Está en la página 1de 6

El Ressupó | Celrà 2013

El Ressupó | Celrà 2013

Imatge de Joan Dausà & els tipus d'interès tot fent El Ressupó l'any passat.

iniciativa

hi participen / co-organitzen

recomana

presència

amb el suport

El Ressupó | Celrà 2013 .

obert a propostes internacionals.es hi podreu trobar tota la informació. . 11 Juliol – concert presentació amb músics gironins: Eduard Canimas i Tom Hagan Dij. Podeu fer un petit tast musical de cada artista al web: ressupo. hem pogut gaudir d'El Ressupó amb actuacions com les de: ROGER MAS. davant La Fàbrica Celrà Dij.bravecoast. 18 Juliol – Inspira i Maria Rodés Dij. ESTÚPIDA ERIKAH. Eduard Canimas i Tom Hagan. PAUL FUSTER. amb una programació eclèctica i incorpora un detallet gastronòmic. THE MISSING LEECH. JOAN DAUSÀ I ELS TIPUS D'INTERÈS. Música exquisida. LE PETIT RAMON. ESPERIT!.. Un plat segons l'artista del dia i la seva procedència. darrerament també té una edició de tardor a Reus. JOAN COLOMO. de l'11 al 25 de juliol a Celrà | davant La Fàbrica mitja dotzena d'artistes del panorama independent català. ALBERT JORDÀ.El Ressupó | Celrà 2013 El Ressupó. BIKIMEL. . Teatre Bartrina (i altres espais). ALBERT PALOMAR.es Desde el 2010 fins a dia d'avui. I per anar fent boca. Plat especial segons l'artista del dia i la seva procedència!! El Ressupó és un cicle de música independent amb petits concerts de prop que es va consolidar l'any passat a Celrà en la seva tercera edició a les comarques gironines. TIAGO SOUZA. PUNTÍ. el dimecres tindrem la inauguració amb dos músics gironins de llarg recorregut. El cicle treballa en música intimista de l'escena independent catalana... 25 Juliol – clausura amb Quart Primera i Joana Serrat Tots els concerts seran gratuïts. QUART PRIMERA. Amb un concert especial de presentació amb dos músics gironins! Programació d'El Ressupó – escenari a l'aire lliure. MiNE!. Al web ressupo. a les 22 h.bravecoast. i que.

demostrant les múltiples fonts musicals de les que beu. Un treball en què la seva cançó d'autor intimista es posa al servei d'una lírica sentimental banyada d'espiritualitat. Canimas i rebentes. gamberro. . El seu primer disc en solitari. La peixera dels tòtils. es va donar a conèixer a mitjans dels 80 als bars de Girona. sense deixar de ser sempre algú diferent a cada cançó. El disc és finançat a través de micromecenatge gràcies a l’aportació dels seguidors. horaris i informació dels artistes DIJOUS 11/07 davant La Fàbrica de Celrà. Mentider. Sagrat cor. El 2012 es tanca la trilogia “Carlitos” amb Muy Bien Carlitos. A Sagrat Cor. entre les grans aportacions musicals que tenim aquí a Catalunya. aquest treball és on aconsegueix més que mai ser si mateix. Tom Hagan és sempre una agradable sorpresa a l’oïda i divertit de veure. i va venir seguit de Noh iha crisi (2006). on actuava en companyia d'Adrià Puntí. d'on és fill l'Eduard Canimas. CANIMAS j TOM HAGAN jjjjjjjjjjjjjj Arrenca El Ressupó 2013. És un gran disc. Tom Hagan aposta per cançons pop rodones basades en la melodia i la diversitat estilística i es presentarà en format trio al Ressupó. amb elements místics i referències als mantres hinduistes. El cantant i guitarrista Eduard Canimas se suma a la nova edició d'El Ressupó amb un acústic on segueix passejant un gran disc. natural de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). La repetició d’esquemes defineix una personalitat pròpia per al músic i aconsegueix que cada disc esdevingui un nou repte. Dissolta aquesta formació. Carlitos Ferrocarril va una mica més enllà en la diversitat estilística. i. melòdiques i amables.El Ressupó | Celrà 2013 Programació. Canimas es va aliar amb Roger Mas i Gerard Jacquet en una sèrie de recitals a tres bandes. Tom Hagan és l'alter ego de Carles Vidal. no va veure la llum fins al 2003. de tacte acústic. Canimas. Més tard va crear el grup de rock Zitzània. obre amb dos artistes gironins. guitarrista de grups com Without o Miau Miau es desmarcava en solitari amb el disc Carlitos Buey. 22 h. Canimas banya les cançons. amant de la llibertat. que va despuntar als anys 90 al circuit local i que va gravar un únic disc. el 1999. com no podia ser d'altre manera. Canimas i Tom Hagan. Plat/Entrepà especial de Sant Feliu de Pallerols. Sens dubte.

Ella mateixa confessa que ha estat un treball d'elaboració pròpia que li ha costat molt dur a terme.lent músic. crítico-social per moments i amb molta força. com en el directe. Maria Rodés es presentarà en format duet amb l'excel. produït per Pau Vallvé. estem parlant d'Inspira i Maria Rodés. 2010). El seu principal repte era el d'aconseguir que fos encara més personal i arriscat. esperàvem expectant el proper pas d'aquesta artista tan personal. 22 h. tant a nivell operatiu com creatiu.. lluminosa. és un disc on la banda pren una importància vital i aconsegueix enmarcar les dotze cançons d’una manera viva i dinàmica. Inspira tornen amb una proposta optimista. tan en el disc. moure en unes coordenades més grans de llibertat.El Ressupó | Celrà 2013 DIJOUS 18/07 davant La Fàbrica de Celrà. Si encara no has vist la posada en directe del seu 'Sueño Triangular' no ho dubtis. A més presenten disc! Després de l’edició de l'elogiat disc Escapistes (Amniòtic Records 2010). Amunt!. Els qui vam conèixer a Maria Rodés tant pel seu treball al costat d'Andy Poole en Oniric ('Sin técnica') com per seu suggestiu debut en solitari. Guillermo Martorell. INSPIRA MARIA RODÉS I seguim el cicle oferint-vos dues de les propostes catalanes amb més projecció del moment. d'on és filla Maria Rodés . La banda està rodant el disc per Catalunya i està obtenint molt bones crítiques a les diferents sales i festivals on actua. Plat/Entrepà especial de Cabrera de Mar. sense cap referent visible amb qui comparar. 'Una forma de hablar' (BCore.

El Ressupó | Celrà 2013 DIJOUS 25/07 davant La Fàbrica de Celrà. Joana Serrat es confirma com una veu emancipada. Més info: info@bravecoast. QUART PRIMERA j JOANA SERRAT jjjjjjjjjjj Els encarregats de clausurar el cicle seran Quart Primera. amb un so càlid i deliciós. i també un repàs al seu prolífic debut El Món en un Cafè. amb un acústic de Pere Jou i Joana Serrat. The Relief Sessions. 22 h. En conjunt. rockabilly i tocs de jazz. country. recorre les emocions a través de la recerca d’un so que cerca l’empremta més personal de l’artista. Una de les cantautores catalanes de les que més s'està parlant. Cançons amb voluntat de deixar pòsit. una sonoritat suggerent que fan del seu treball una música molt característica. Ella és una cantant i compositora indie folk que canta en anglès i català. cantant de Quart Primera. que és també el primer disc que signa amb el seu propi nom.es brave coast (+34) 646287372 . d'on és filla Joana Serrat. que obre el traç del seu propi camí a base de cançons que arriben lluny i endins. El Ressupó és una producció brave coast. amb una veu que atrapa i un repertori amb cançons del seu segon disc. Tot passant pel repertori habitual del grup. ens oferirà un d'aquells concerts on la proximitat del seu autor i la connexió constant amb el públic en són els verdaders protagonistes. i ens presentaran el seu darrer disc: " The Relief Sessions" Pere Jou. Intimista i evocador.lícules. El seu talent crea una gran expectació amb el seu darrer disc. Pel. Plat/Entrepà especial de La Plana de Vic. dins d’un registre que passa pel pop. acompanyada pel guitarrista Guillem Plana.