P. 1
Lungiting Asmoro Lyric

Lungiting Asmoro Lyric

|Views: 2|Likes:
Publicado porEko Ari Susanto
Lagu jawa
Lagu jawa

More info:

Published by: Eko Ari Susanto on Mar 06, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/30/2015

pdf

text

original

Seprene nggonku ngenteni janji Iki prasetyaning ati Kadung tresno ning sliramu duh cah ayu Ra eling

dino lan wektu Ning ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan Wong ayu tak anti-anti Jo pijer semoyo wae Aku tresno karo kowe. . . Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo Aku ora bakal mundur. . . . Aku ora bakal mlayu. . . Yen durung nyanding sliramu Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

You're Reading a Free Preview

Descarga
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->