Disfruta de millones de libros electrónicos, audiolibros, revistas y más con una prueba gratuita

A solo $11.99/mes después de la prueba. Puedes cancelar cuando quieras.

El nen que va caure en un forat
El nen que va caure en un forat
El nen que va caure en un forat
Audiolibro2 horas

El nen que va caure en un forat

Escrito por Jordi Sierra i Fabra

Narrado por Sonia Román

Calificación: 0 de 5 estrellas

()

Información de este audiolibro

En Marc hauria jurat que allà no hi havia cap forat i, no obstant això, en el moment de caure-hi, van passar dues coses que eren encara més inexplicables. La primera és que va sentir una atracció cap al fons, com si algú li estigués estirant els peus, tot i que no va durar gaire, perquè tot va ser tan ràpid... La segona cosa insòlita és que el forat es va tancar al seu voltant i el va empresonar a l'altura del pit.
En Marc no donava crèdit al que estava passant: uns segons abans anava tan tranquil caminant pel carrer, immers en els seus pensaments i, en un obrir i tancar d'ulls, estava enterrat, en la solitud d'aquell carrer buit i sense ningú al seu voltant.
Ah, però un senyor s'acosta caminant lentament. Potser podrà ajudar-lo a sortir?

Aquest audiollibre està narrat en catalàJordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947.
És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.
Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.
De la seva infància ha dit que "vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista".
Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista "El Gran Musical" el 1968.
El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.
IdiomaCatalà
Fecha de lanzamiento3 mar 2022
ISBN9788726913002
El nen que va caure en un forat

Comentarios para El nen que va caure en un forat

Calificación: 0 de 5 estrellas
0 calificaciones

0 clasificaciones0 comentarios

¿Qué te pareció?

Toca para calificar

Los comentarios deben tener al menos 10 palabras