Está en la página 1de 1

ECMA REHEARSAL SCHEDULE V1

Friday Saturday Sunday


08:00
9h00 Ryan LeBlanc (30 min)
09:00
9h30 Radio Radio (45 min)

10:00
10h15 MIR (45 min)
11h Teresa (30min)
11:00
11h30 Jill (30min)
11h30 audio/camera meeting
12h Meghan (30min)
12:00
12h30 David (30min)
12h30 Dick Nolan (60 min)
13:00
Lunch 13 h30 Break and prep

14:00
14h30Troy McGillivray

15:00 15h30 Hey Rosetta 14h 00 Dress (180 min)

16:00
16h15 Christina Martin

17:00 17h00 Damhnait Doyle


17h00 Diner
18:00
Diner
19:00 18h30 pre-show
19h30 Rawlins Cross
20:00 20h00 Vishten
21h00 Chad Hatcher 20h30 Tara Oram
21:00 20h30 show
21h30 Carmen Townsend

22:00