Está en la página 1de 2

Ciencilandia s un projecte telemtic dirigit a alumnes de 3 a 7 anys.

Aquest projecte pretn posar en contacte els infants amb la cincia, de manera que mitjanant diferents experincies puguin entendre millor el mn que els envolta. Cada nou apartat d'activitats est format per: un conte, un experiment amb la fitxa didctica per al nen / a, activitats per realitzar amb l'ordinador i amb tauleta (Ipad). Aquells que ho desitgin poden aportar les seves investigacions en nous experiments a l'apartat de "CreatiLab". Projecte dirigit als alumnes de P3, P4 i P5. Cada escola participant tria un centre d'inters: els arbres, les fruites, la roba, el temps metereolgic, les festes,... qualsevol aspecte del nostre entorn que vagi canviant a mesura que es succeixen les estacions de l'any (les tres estacions del curs escolar: tardor, hivern i primavera). http://3estacions.iearn.cat/ Projecte telemtic dirigit a alumnes de 3 a 7 anys. El projecte t per objecte ajudar els nens a preguntar per qu les coses succeeixen i investigar a travs de mtodes cientfics. En concret, els demanem que reflexionin sobre el que una llavor necessita per crixer i fer una hiptesi i verificar a travs de la investigaci. El projecte anima els grups per compartir idees, preguntes i solucions per tal de crear coneixement compartit.

http://ciencilandia.iearn.cat

Projecte la Dora

http://bongoh.iearn.cat/

Projecte dirigit al cicle superior de Primria. Bongoh s un projecte telemtic on diferents escoles participen en un joc de simulaci. El joc consisteix en qu cada grup-classe viu en una illa d'un arxiplag anomenat BONGOH, i aquestes illes tenen la forma de les lletres de la paraula BONGOH, s a dir, una t forma de "B", una altra de "N", una altra de "G", una altra de "H" i dues tenen forma d' "O" (aquestes les diferenciem en O nord i en O sud).

http://publicart.iearn.cat/

Projecte dirigit a alumnes de 10 a 18 anys. Un projecte de collaboraci utilitzant eines de la web 2.0 per promoure el coneixement i respecte de les obres d'art pblic, per practicar amb les xarxes socials, i per fomentar la collaboraci entre els estudiants a travs de l'art. Sempren eines web 2.0 i tweets per realitzar les diferents aportacions i comentaris.

iearn.cat


El "Projecte Youngcast" s un projecte d'intercanvi entre estudiants d'angls i espanyol com a segona llengua, on els estudiants es comuniquen mitjanant l's d'eines de la Web 2.0 i participen en diverses videoconferncies. http://youngcast.iearn.cat/ El projecte tamb s'obre a altres escoles que vulguin comunicar-se en angls com a segon idioma amb estudiants espanyols. El projecte culmina amb una videoconferncia entre els participants.

Projecte dirigit als alumnes de 10 a 18 anys. Aquest projecte pretn incorporar els codis QRa laula. El alumnes realitzen Qr que pengen en un mural collectiu en lnia, compartint frases, dites o poesies significatives amb el tpic Qu li diries al mn? http://qrweek.iearn.cat

iearn.cat

Calificar