Identificació Públic objectiu Tipologia Argument del videojoc

Penguin jump (http://www.arcademicskillbuilders.com/) Nens i nenes d educació primària. Arcade (multijugador). Hem de fer arribar el nostre pingüí fins a casa fent-lo saltar per icebergs.

Objectiu pràctic del videojoc

Per saltar d iceberg en iceberg has d encertar la multiplicació que et proposa: el pingüí té 4 icebergs als que saltar, cadascun amb una xifra, i l has de dirigir a la xifra correcta (la solució de la multiplicació). Si és incorrecta el pingüí cau a l aigua. Les multiplicacions van augmentant de dificultat a mesura que avancem. Així successivament fins que arriba a la meta.

Possibilitats del jugador en l espai virtual del joc Descripció de personatges (aspecte físic, vestuari, utensilis, habilitats, ) Descripció d escenaris (rèpliques, fantàstics, ) Estructura interna de joc (nivells, pantalles, escenaris, ) Vocabulari específic del videojoc Relació del videojoc amb la realitat i fets històrics Adquisició d habilitats, de caràcter psicomotor o cognitiu Contingut pedagògic

Pot jugar amb altres companys/es.

Els personatges son pingüins de diferents colors (fins a 4) amb un disseny senzill i infantil. No porten vestuari ni cap tipus d utensili, i la seva única habilitat és saltar al iceberg que tu li indiquis. L escenari també és senzill: de fons es veu l aigua sense cap textura, i els blocs de gel també són senzills. Només té un escenari i una pantalla (la descrita fins ara).

No hi ha vocabulari durant al joc, només si al final ets el guanyador ets surt la paraula Winner No hi ha relació amb la realitat.

Ajuda a coordinar ull i mà i a augmentar la velocitat de càlcul mental.

Útil per a augmentar la rapidesa en el càlcul mental, sense caure en el recurs d assaig-error sense aturar-se a pensar la resposta correcta (perds més temps caient a l aigua que pensant la solució). Ajuda a prendre decisions de manera ràpida.