Está en la página 1de 4

ESCOLA LLUANS

C/Mateu Garreta s/n Prats de Lluans 93 856 04 05

http://blocs.xtec.cat/ceipllucanesprats http://agora.xtec.cat/ceipprats/moodle

Un centre educatiu
Amb amplis espais pensats per aprendre, jugar, conviure i experimentar dotats amb les ltimes tecnologies (amb pissarres digitals a cada aula).

Que desenvolupa activitats i projectes innovadors: animaci a la lectura, pla lector de centre, xarxa descoles per a la sostenibilitat (Escola Verda reconeguda pel Departament de Medi Ambient), Projecte de Llenges Estrangeres AICLE- SCIENCE, angls des de P3 fins a 6, projectes interdisciplinars, acord de coresponsabilitat amb el Departament dEnsenyament, participaci en projectes dimmersi, escoles viatgeres , congrs de cincia ... Que fomenta lesfor i els valors per mitj de lesport (Pla Catal de lEsport) i les activitats diries.

Amb premis de gran prestigi: Baldiri Reixac a la qualitat educativa, premi pel bloc descola als blocs educatius dOsona, premi Espiral al bloc dEducaci Especial, El gust per la lectura Que potencia la participaci activa de les famlies i de les persones de lentorn en la vida del centre.

Amb una AMPA vinculada estretament a lescola i que ofereix un ampli ventall dactivitats extraescolars. Amb un programa de reutilitzaci de llibres de text al llarg de tota lescolaritat. Que afavoreix el treball cooperatiu amb agrupaments flexibles entre alumnes.

Que dna resposta a totes les necessitats dels vostres fills/es desenvolupant programes datenci a la diversitat i potenciant al mxim les capacitats de cada nen/a. Que aplica programes deducaci en valors potenciant el desenvolupament dhabilitats socioemocionals i treballant el respecte, la responsabilitat, lautoestima Amb un equip de mestres i especialistes per a tots els nivells i per a totes les rees.

Si esteu pensant en un ensenyament pblic que garanteixi la mxima qualitat educativa per als vostres fills/es

LESCOLA LLUANS S LA VOSTRA ESCOLA Perqu leducaci s un dret universal i s el millor que podem donar als nostres fills/es.

EDUCACI INFANTIL: EI 3 anys, EI 4 anys, EI 5 anys EDUCACI PRIMRIA: de 1r fins a 6 ESPECIALITATS : Msica, Angls, Ed. Fsica i Ed. Especial SERVEIS PEDAGGICS EXTERNS : EAP (Equip d'Assessorament Psicopedaggic) CREDA (Centre de Recursos Educatius per a deficients auditius) LIC (Llengua i Cohesi social) ESE (Equip de Suport a lEscolaritzaci) LOGOPDIA SERVEIS COMPLEMENTARIS: servei dacollida matinal, menjador escolar,transport escolar. PROJECTES DESCOLA: Angls des de P3 fins a 6 AICLE-Science (Cincies en angls) Escola Verda. Xarxa descoles per a la sostenibilitat. Animaci a la lectura a la biblioteca. Puntedu Pla catal de l'esport Educaci socioemocional Tecnologies de la Informaci i la Comunicaci A.M.P.A. Collaboraci amb lescola i organitzaci dactivitats extraescolars US ESPEREM!

UNA ESCOLA PBLICA DE QUALITAT