FLOTANTS si cliquem sobre la ICONA d’accés ràpid del Notebook (barra d’estat de la banda inferior dreta de la pantalla) Opció Activar/desactivar eines flotants.

1

c/ mestre Ramon Camps, 17

Sant Vicenç dels Horts

www.reporteducacio.cat

En el cas que no s’activi cap d’aquestes opcions en el nostre ordinador sempre tenim la possibilitat d’activar les Eines Flotants: funciona sempre.

En alguns ordinadors el Microsoft Office Word 2007 ofereix dins la pestanya Revisió (entre Correspondència i Visualització) la icona “Iniciar inserció d’entrades manuscrites”. En clicar a sobre es despleguen les opcions de les eines de tinta que permeten operar sobre el document.

c/ mestre Ramon Camps, 17

Sant Vicenç dels Horts

www.reporteducacio.cat

Sempre que parlem de les compatibilitats entre diferents programaris ens trobarem amb versions i respostes variades. Cada usuari trobarà el mecanisme per aprofitar les prestacions.

c/ mestre Ramon Camps, 17

Sant Vicenç dels Horts

www.reporteducacio.cat

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful