Está en la página 1de 2

Yo wes gak ngurus Seng penting aku Dadi DJ saiki

Kemayu kabeh arek telu iki Wes elek iku gak usah kemayu ta!

Wooiii !!! Arek iku nyolong kotangku !!!

Hehehe Meneng meneng koe ngamalno ilmuku Carane nyolong kotang!!!! Murid yang baik, guru mendukungmu nak

Halah Arek iku tawes biasa