Está en la página 1de 1

MODIFICACI DELS CRITERIS DE CLASSIFICACI DE LA COMPETICI OPYRENE 2012 Per tal de facilitar la confecci final duna classificaci daquesta

primera OPYRENE, ens hem vist obligats a refer els criteris que shavien reglamentat inicialment: 1) sha simplificat la frmula de puntuaci i 2) es proposa que el reconeixement dels podis correspongui a cada federaci/clubs implicats.

Puntuaci: puntuaran totes les curses disputades, atorgant 53 punts al 1r classificat, 51 al segon, 49 al 3r, 47 al 4rt, 46 al 5 i aix restant dun en un successivament. Classificaci final: hi podran optar tots els federats de les federacions i clubs organitzadors que hagin puntuat en, almenys, 8 de les 15 proves. Canvis de categoria: en el cas que un participant hagi canviat de categoria en alguna cursa, aquesta li puntuar depenent de: -Si la seva categoria no figurava entre les possibles a escollir i nha escollit una de superior, puntuar amb tots els punts aconseguits en lopci triada, que li computaran per la seva categoria habitual. El canvi a cat. Inferior li restar 10 punts. -Igualment, si sha canviat de categoria voluntriament, noms aconseguir tots els punts passant a una categoria de major dificultat tcnica. En cas contrari, se li restaran 10 punts als aconseguits. Premis: -Cada federaci o club premiar als seus federats o representants de clubs que hagin assolit el podi en acabar la competici, atenent els resultats finals de les 15 curses que seran publicats al bloc oficial http://opyrene.blogspot.com -No hi haur classificaci per clubs.

Per a dubtes, comentaris o qualsevol consulta, els interessats poden adrearse al correu opyrene@gmail.com