1

Hi havia una vegada una xiqueta que li deien Olga. Un dia, sa mare se’n va anar a comprar. Ella mentre jugava a la Play amb un joc de dracs. De sobte, un drac del joc, anomenat Carles, va aparèixer i li va dir: Olga, vols vindre al Paradís dels dracs?

Ella es quedà mirant-lo esglaiada. I li digué: I tu com saps que estaré segura allí? Es que tinc por als dracs de veritat. I ma mare quan vinga i no em veja, em castigarà i es preocuparà.

El drac li digué: No tingues por Olga allí estaràs molt bé, i els dracs també et voldran molt. A l´hora de dinar ja estaràs a casa, perquè el temps al nostre Paradís és màgic.

De sobte, el drac Carles va tirar una polseta màgica a la xiqueta i a ell i van desaparèixer. La xiqueta mirà el Paradís, era molt bonic, hi havien flors de molts colors, les cases eren redones i per fora tenien una foto d´un drac obrint i tancant la boca. Allí es va fer amiga d´un drac de colors que es deia Clareta i que era un nadó. Clareta era molt xicoteta i divertida, i sempre volia estar amb Olga. Olga s´encarregava de cuidar-la, i així, va ser com Clareta cada vegada estava més contenta. En aquell paradís, també va trobar un drac flexible, que es deia Pep. Va fer molts amics.

2

També hi havien dracs que estaven molt enamorats i tota l´estona estaven besant-se. Olga sempre estava amb tots els dracs, divertint-se, pujant pel coll i fent volantins. Van passar els dies en el Paradís dels dracs i en el món d´Olga, sols havien passat tres hores. De sobte, el drac Carles li digué a Olga, que ja era hora de marxar. Olga es quedà molt trista per anar-se’n, i més que res per deixar a Clareta. Però, van decidir que tots els dies jugant a la Play, xarrarien i que una altra vegada, el drac Carles tornaria a per ella. Aleshores es digueren adéu i Olga va desaparèixer. Quan arribà a casa, es posà a jugar a la Play fins que arribà sa mare per a dinar. Olga la va abraçar i li digué que la volia molt. Sa mare no entenia res, però es va alegrar molt.

3

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful