Está en la página 1de 22

SONGTEKSTEN DAVE WENS

Alle teksten zijn voor 2008 geschreven, zelf ben ik in 1985 geboren. Zoals gezegd, alles is mierzoet. Dat past niet meer bij mij, en mijn leeftijd Vandaar dat ik alles nu op 1 gecombineerd blog plaats: davewens.tumblr.com

Gevangen in een zee van tijd.


Refr: Ik zit gevangen in een zee van tijd. En er iets niets wat ook niet morgen kan. Niets wat moet gebeuren, niets van wat er vroeger was. De rust begint te komen, de kolder is vergaan. En elke keer denk ik: Waarom is het niet eerder zo gegaan? 1: Ik kwam je tegen, maar ik kende je al. Het voelde goed, anders dan voorheen. Zoals morgen, en over jaren. Zoals de toekomst en het heden. Zoals de stilte in het bos. En het vallen van de bladeren. 2: Weken, maanden zijn vergaan. De jaren zullen komen. Zeen van tijd zullen zich openen. En vullen zonder water. De klok zal blijven draaien. Geen haan die ernaar kraait... Dat goede gevoel is iedereen bekend. 3: Liefde voelen is anders dan liefde krijgen. De ontvangst die moet je koesteren. Omarmen op zijn tijd. Samen word je n. En als n begint de reis. De reis naar de toekomst. Zonder verleden, maar met de ervaring. De ervaring die je leert: De liefde is kostbaar en breekbaar als ijs. 4: Het houden van is gekomen. De gevangenis geopend. De brug naar het kasteel omlaag. En de zee van tijd gevuld. Wat rest er dan nog over? Wat is nog niet verteld? Schat, het enige dat telt...

Gevangen in een zee van tijd heb ik geschreven eind 2007, begin 2008. Ook 1 van de redenen om met de opleiding journalistiek te beginnen. EN TOCH IS HET OOK WEL LEKKER OM GEWOON WEER VRIJGEZEL TE ZIJN EN NERGENS AAN TE HOEVEN DENKEN. Meer dan 5 jaar zijn er nu voorbij, mijn opleiding Journalistiek is bijna af. En ik heb na deze tekst nooit meer een songtekst of gedicht geschreven. Gelukkig maar... dit mierzoete geneuzel past niet meer bij mij. Wordt tijd voor een serieus blog met een wekelijkse column... nu alleen de tijd nog vinden.

De toekomst, verleden.
Refr: Het is 4 jaar gelden, je denkt terug aan die tijd. 4 jaar zijn vervlogen, 4 jaar zijn gedaan. Je komt ze weer tegen, die mensen van toen. Wat is ze gebeurd? Hoe is t ze vergaan? Spijt van je keuzes? Of er vol voor gegaan? Het leven is anders, dan je toen dacht. Verleden vervlogen, de toekomst verkracht. Couplet 1: Je zit nog op school, denkt nog niet ver. De toekomst staat open, de wereld is vrij. Lol met je vrienden en chaos op school. Studeren of werken, keuzes voor later Je denkt er niet aan, hoe t je dan zal vergaan. Zijn je keuzes gemaakt? Ja, red je het wel? Goed of fout, de tijd zal het leren. Maak nu nog plezier, die toekomst komt wel. Refr: Het is 4 jaar gelden, je denkt terug aan die tijd. 4 jaar zijn vervlogen, 4 jaar zijn gedaan. Je komt ze weer tegen, die mensen van toen. Wat is ze gebeurd? Hoe is t ze vergaan? Spijt van je keuzes? Of er vol voor gegaan? Het leven is anders, dan je toen dacht. Verleden vervlogen, de toekomst verkracht. Couplet 2: In 4 jaar, kan heel wat gebeuren. Dat weet je nu wel, ze zijn al voorbij. Verleden vervlogen, je toekomst gezien. Opnieuw keuzes gemaakt, je leven verandert. Studeren gekozen, t werk komt eraan. Begonnen met werken, de studie vergaan. Goed of fout, ja, je weet het nu wel. Maak nieuwe keuzes, trek nu aan die bel. Die toekomst komt weer, leer van je verleden. Refr: Het is 4 jaar gelden, je denkt terug aan die tijd. 4 jaar zijn vervlogen, 4 jaar zijn gedaan. Je komt ze weer tegen, die mensen van toen. Wat is ze gebeurd? Hoe is t ze vergaan? Spijt van je keuzes? Of er vol voor gegaan? Het leven is anders, dan je toen dacht. Verleden vervlogen, de toekomst verkracht.

Couplet 3: Je koos te studeren, is het gelukt? Was werken niet beter, heb je t verprutst? Nee denk, je dan, de toekomst staat open. Papieren op zak, werk in overvloed. Of koos je te werken en heb je nu spijt? Zie je ze lopen, ga je terug in de tijd. Keuzes gemaakt, de toekomst, verleden. Maak nieuwe keuzes, t is niet te laat. Refr: Het is 4 jaar gelden, je denkt terug aan die tijd. 4 jaar zijn vervlogen, 4 jaar zijn gedaan. Je komt ze weer tegen, die mensen van toen. Wat is ze gebeurd? Hoe is t ze vergaan? Spijt van je keuzes? Of er vol voor gegaan? Het leven is anders, dan je toen dacht. Verleden vervlogen, de toekomst verkracht. Couplet 4: 4 jaar verleden, nog jaren te gaan. Opnieuw maken keuzes, de toekomst gedaan. Die keuzes zijn beter, goed voorbereid. Toekomst, verleden. Niet meer n grote strijd. Ervaringen rijker, illusies vergaan. Had ik dit, zus en zo, maar anders gedaan. Het leven raast voort, de toekomst komt weer!!! En over 4 jaar denk je: 2e refr: Verleden en toekomst, het is weer gebeurd. Heden, verleden, verstrengelen elkaar. Opnieuw komen keuzes, in overvloed. Ervaringen rijker, de toekomst is goed.

Deur naar je hart.


Refr: Schat ik kijk in je ogen, en ik weet niet wat ik zie. Schat ik kijk in je ogen, en ik voel meer dan ik zie. Elke keer als ik in je ogen kijk, is het net of ik erin verdwijn. Elke keer als ik in je ogen kijk, voel ik me vrij ij ij ij ij. 1: De allereerste keer dat ik je zag, keek ik in je ogen. Het was een deur naar je hart, maar die bleef nog gesloten. Kreeg een zoen, was meteen verliefd. De rest van de avond, deed je verder niets. Elke keer als ik in je ogen keek, was t alsof je dacht wat ik deed. Kreeg je nummer en je naam, gaf de mijne, je moest gaan. Ik viel voor jou, het was meteen gedaan. Refr: Schat ik kijk in je ogen, en ik weet niet wat ik zie. Schat ik kijk in je ogen, en ik voel meer dan ik zie. Elke keer als ik in je ogen kijk, is het net of ik erin verdwijn. Elke keer als ik in je ogen kijk, voel ik me vrij ij ij ij ij. 2: Ik zag je weer en we spraken af, en we hadden een leuke avond. We kletsten veel, we kwamen tot elkaar. Dichterbij, maar nog steeds veraf. De deur op een kier, maar nog lang niet geopend. Weer een zoen, je viel ook voor mij. Meer als een zoen, weer die deur naar je hart. Je deed wat ik dacht en we vonden elkaar. Problemen die waren, losten we op. Problemen die waren, die drukten we de kop. Refr: Schat ik kijk in je ogen, en ik weet niet wat ik zie. Schat ik kijk in je ogen, en ik voel meer dan ik zie. Elke keer als ik in je ogen kijk, is het net of ik erin verdwijn. Elke keer als ik in je ogen kijk, voel ik me vrij ij ij ij ij. 3: In de weken die volgden, werden we een paar. We leerden elkaar kennen, vielen meer voor elkaar. Ik ging van je houden, steeds meer en steeds meer. Ja ik ging van je houden, wilde niet minder maar meer. Maar jij had tijd nodig, ik keek door de ramen. Zag steeds meer, wist steeds meer, Maar die deur naar jou hart, was nog niet, geopend. Refr: Schat ik kijk in je ogen, en ik weet niet wat ik zie.

Schat ik kijk in je ogen, en ik voel meer dan ik zie. Elke keer als ik in je ogen kijk, is het net of ik erin verdwijn. Elke keer als ik in je ogen kijk, voel ik me vrij ij ij ij ij. 4: Je kreeg de tijd, hield ook van mij. De deur die ging open, al koste het tijd. Als ik nu in je ogen kijk, weet ik wat ik zie. Oneindig ver en toch zo mooi, pure liefde zonder zooi. Zoals iedereen, maken we ruzie, maar die lossen we op. Ruzies zijn hard, maar weer snel voorbij. En elke keer als ik in je ogen kijk, kijk ik naar jou hart, en weet ik We houden van elkaar, ja schat, ik hou van jou. Refr: Schat ik kijk in je ogen, en ik weet niet wat ik zie. Schat ik kijk in je ogen, en ik voel meer dan ik zie. Elke keer als ik in je ogen kijk, is het net of ik erin verdwijn. Elke keer als ik in je ogen kijk, voel ik me vrij ij ij ij ij. 5: Als ik in je ogen kijk, is het net of ik erin verdwijn. Oneindig ver en toch zo mooi; Als de zon op het water, Als de branding aan zee, Als de ruis van een schelp, Ach wat moet je ermee???? Der is maar 1 ding dat telt, Dat is die deur naar jou hart, Geopend voor mij, elke keer Dat ik in je ogen kijk, en weet.. Ik hou van jou ou ou.

HET GEVOEL VAN ONMACHT EN VAN FOUTEN


refr: soms heb je het gevoel, dat je niets goed kan doen. soms heb je het gevoel, dat alles fout gaat. dan denk je altijd, waar heb ik dit aan verdiend?? maar bedenk dan altijd: na regen komt de zon, na blijdschap komt verdriet, na ruzie die verzoening, en bij alles geld ook weer, dat het kan ook andersom. 1: (liefde zoeken en ruzie krijgen) als je thuiskomt van een harde dag werken. dan hoop je op rust, en gezelligheid. dan verwacht je een kus, en genegenheid. dan reken je niet, op ruzie en verdriet. dan reken je niet, op pijn in je hart. nee dan verwacht je, waar je altijd naar smacht. refr: soms heb je het gevoel, dat je niets goed kan doen. soms heb je het gevoel, dat alles fout gaat. dan denk je altijd, waar heb ik dit aan verdiend?? maar bedenk dan altijd: na regen komt de zon, na blijdschap komt verdriet, na ruzie die verzoening, en bij alles geld ook weer, dat het kan ook andersom. 2: (ruzie als verdoezelen van je verdriet) dan sta je in een kroeg, en gaat het je niet goed. dan praat je met bekenden, en voel je die vloed. die tranen kunnen komen, maar dat is niet wat je wil. niemand mag het weten, je voelt je koud en kil. dan kom je die ex tegen, doet ze ook nog eens kut. dan denk je hier, je verdient dit echt, trut! dan val je uit, en komen die tranen. ze lijken van woede, maar ze zijn van verdriet. dan heb je spijt, maar dan ben je te laat. dan krijg je het gevoel dat alles fout gaat. refr: soms heb je het gevoel, dat je niets goed kan doen. soms heb je het gevoel, dat alles fout gaat. dan denk je altijd, waar heb ik dit aan verdiend?? maar bedenk dan altijd: na regen komt de zon, na blijdschap komt verdriet, na ruzie die verzoening, en bij alles geld ook weer, dat het kan ook andersom. 3: (op iemand wachten die te laat komt, en dat het dan uit de hand loopt) je staat op iemand te wachten, diegene komt vet telaat. je vraagt: waarom ben je nou zolaat, waarom heb je niks laten horen?? hij zegt: dit, en je weet dat, dat dit, dit niet klopt. je zegt: dat, dat dit een kutsmoes is.

hij word, heel erg boos, en jij, jij word nog bozer. het loopt uit de hand, dat is niet wat je wou. maarja, wat moet je, met een leugenaar??? maarja, wat kan je der aan doen??? refr: soms heb je het gevoel, dat je niets goed kan doen. soms heb je het gevoel, dat alles fout gaat. dan denk je altijd, waar heb ik dit aan verdiend?? maar bedenk dan altijd: na regen komt de zon, na blijdschap komt verdriet, na ruzie die verzoening, en bij alles geld ook weer, dat het kan ook andersom. 4: (iets fout doen, maar niet beseffen wat, en dat dan iemand tegen je uitvalt) je doet iets fout, maar je weet niet wat. en dan ineens, valt iemand tegen je uit. je beseft niet waarom, je vraagt het je af. en dan ineens, krijg je de verwijten. je snapt er niets van, je weet nog steeds niet waarom. je denkt laat maar waaien, het komt wel weer goed. steeds die verwijten, het komt niet meer goed. dan achteraf, blijkt, dat het beter is refr: soms heb je het gevoel, dat je niets goed kan doen. soms heb je het gevoel, dat alles fout gaat. dan denk je altijd, waar heb ik dit aan verdiend?? maar bedenk dan altijd: na regen komt de zon, na blijdschap komt verdriet, na ruzie die verzoening, en bij alles geld ook weer, dat het kan ook andersom. 5: (het gevoel van onmacht en van fouten.) het gevoel van onmacht en van fouten is niet te beschrijven in een lied. 't is een gevoel, dat iedereen kent. ja een gevoel ook, dat nooit went. en iedereen die het heeft gevoeld, weet ook dat het weer over gaat. dus luister dit lied en bedenk dan altijd: refr: soms heb je het gevoel, dat je niets goed kan doen. soms heb je het gevoel, dat alles fout gaat. dan denk je altijd, waar heb ik dit aan verdiend?? maar bedenk dan altijd: na regen komt de zon, na blijdschap komt verdriet, na ruzie die verzoening, en bij alles geld ook weer, dat het kan ook andersom.

JALOERSE HOND
Refr: Ja, je kent dat gevoel wel, Je hebt een relatie, Je vertrouwd elkaar. En toch heb je, elke keer dat gevoel, Dat ze niet alleen van jou is. Je kan er niks aan doen, Het is alleen een gevoel. Het gevoel van: een jaloerse hond. 1: Schat ik vertrouw je, Je kan me alles zeggen. Ik zal je geloven, Want ik hou veel van jou. Maar als mijn twijfels kloppen, Dan weet ik genoeg. Schat, laat me zien; wij horen bij elkaar. Dan kan ik je zeggen: sorry, ja sorry, Soms ben ik een jaloerse hond. Refr: Ja, je kent dat gevoel wel, Je hebt een relatie, Je vertrouwd elkaar. En toch heb je, elke keer dat gevoel, Dat ze niet alleen van jou is. Je kan er niks aan doen, Het is alleen een gevoel. Het gevoel van: een jaloerse hond. 2: Je pakt lekker een biertje, En ziet haar staan praten. Met een gozer, die je niet kent. Later vraag je aan haar: Wie was dat dan nou? Ze zegt: een oude vriend, Ik ga er morgen naartoe. Je denkt: wat is dit nou? Wil er iets van zeggen, En denkt, ben ik nou zoon jaloerse hond? Refr: Ja, je kent dat gevoel wel, Je hebt een relatie, Je vertrouwd elkaar. En toch heb je, elke keer dat gevoel, Dat ze niet alleen van jou is.

Je kan er niks aan doen, Het is alleen een gevoel. Het gevoel van: een jaloerse hond 3: Je bent weg van huis, Belt lekker met haar, Hoort dan opeens dat gevaar. Ik ga naar mijn ex toe, Gewoon even wat praten, Er zal niets gebeuren, Want ik hou niet meer van hem. En toch, denk ik dan, Wat moet je daar dan. Zal ik iets zeggen, Of ben ik dan weer: Zoon jaloerse hond Refr: Ja, je kent dat gevoel wel, Je hebt een relatie, Je vertrouwd elkaar. En toch heb je, elke keer dat gevoel, Dat ze niet alleen van jou is. Je kan er niks aan doen, Het is alleen een gevoel. Het gevoel van: een jaloerse hond 4: Dan spreek ik je weer, Zeg je, er is niks gebeurd. Alleen op de bank gelegen, Lekker tegen hem aan. De liefde is over, Maar hij kent me zo goed. En ik dan, denk ik. Dit is niet zoals het moet. Is er meer, of toch niet, Ben ik weer, een jaloerse hond. Refr: Ja, je kent dat gevoel wel, Je hebt een relatie, Je vertrouwd elkaar. En toch heb je, elke keer dat gevoel, Dat ze niet alleen van jou is. Je kan er niks aan doen, Het is alleen een gevoel. Het gevoel van: een jaloerse hond 5: Het vertrouwen is er wel, Maar wat willen ze van haar.

Wat doet ze ermee, Wat vind ze ervan. Ik heb het gevoel, dat ze meer willen dan vrienden. En toch vertrouw ik haar, Of is dat niet genoeg. Moet ze meer laten zien, Laten zien: wij horen bij elkaar. Refr: Ja, je kent dat gevoel wel, Je hebt een relatie, Je vertrouwd elkaar. En toch heb je, elke keer dat gevoel, Dat ze niet alleen van jou is. Je kan er niks aan doen, Het is alleen een gevoel. Het gevoel van: een jaloerse hond

some girls are meant to be loved.


refr: you see girls walking, you see girls talking. some talk to you, and you know.... when you look into some eyes you know............ when you look into some eyes you know, theyre meant to be loved 1: everyday you met people, everyday you met girls. some youll remember, some will fade away. but if you look into their eyes, you know.... which ones will be remembered refr: you see girls walking, you see girls talking. some talk to you, and you know.... when you look into some eyes you know............ when you look into some eyes you know, theyre meant to be loved 2: some girls you met, you will see again. you'll get their numbers, go out en date. then you look into their eyes, and know.... which ones you will see again refr: you see girls walking, you see girls talking. some talk to you, and you know.... when you look into some eyes you know............ when you look into some eyes you know, theyre meant to be loved 3: then after a while, the dates become more. love's coming up, it's a good feeling, you know. then you look in her eyes and know.... this is real love. refr: you see girls walking, you see girls talking. some talk to you, and you know.... when you look into some eyes you know............ when you look into some eyes you know, theyre meant to be loved

4: now you see her more often, more than once a week. love's growing, and you know,.... every time you look into her eyes, some girls are meant to be loved. refr: you see girls walking, you see girls talking. some talk to you, and you know.... when you look into some eyes you know............ when you look into some eyes you know, theyre meant to be loved

THE FEELING OF BEING LONELY


Refr: Do you know the feeling of being lonely? Do you know the way that I feel now? I think everybody has that feeling, sometimes. But this time it's here to stay fore-ever. The feeling of being lonely everywhere. It comes and goes, and I can't control it. The feeling's to strong, I loved him too much, And now that he's gone, I feel, lonely everytime. couplet 1: It happened, a few weeks ago, Or is it month's or years allready. I don't know, but the feeling's still strong. He was always there, protecting me, Helping me, everwhere that he could. Supporting me, even if he shouldn't. But now he's gone and never, coming back. Refr: Do you know the feeling of being lonely? Do you know the way that I feel now? I think everybody has that feeling, sometimes. But this time it's here to stay fore-ever. The feeling of being lonely everywhere. It comes and goes, and I can't control it. The feeling's to strong, I loved him too much, And now that he's gone, I feel, lonely everytime. couplet 2: But they say, life goes on. It hurts now, but it will be better. That's a lie, everybody knows. If you loved him, it wil always hurt. Every memory, reminding of him. Every feeling, depending on him. The feeling comes, less often by time. But if it comes, it will always hurt. Refr: Do you know the feeling of being lonely? Do you know the way that I feel now? I think everybody has that feeling, sometimes. But this time it's here to stay fore-ever. The feeling of being lonely everywhere. It comes and goes, and I can't control it. The feeling's to strong, I loved him too much, And now that he's gone, I feel, lonely everytime.

couplet 3: You went out, with some friends. You get a bad feeling, wanna tell him. You take your foon, looking for a number. But it's not there, anymore. He's gone, and you just feel lonely. He was always there, helping me. Listening to, every stunt I pulled of. Sorting out, all my problems. But now he's gone, and never coming back. Refr: Do you know the feeling of being lonely? Do you know the way that I feel now? I think everybody has that feeling, sometimes. But this time it's here to stay fore-ever. The feeling of being lonely everywhere. It comes and goes, and I can't control it. The feeling's to strong, I loved him too much, And now that he's gone, I feel, lonely everytime. couplet 4: There are so many things, we did together. So many places, we went out. There are so many feelings, we had together. So many things, we can't do anymore. And everytime, that I come there. Or I do things, we did together. I get a feeling, thinking of you. And then I remember, how much I loved you. And I miss you now, now and fore-ever. So I just wanna say: THANK YOU! For all the love, and good memories. I will love you for ever, and never forget. The way you lived, and teached me. SO THANKS, and goodbye, my (grand)dad. Deze tekst heb ik geschreven na de dood van mijn opa. Als een soort afsluiting.

THINGS THAT JUST HAPPEN


1e couplet: this song's gotta be, about things that can happen. can happen in every life. can happen at every moment, every second, minute, hour or day. things you hear about, things you see or feel, and you hope theyll never happen to you.

refr: (alleen 2e gedeelte) so I think-----YES I think! better off alone, better be yourself. never got to be, never be an other. I am myself, yes I'm not an other. now you know, so get used to it. yes now you know so get used to it. 2e couplet: when I just turned fifteen, we went out, my sister and I. friends came with us, and we had a great night. a boy came to sleep over. but then shit broke out; I got raped, cried whole night. later on I found out that I was pregnant.

refr: (helemaal, 1e en 2e gedeelte) raped, abused, molested or killed. friends, family, or unknown fellas. everything happens, but knowbody knows. raped in a second, banned for life. so I think-----YES I think! better off alone, better be yourself. never got to be, never be an other. I am myself, yes I'm not an other. now you know, so get used to it. yes now you know so get used to it. 3e couplet: pregnant as I was, I turned to drugs. my father didn't see, or doesn't wanna see. after four months, the baby just died. I cried and threw drugs away. then a producer came into my life I thought things were turning better. but it happened again, and I felt bad. he didn't only want my voice, but also my body.

refr: (helemaal, 1e en 2e gedeelte)

raped, abused, molested or killed. friends, family, or unknown fellas. everything happens, but knowbody knows. raped in a second, banned for life. so I think-----YES I think! better off alone, better be yourself. never got to be, never be an other. I am myself, yes I'm not an other. now you know, so get used to it. yes now you know so get used to it. 4e couplet: happily for me, it's going well now. hope for you, that it never happens. hope for me, that it's over now. hope for you, it turns out to be good. I just wanna say: WATCH OUT, TAKE CARE. and if it happens to you, scream out and don't get banned. I hope this song helps, a bit.

refr: (alleen 2e gedeelte) so I think-----YES I think! better off alone, better be yourself. never got to be, never be an other. I am myself, yes I'm not an other. now you know, so get used to it. yes now you know so get used to it. Deze tekst heb ik geschreven in opdracht van een vroegere vriendin van mij. Ze wilde haar verhaal kwijt, maar kreeg het niet op papier. Ze kon wel gitaar spelen en vroeg me haar woorden op papier te zetten.

vertaling van THINGS THAT JUST HAPPEN (dingen die gewoon gebeuren)
1: dit lied moet gaan over dingen die kunnen gebeuren gebeuren in ieder leven op ieder moment iedere seconde, minuut, uur, of dag dingen waar je over hoort dingen die je ziet of voelt en je hoopt dat ze nooit gebeuren bij jou refr: (alleen 2e gedeelte) dus ik denk---- ja ik denk beter af alleen, beter jezelf zijn nooit hoef je, een ander te zijn ik ben mezelf, ja ik ben echt geen ander nu weet je het, dus wen er maar aan ja nu weet je het, dus wen er maar aan 2: toen ik 15 was gingen we uit, mijn zus en ik vrienden gingen mee, en we hadden een leuke nacht een vriend bleef bij ons slapen maar toen brak de pleuris uit ik werd verkracht en huilde heel de nacht later merkte ik dat ik zwanger was refr: (helemaal, 1e en 2e gedeelte) verkracht, misbruikt, gemolesteerd of vermoord vrienden, familie of totale onbekenden alles gebeurd maar niemand die het weet verkracht in een seconde, verbannen voor je leven dus ik denk---- ja ik denk beter af alleen, beter jezelf zijn nooit hoef je, een ander te zijn ik ben mezelf, ja ik ben echt geen ander nu weet je het, dus wen er maar aan ja nu weet je het, dus wen er maar aan 3: zwanger als ik was, ging ik aan de drugs mij vader zag het niet, of wou het niet zien na 4 maanden stierf de baby, gewoon ik huilde en gooide de drugs weg toen kwam er een producer in mijn leven ik dacht dat dingen beter gingen maar het gebeurde opnieuw, en ik voelde me slecht hij wou niet alleen mijn stem maar ook mijn lichaam

refr: (helemaal, 1e en 2e gedeelte) verkracht, misbruikt, gemolesteerd of vermoord vrienden, familie of totale onbekenden alles gebeurd maar niemand weet het verkracht in een seconde, verbannen voor je leven dus ik denk---- ja ik denk beter af alleen, beter jezelf zijn nooit hoef je, een ander te zijn ik ben mezelf, ja ik ben echt geen ander nu weet je het, dus wen er maar aan ja nu weet je het, dus wen er maar aan 4: gelukkig voor mij, gaat het nu goed hoop voor jou, dat het nooit gebeurd hoop voor mij, dat het nu over is hoop voor jou, dat alles goedkomt ik wil alleen zeggen: kijk uit, zorg voor jezelf en als het je gebeurt schreew het uit, en hou het niet stil (word niet verbannen) ik hoop dat dit lied helpt, een beetje refr: (alleen 2e gedeelte) dus ik denk---- ja ik denk beter af alleen, beter jezelf zijn nooit hoef je, een ander te zijn ik ben mezelf, ja ik ben echt geen ander nu weet je het, dus wen er maar aan ja nu weet je het, dus wen er maar aan

Vertaling van the feeling of being lonely: het gevoel van alleen zijn
refr: ken je het gevoel van alleen zijn? het gevoel dat ik nu heb. ik denk dat iedereen dat gevoel weleens heeft. maar deze keer is het er voorgoed. het gevoel van alleen zijn, overal. het komt en gaat, en ik kan het niet controleren. het gevoel is te sterk, ik hield teveel van hem. en nu hij er niet meer is voel ik me alleen, elke keer. 1: het gebeurde een paar weken geleden. of is het al maanden of jaren? ik weet het niet, maar het gevoel is nog steeds sterk. he was er altijd, om me te beschermen, hielp me zoveel hij kon, steunde me, zelfs als het niet moest. maar nu is hij weg, en terugkomen doet hij niet meer. refr: ken je het gevoel van alleen zijn? het gevoel dat ik nu heb? ik denk dat iedereen dat gevoel weleens heeft. maar deze keer is het er voorgoed. het gevoel van alleen zijn, overal. het komt en gaat, en ik kan het niet controleren. het gevoel is te sterk, ik hield teveel van hem. en nu hij er niet meer is voel ik me alleen, elke keer. 2: maar ze zeggen, het leven gaat door. nu doet het zeer, maar het zal beter gaan. dat is een leugen, dat weet iedereen. als je van hem hield, zal het altijd pijn doen. elke herinnering, denkend aan hem. elk gevoel, afhankelijk zijn van hem. het gevoel komt, minder vaak met de tijd. maar als het komt, doet het altijd pijn. refr: ken je het gevoel van alleen zijn? het gevoel dat ik nu heb? ik denk dat iedereen dat gevoel weleens heeft. maar deze keer is het er voorgoed. het gevoel van alleen zijn, overal. het komt en gaat, en ik kan het niet controleren. het gevoel is te sterk, ik hield teveel van hem. en nu hij er niet meer is voel ik me alleen, elke keer.

3: je ging uit, met je vrienden. je kreeg een slecht gevoel, wilde het hem vertellen. je pakte je telefoon, zoekend naar zijn nummer. maar het is er niet, niet meer. hij is weg, en jij voelt je alleen. hij was er altijd, om me te helpen. luisterde altijd, naar alle gekke streken die ik uithaalde. loste al mijn problemen op. maar nu is hij weg, en terugkomen doet hij nooit meer. refr: ken je het gevoel van alleen zijn? het gevoel dat ik nu heb? ik denk dat iedereen dat gevoel weleens heeft. maar deze keer is het er voorgoed. het gevoel van alleen zijn, overal. het komt en gaat, en ik kan het niet controleren. het gevoel is te sterk, ik hield teveel van hem. en nu hij er niet meer is voel ik me alleen, elke keer. 4: er zijn zoveel dingen, die we samen deden. zo veel plaatsen, waar we samen zijn geweest. er zijn zoveel gevoelens, die we samen hadden. zo veel dingen, die we niet meer kunnen doen. en elke keer dat ik daar kom. of ik dingen doe, die we samen deden. krijg ik een gevoel, denkend aan jou. en dan herrinner ik me, hoeveel ik van je hield (en hou). en dat ik je mis, nu en voor altijd. en daarom wil ik zeggen: bedankt. voor alle liefde en goede herinneringen. ik zal altijd van jou houden, en nooit vergeten. de manier waarop u leefde en mij leerde te leven. daarom, bedankt en tot ooit, mijn opa.