Encuentre sus próximos favoritos book

Conviértase en miembro hoy y lea gratis durante 30 díasComience los 30 días gratis
Mort d'un guia de riu

Acciones del libro

Comenzar a leer

Información sobre el libro

Mort d'un guia de riu

Longitud: 363 página6 horas

Descripción

Sota d'una cascada al riu Franklin, l'Aljaz Cosini, guia de riu, s'està ofegant.
Assetjat per visions alhora horribles i fabuloses, reviu no només la seva pròpia vida, sinó la de la seva família i els seus avantpassats. En les aigües de la selva tropical que es precipiten damunt seu, veu aquestes vides despullades de les seves realitats superficials, i troba un món on els somnis reafirmen el seu poder sobre el pensament. A mesura que el riu creix, les seves visions es tornen més turbulentes i, en la inundació del seu passat, l'Aljaz ens submergeix en la història, la natura i les persones d'un lloc tan llunyà i desconegut com Tasmània.
La primera novel·la de Richard Flanagan, guanyador del Booker Prize 2014, ens fa viatjar a Tasmània, on resseguim la vida d'una família durant segles a través dels records d'un narrador molt especial.

Del guanyador del Man Booker Prize. Mort d'un guia de riu, la novel·la debut d'en Richard Flanagan, és considerada per molts un clàssic de la literatura australiana.

La primera novel·la de Richard Flanagan sobre una Tasmània mítica enlluernà lectors arreu del món, i ara és reconeguda com una de les novel·les australianes més poderoses de les dècades recents.
Leer más