Está en la página 1de 3

ADEVERINTA

Prin prezenta adeverim ca in temeiul Legii Fondului Funciar nr. 18/1991 , republicata , al Legii nr. 1 / 2000 si ale Legii nr . 247 / 2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei precum si unele masuri adiacente , pentru numitul Moscu Nicolae - autor , mostenitori : Moscu Elena , Moscu Violeta pentru care s-a stabilit dreptul de proprietate pentru suprafata de 6,7 ha conform Anexei 23 Pietreni , poz. 29 , intocmita conform Regulamentului de aplicare a Legii Fondului Funciar afisat public . Mentionam ca pe raza comunei Deleni , nu avem teren disponibil in vederea punerii in posesie a dreptului de proprietate in natura . Dosarul susnumitilor nu a fost inaintat Autoritatii Naionale pentru Restituirea Proprietilor .
Prezenta adeverinta constituie dreptul de proprietate .

PRIMAR DAN MARIAN

SECRETAR GRIGORE CLAUDIA CATALINA

ADEVERINTA

Prin prezenta adeverim ca in temeiul Legii Fondului Funciar nr. 18/1991 , republicata , al Legii nr. 1 / 2000 si ale Legii nr . 247 / 2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei precum si unele masuri adiacente , pentru numitul Popazan Dumitru - autor , mostenitori : Iordan Elena , Socarici Ioan , Papazan Stoiana pentru care s-a stabilit dreptul de proprietate pentru suprafata de 8 ha conform Anexei 23 Pietreni , poz. 33 , intocmita conform Regulamentului de aplicare a Legii Fondului Funciar afisat public . Mentionam ca pe raza comunei Deleni , nu avem teren disponibil in vederea punerii in posesie a dreptului de proprietate in natura . Dosarul susnumitilor nu a fost inaintat Autoritatii Naionale pentru Restituirea Proprietilor .
Prezenta adeverinta constituie dreptul de proprietate .

PRIMAR DAN MARIAN

SECRETAR GRIGORE CLAUDIA CATALINA

ADEVERINTA

Prin prezenta adeverim ca in temeiul Legii Fondului Funciar nr. 18/1991 , republicata , al Legii nr. 1 / 2000 si ale Legii nr . 247 / 2005 privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei precum si unele masuri adiacente , pentru numitul Giuglea Serbana - autor , mostenitori : Pascal Ioana s-a stabilit dreptul de proprietate pentru suprafata de 3.5 ha conform Anexei 23 Petrosani , poz. 68 , intocmita conform Regulamentului de aplicare a Legii Fondului Funciar afisat public . Mentionam ca pe raza comunei Deleni , nu avem teren disponibil in vederea punerii in posesie a dreptului de proprietate in natura . Dosarul susnumitilor nu a fost inaintat Autoritatii Naionale pentru Restituirea Proprietilor .
Prezenta adeverinta constituie dreptul de proprietate .

PRIMAR DAN MARIAN

SECRETAR GRIGORE CLAUDIA CATALINA