Está en la página 1de 6

El Ressupó | Celrà 2013

El Ressupó | Celrà 2013

Imatge de Joan Dausà & els tipus d'interès tot fent El Ressupó l'any passat.

iniciativa

hi participen / co-organitzen

recomana

presència

amb el suport

El Ressupó | Celrà 2013

El Ressupó | Celrà 2013

El Ressupó, de l'11 al 25 de juliol a Celrà | davant La Fàbrica

mitja dotzena d'artistes del panorama independent català. Amb un concert especial de presentació amb dos músics gironins!
Programació d'El Ressupó – escenari a l'aire lliure, davant La Fàbrica Celrà
Dij. 11 Juliol – concert presentació amb músics gironins: Eduard Canimas i Tom Hagan Dij. 18 Juliol – Inspira i Maria Rodés Dij. 25 Juliol – clausura amb Quart Primera i Joana Serrat

Tots els concerts seran gratuïts, a les 22 h. Plat especial segons l'artista del dia i la seva procedència!!
El Ressupó és un cicle de música independent amb petits concerts de prop que es va consolidar l'any passat a Celrà en la seva tercera edició a les comarques gironines, i que; darrerament també té una edició de tardor a Reus, Teatre Bartrina (i altres espais). El cicle treballa en música intimista de l'escena independent catalana, obert a propostes internacionals, amb una programació eclèctica i incorpora un detallet gastronòmic; Un plat segons l'artista del dia i la seva procedència. Música exquisida.. Podeu fer un petit tast musical de cada artista al web: ressupo.bravecoast.es Desde el 2010 fins a dia d'avui, hem pogut gaudir d'El Ressupó amb actuacions com les de: ROGER MAS, PUNTÍ, JOAN COLOMO, PAUL FUSTER, MiNE!, JOAN DAUSÀ I ELS TIPUS D'INTERÈS, ESPERIT!, BIKIMEL, ESTÚPIDA ERIKAH, QUART PRIMERA, ALBERT PALOMAR, LE PETIT RAMON, THE MISSING LEECH, TIAGO SOUZA, ALBERT JORDÀ, .. Al web ressupo.bravecoast.es hi podreu trobar tota la informació.. I per anar fent boca, el dimecres tindrem la inauguració amb dos músics gironins de llarg recorregut; Eduard Canimas i Tom Hagan.

El Ressupó | Celrà 2013

Programació, horaris i informació dels artistes
DIJOUS 11/07 davant La Fàbrica de Celrà, 22 h.

CANIMAS j

TOM HAGAN

jjjjjjjjjjjjjj

Arrenca El Ressupó 2013, i, com no podia ser d'altre manera, obre amb dos artistes gironins; Canimas i Tom Hagan. El cantant i guitarrista Eduard Canimas se suma a la nova edició d'El Ressupó amb un acústic on segueix passejant un gran disc, Sagrat cor. Un treball en què la seva cançó d'autor intimista es posa al servei d'una lírica sentimental banyada d'espiritualitat. És un gran disc, entre les grans aportacions musicals que tenim aquí a Catalunya. Canimas, natural de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa), es va donar a conèixer a mitjans dels 80 als bars de Girona, on actuava en companyia d'Adrià Puntí. Més tard va crear el grup de rock Zitzània, que va despuntar als anys 90 al circuit local i que va gravar un únic disc, La peixera dels tòtils. Dissolta aquesta formació, el 1999, Canimas es va aliar amb Roger Mas i Gerard Jacquet en una sèrie de recitals a tres bandes. El seu primer disc en solitari, Canimas i rebentes, no va veure la llum fins al 2003, i va venir seguit de Noh iha crisi (2006). A Sagrat Cor, Canimas banya les cançons, melòdiques i amables, de tacte acústic, amb elements místics i referències als mantres hinduistes. Tom Hagan és l'alter ego de Carles Vidal, guitarrista de grups com Without o Miau Miau es desmarcava en solitari amb el disc Carlitos Buey. Mentider, gamberro, amant de la llibertat, Tom Hagan és sempre una agradable sorpresa a l’oïda i divertit de veure. Tom Hagan aposta per cançons pop rodones basades en la melodia i la diversitat estilística i es presentarà en format trio al Ressupó. Carlitos Ferrocarril va una mica més enllà en la diversitat estilística, demostrant les múltiples fonts musicals de les que beu. La repetició d’esquemes defineix una personalitat pròpia per al músic i aconsegueix que cada disc esdevingui un nou repte. El 2012 es tanca la trilogia “Carlitos” amb Muy Bien Carlitos. Sens dubte, aquest treball és on aconsegueix més que mai ser si mateix, sense deixar de ser sempre algú diferent a cada cançó. El disc és finançat a través de micromecenatge gràcies a l’aportació dels seguidors.

Plat/Entrepà especial de Sant Feliu de Pallerols, d'on és fill l'Eduard Canimas.

El Ressupó | Celrà 2013

DIJOUS 18/07 davant La Fàbrica de Celrà, 22 h.

INSPIRA

MARIA RODÉS

I seguim el cicle oferint-vos dues de les propostes catalanes amb més projecció del moment; estem parlant d'Inspira i Maria Rodés. A més presenten disc! Després de l’edició de l'elogiat disc Escapistes (Amniòtic Records 2010), Inspira tornen amb una proposta optimista, lluminosa, crítico-social per moments i amb molta força. Amunt!, produït per Pau Vallvé, és un disc on la banda pren una importància vital i aconsegueix enmarcar les dotze cançons d’una manera viva i dinàmica, tan en el disc, com en el directe. La banda està rodant el disc per Catalunya i està obtenint molt bones crítiques a les diferents sales i festivals on actua. Si encara no has vist la posada en directe del seu 'Sueño Triangular' no ho dubtis.. Els qui vam conèixer a Maria Rodés tant pel seu treball al costat d'Andy Poole en Oniric ('Sin técnica') com per seu suggestiu debut en solitari, 'Una forma de hablar' (BCore, 2010), esperàvem expectant el proper pas d'aquesta artista tan personal, sense cap referent visible amb qui comparar. Ella mateixa confessa que ha estat un treball d'elaboració pròpia que li ha costat molt dur a terme, tant a nivell operatiu com creatiu. El seu principal repte era el d'aconseguir que fos encara més personal i arriscat, moure en unes coordenades més grans de llibertat. Maria Rodés es presentarà en format duet amb l'excel.lent músic, Guillermo Martorell.

Plat/Entrepà especial de Cabrera de Mar, d'on és filla Maria Rodés

El Ressupó | Celrà 2013

DIJOUS 25/07 davant La Fàbrica de Celrà, 22 h.

QUART PRIMERA j

JOANA SERRAT

jjjjjjjjjjj

Els encarregats de clausurar el cicle seran Quart Primera, amb un acústic de Pere Jou i Joana Serrat, acompanyada pel guitarrista Guillem Plana, i ens presentaran el seu darrer disc: " The Relief Sessions" Pere Jou, cantant de Quart Primera, ens oferirà un d'aquells concerts on la proximitat del seu autor i la connexió constant amb el públic en són els verdaders protagonistes. Tot passant pel repertori habitual del grup, amb una veu que atrapa i un repertori amb cançons del seu segon disc, Pel.lícules, i també un repàs al seu prolífic debut El Món en un Cafè. Cançons amb voluntat de deixar pòsit; Joana Serrat es confirma com una veu emancipada, que obre el traç del seu propi camí a base de cançons que arriben lluny i endins. Una de les cantautores catalanes de les que més s'està parlant, amb un so càlid i deliciós. Ella és una cantant i compositora indie folk que canta en anglès i català. El seu talent crea una gran expectació amb el seu darrer disc, The Relief Sessions, que és també el primer disc que signa amb el seu propi nom. Intimista i evocador, recorre les emocions a través de la recerca d’un so que cerca l’empremta més personal de l’artista, dins d’un registre que passa pel pop, country, rockabilly i tocs de jazz. En conjunt, una sonoritat suggerent que fan del seu treball una música molt característica.

Plat/Entrepà especial de La Plana de Vic, d'on és filla Joana Serrat.

El Ressupó és una producció brave coast. Més info: info@bravecoast.es brave coast (+34) 646287372