Está en la página 1de 2

ESCOLA LLUANS

NADAL 2012

TOT FENT POSTALS DE NADAL Adaptaci del poema de Lola Casas Retalls de cartolines, llapis de tots colors i tamb retoladors. Paper de seda i tisores... Mare meva, quant denginy! Cada un de tots vosaltres tindr una bonica postal per les festes de Nadal! Comencem a repartir que els de sis ja sn aqu. Una nit de blau de tinta i, penjat al mig del cel (de color de caramel!), lluint una cua daurada, brilla un bonic estel i escoltem els de tercer que sn dolos com la mel Un vellet rodanx amb vestit roig i arrugat (i barret mig rebregat!) dins lull duna xemeneia, pobret ha quedat travat. i amb els de quart encara no haurem acabat

Muntanyes nevades i fosques i un rabad adormit (pansit i enfredorit!) i un angelet que li crida: - xicot, espavilat, les ovelles than fugit! i de cinqu no nhi ha cap densopit.

Una casa de pags i animals de tota mena (nhi ha ms duna dotzena!) i un pastor molt carregat (mira si s pocapena!). Amb un be gros i molsut, quin mal de ronyons i desquena! Anem a segon que son una dotzena. El pessebre de Betlem i un nen Jess com un sol (que plora amb gran desconsol!) i tot dangelets que volen i toquen el flabiol. Anem a veure els de primer abans no alcin el vol. Un sant Josep ben barbut i la Verge, bonica com una nina (ulls blaus daiguamarina!), que canta al seu fillet amb veu melodiosa i fina. Sentim els de p4 i p5 que ens diuen corre i vine! I aquesta on surten els Reis (que vnen de l'Orient!), ser per als de casa meva. La penjarem dalt de larbre amb un estel resplendent. I els esperem tot dient Els Reis de lOrient porten coses, porten coses... Els Reis de lOrient porten coses a la gent.