Está en la página 1de 3

PREGRIA DE MAIG

Idees clau: Mes de Maria/Joaquima de Vedruna/Senzillesa/Natura/Ecologia Can: Em dnes fora. Cantant: Sergio Dalma. lbum: Disc de la Marat de TV3 (2011)

Quan estic trist i els nims tinc per terra, quan no he previst que el cor em tracti aix, jo vull sentir la fora que tu em dnes i que estem junts fins que arribi la nit.

Em dnes fora per superar els obstacles, em dnes fora per creuar loce. Sc tan fort quan dintre meu et sento. Em dnes fora per sempre et vull amb mi.

Em dnes fora per superar els obstacles, em dnes fora per creuar loce. Vull sentir la fora que tu em dnes i que estem junts tota leternitat.

Ara que ja arribem a final de curs, quins obstacles tens que superar per passar un bon estiu? I en la teva vida diaria? Tens problemes o maldecaps que has de solucionar? Qui et dna fora per tirar endavant? La famlia, Jess, els amics... pensa-hi una estona tot sentint la can del mes. Al teu voltant hi han persones disposades a ajudar-te. PREGRIA A MARIA, MARE DE JESS: Et recordo avui amb goig, Maria. Tu has estimat molt el teu fill Jess, tu l'has ajudat a crixer, tu l'has acompanyat tota la vida, tu has cregut en Ell. La teva vida sencera s per a nosaltres un model de fe, d'esperana i d'amor. I sabem que ens estimes a nosaltres tal com vas estimar a Jess. Maria, Mare de Jess, Mare de Du, acompanya'ns en el cam de la nostra vida i ajuda'ns a ser cada dia ms cristians.

REFLEXI AL VOLTANT DE LA SENZILLESA La senzillesa determina una manera de viure. Veurem que una persona viu la senzillesa en el seu tracte, en la seva paraula. La senzillesa s un valor molt transparent. Viure en senzillesa s viure sense mentides, sense exageracions, sense grans eslgans. Per ser senzill no vol dir ser simple, la senzillesa ens ensenya a desprendrens de tot all que s banal i superficial. La persona senzilla s aquella que necessita molt poques coses en el dia a dia. Una persona que fa cam ha de ser senzilla, ha de saber caminar lleuger i desprs. FRASES DE SANTA JOAQUIMA DE VEDRUNA Jess vol el teu cor ple de serenor. Acudim a Du, sempre trobarem un bon amic. Aconseguirs ms per lamor que per la fora. s molt convenient que sapiguem de tot i servir per tot.

La diligncia tot ho pot.