Está en la página 1de 1

Dissabte, 21 de maig del 2011

E s p E c ta c l E s
flAIxos

Diari de Sabadell 47

E. BARNOLA

lpera sabadellenca viatja dem a Granollers


Precedit per excellents crtiques de la seva estrena a La Fardula, el muntatge dIl barbiere di Siviglia de lAssociaci dAmics de lpera de Sabadell continua el seu periple pel cicle pera a Catalunya i dem diumenge es representar al Teatre-Auditori de Granollers (19h.). La gira acabar amb funcions a Sant Cugat del Valls (27 de maig), Vic (29 de maig), Reus (31 de maig) i Matar (3 de juny). Amb proposta escnica de Pau Monterde, aquest Barbiere compta amb les veus de Natalia Gavrilan, Enric Serra, Marc Pujol, Eugnia Montenegro, Eduard Moreno i Juan Carlos Esteve.

C. C.

Nens i nens de P-5 del CEIP Roureda, dijous passat en un assaig de la companyia Tatoina

Alg coneix un artista?


Escolars visiten LEstruch i les companyies que hi assagen
C.C. Si a vegades ja s difcil explicar tot el qu es fa a LEstruch, ms complicat resulta fer-ho entendre a escolars de cinc anys. Aix que el primer contacte amb aquesta fbrica de creaci de les arts en viu municipal comena per all ms bsic. Alg coneix un artista?, pregunta la monitora, Ester Mecas. Sabeu qu s un artista?. Aix arrencava dijous passat una de les visites que fan nens i nenes de diversos centres de la ciutat sumaran uns 625 al cap de lany, en el marc de les activitats perqu el pblic del futur prengui contacte amb companyies de dansa, de teatre, de circ o amb grups musicals i artistes visuals. Dijous els alumnes de P-5 del CEIP Roureda van poder veure un breu assaig de la companyia de titelles Tatoina i fer preguntes als intrprets. Ells explicaven que la seva versi del Pinotxo era una mica diferent i ho demostraven amb una fada reconvertida en cantant de gospel. Els nens i nenes demanaven ms, per calia encara visitar el teatre i descobrir les seves interioritats tcniques. El duo titellaire va aprofitar per revelar-los que encara tenien molta feina per endavant. Un espectacle porta molt de temps: pot arribar a mig any preparar una cosa que vosaltres veieu en mitja hora. Important lli. En aquest programa El taller i els artistes tamb porten els alumnes a un buc dassaig i comproven que est insonoritzat, o veuen de prop els assajos de companyies de dansa com Pepe Hevia i Lannima Imperial o els malabarismes dEl Negro y el Flaco.

lieder Cmera porta Cannova i Can bella a Vic i sant feliu


El cor de cambra sabadellenc Lieder Cmera t una doble cita aquest cap de setmana amb el seu programa conjunt de Cannova versions prpies a cappella de la Nova Can i Can bella, amb clssics del moviment coral catal. Avui cantaran a la Sala Ramon Montany del Teatre Atlntida de Vic (18h.), com a convidats de lOrfe Vigat i de la Coral Canig. Dem diumenge ho faran a lAuditori Palau Falguera dins el 4rt. Cicle de Cant Coral a Sant Feliu de Llobregat (18.30h.), recital organitzat per lAteneu Santfeliuenc.

lespectacle de la companyia Contempornia, de les ballarines i coregrafes Anna Aguirre i Cristina Roca, Nostemela, que havia destrenar-se avui a LEstruch a les 21.30h.

Msica de Gerard ses a lgora de la m de som Com som


El Collectiu per lAlliberament Sexual del Valls Som Com Som celebra aquesta tarda el seu aniversari a la cafeteria gora de San Oleguer (Sol i Padrs, 93), amb un brindis dArmand de Fluvi i recital de canons de Gerard Ses (18h.).

Vdeo a NauEstruch
Ms estrany els van semblar laltra dia les propostes artstiques de NauEstruch, on van veure un vdeo duns peus que ballaven amb sabates de tal pintats de colors. Per tots miraven amb atenci n

Anullat lespectacle de dansa Nostemela a lEstruch


Per raons alienes a lorganitzaci ahir es va haver danullar

Ms funcions de Mary Poppins al Teatre sant Vicen


El musical infantil del grup de teatre Tatxa, Mary Poppins, continua la seva estada al teatre Sant Vicen amb una funci dem, a les 18h., i lltima, el dia 29.

.................................................................................................

E. BARNOLA

Emotiu concert de la coral Belles Arts


Celebraven els 40 anys del seu primer concert, all mateix a lauditori de lAcadmia de Belles Arts, i van triar bona part del repertori daquell dia, l11 de juliol de 1971. Amb aquest component altament emotiu, i una oportuna evocaci de la histria del grup, la Coral Belles Arts va brodar dijous passat un excellent i concorregut recital.

Calificar