Está en la página 1de 6

JUGUEM JUNTS I ENS RESPECTEM

ELS VALORS A LA NOSTRA ESCOLA


Us expliquem com treballem a lescola amb valors.

EL RESPECTE EN LESPORT
Juguem junts i ens respectem

Els valors a lescola


A lescola fem moltes activitats en grup i el respecte s important perqu ens ho puguem passar b.

Tenim una biblioteca on els nens grans expliquen contes als petits.

Tenim un hort a on hi anem a fer un treball en grup i ens ajudem entre tots.

EL RESPECTE
E ls nens de terc er ex pliquem qu s : - Quan alg ens diu una cosa que no ens agrada i no contestem. - No barallar-se amb els companys - No fer mal, ni contestar els amics. - Si un nen o nena et pica , no tornarthi. -Quan un nen cau a terra donar-li la m i ajudar-lo. - Ajudar un nen quan es fa mal. - Escoltar alg si est parlant - No picar els companys. - No insultar els companys. - Ajudar-nos a fer els deures.

QUAN FEM ESPORT... Escoltem les normes de joc que ens expliquen els companys. Ens ajudem entre nosaltres a posar-nos els patins. Mirem els companys perqu ens ensenyen a patinar amb els patins de lnia. Ens ajudem i ens passem la pilota per encistellar-la.

Diferents esports
A quest any a lescola fem un projecte sobre els esports. H em conegut i practicat els segents: rugbi, bsquet, futbol sala, ping-pong, hoquei, ciclism e, nataci, m uay thai, surf, beisbol, break dance, bm x, tennis, patinatge,
V a venir en S ergi P anadero a lescola i el vam escoltar atentam ent per aprendre una m ica de hoquei.

V a venir un pare dun nen de lescola i ens va ensenyar a distingir el futbol sala del futbol.

Un antic alumne de lescola ens va explicar com s el material del surf. Aprenem a respectar el material. Una mare dun nen de lescola ens va explicar el muay thai.

D'AQUESTA MANERA HEM CONEGUT MOLTS ESPORTS DIFERENTS!


Nom escola: Escola Lluans Curs / Grup de 3r de Primria Autors / Collaboradors: Nil, Nria, Xavier P.P., Matthew, Queralt, Xavier P. D. , Aleix, Aadnan, Lluc, Toni. Valor treballat: El Respecte