Seprene nggonku ngenteni janji Iki prasetyaning ati Kadung tresno ning sliramu duh cah ayu Ra eling

dino lan wektu Ning ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan Wong ayu tak anti-anti Jo pijer semoyo wae Aku tresno karo kowe. . . Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo Aku ora bakal mundur. . . . Aku ora bakal mlayu. . . Yen durung nyanding sliramu Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful