Encuentre sus próximos favoritos book

Conviértase en miembro hoy y lea gratis durante 30 díasComience los 30 días gratis
Perdonin que no em disculpi

Acciones del libro

Comenzar a leer

Información sobre el libro

Perdonin que no em disculpi

Longitud: 55 página40 minutos

Descripción

Perdonin que no em disculpi és una col.lecció de contes curts de Ferran Cerdans Serra de crítica social irònica i fresca, en concordança amb el títol del llibre i amb el propi autor.

No podem fiar-nos de les aparences, que sovint amaguen sorpreses desagradables, però tampoc renunciar als regals inesperats evitant tot allò amb què no ens sentim còmodes. En una societat en la que el més important és l'embolcall, encara que aquest sigui altament contaminant, és imprescindible no donar res per conegut. I menys perdre'ns, després d'una primera inspecció ocular, allò que s'amaga a l'interior d'una persona, un objecte o encara un relat o un recull de contes, només per la por al que hi poguéssim trobar. Escriure és abocar-se a aquest interior, sense possibilitat de fer marxa enrere. Llegir és el mateix, però amb més marge de maniobra.

Què aconseguirem abans: destruir el planeta o acabar amb la cultura? I encara pitjor: hi ha alguna diferència? L’autocrítica social irònica d’aquests 33 contes curts és una possible resposta mentre esperem l'avenç dels esdeveniments.

Leer más